Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu yönetimin güzel islerde yapiyor ama eksieri artilarindan daha cok. Bir sene önce cati yapacagiz dediler sonra olmuyor felan filan(uyutma politikasi) simdide böyle seyler adamlar bi doru is yapmiyorlar ki tbrik edelim yaaaaaaaaaawww

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      güvenlik diyorsunuzda,sivas maçından sonra kaç kişi sahaya girdi,bu güvenlik sorunu sadece trabzonda mı var,yani biz okadarmı yabani gaddar insanlarız,tutturdular bi güvenlik gidiyor,kapalı ile saha arasında nerden baksan 20 metre farak var,,bjk stadında korner kullanan futbolcu ile taraftar arasında 1 metre fark var yok,ve cam mekanda yok sadece 10 cm yüksekliğinde demir var,alisamiyende kadıköyde bu güvenlik denen kelime neden kullanılmıyor,,,,

şimdi zemini yenilediler,yazık değilmi,madem hazır zemini kazıdın çek 2-3 mt yerin dibine maraton ve kapalıyı büyüt,bu kadarmı kafaları çalışmıyor,yoksa bizim çalışıyorda bursanın bjk nınmı çalışmıyor,neymiş efendim yeni stad yapılacakmış,ondan masraf etmiyoruz,geçiniz efendim trabzona stad falan yapılmaz,akyazı bilmem farkındaysanız kaç senedir AKP nin seçim yatırımı oldu,trabzonda yaşamayanlar bilmez,burada belediyeyi ve genel seçimleri almak öyle kolay değil,taa demirel çiller ecevit zamanlarında şeçim kozu her zaman stad olmuştur,tansu çillerde babakanken bi ara trabzona 61 bin kişik stad yapacaktı,ne oldu fos,şimdiki belediye başkanı seçimleri nasıl kazandı bilmiyorsunuz,işin kısaca özeti şu ,trabzondaki stad projesi her zaman iktidar partilerin seçim kozu olmuştur,AKP de çok iyi biliyorki stad yaparsam trabzonda biter bende biterim,,,

BJK KAPALI (GÜVENLİK YOK)

bursa ATATÜR STADI

haa bu arada bursaya yeni stad yapılacaktı dimi !!!
      arkada kalmasın
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu tribunu 3,5 metre geriye cekme fikri hangi ustun zekali vatandasimiz dan geldi acaba cok merak ediyorum.

Biz daha cok yaklasalim derken bunlar daha cok uzaklastiriyor. Delirecem boyle sacma sapan icraatlari gorunce.
        Sanırım kale arkalarını geri çekip,maratonun açısı kapanan kenarlarının önünü açacaklar ve buralara koltuk koyup,maratonu genişletecekler..
        Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Türkiye'de bu isi profesyonelce yapan bir firma yok mu?
          Insanlar bahcelerindeki zemini bile daha profesyonelce yaptiriyorlar...
          Bu isi yapacak bir firma bulmak cok mu zor?
          Bizde bu insanlardan birde futbolcu transferi bekliyoruz...

Zemin bozulamdan önceye kadar en iyi zemine sahip takım bizdik... Amatörler ama işlerini çok iyi yapıyolar bırakın nası yaparlarsa yapsınlar?? Anlamadım gitti yani nedir bu takımı sürekli eleştirmek?
          DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sanırım kale arkalarını geri çekip,maratonun açısı kapanan kenarlarının önünü açacaklar ve buralara koltuk koyup,maratonu genişletecekler..
            ahhhh
            ahhh
            nerde o günler
            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ahhhh
              ahhh
              nerde o günler
              sadece koltuk takılacak dediğim yerlere..eski tribün zaten..zor bir şey değil yani..
              Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sadece koltuk takılacak dediğim yerlere..eski tribün zaten..zor bir şey değil yani..
                yok abi bizim kulüpte olmaz böyle şeyler
                ben inanmıyorum
                bir de bahsettiğim yerler aynı yerler değil mi
                senin bahsettiklerin,şu koltuk takılacak olan yerler stadın o dört köşesindeki lanet gecekondular değil mi?

Yorum

ben inanmıyorum
                  senin bahsettiklerin,şu koltuk takılacak olan yerler stadın o dört köşesindeki lanet gecekondular değil mi?
                  Murat Abi'nin bahsettiği yer şu tel örgülerin altındaki yer.

Senin dediklerin için inşaat lazım o zor işte..

Yorum

ben inanmıyorum
                    Sefa anlattı ama;maratonun kenarlarına çektikleri paravanı biraz daha açacaklar diyeyim..anladın mı..
                    Gecekondu köşeleri kapalı tarafında..o köşeler boş zaten..
                    Herkese Merhaba

Yorum

• Bunların yapacağı iş bu kadar olur..Transferde olduğu gibi bu işide batırdılar..
                      #LiverpooL#
                      -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• mantalite farkı.avrupalı yöneticilik anlayışı ile trabzonlu yönetici anlayışı farkı ortaya çıkıyor.herşeye kabahat buluyoruz gibi olacak ama hadi transferi beceremedin habire atlatıp duruyorsunforma işini beceremedinizdoğru düzgün laa bari şu çim işini düzgün yapın.yukarıda örnekleri var paradan kaçıp böyle türlü türlü işlee girmenin espirisi ne? adamlar halı gibi çimleri almışlar koca rulolar halinde sen 80 cmlik rulolarla yapıyorsun adama gülerler yahu bi dünya adamada eziyet çektiriyorsun adam gibi şirketlen anlaş yapsınlar teslim etsinler sana transferde şeklin olmadı bari tadilat peyzaj düzenledim diye caka satarsın.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Murat Abi'nin bahsettiği yer şu tel örgülerin altındaki yer.

Senin dediklerin için inşaat lazım o zor işte..

İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sefa anlattı ama;maratonun kenarlarına çektikleri paravanı biraz daha açacaklar diyeyim..anladın mı..
                          Gecekondu köşeleri kapalı tarafında..o köşeler boş zaten..
                          hayır madem böyle bir işe bulaştılar inşaatıda yapıversinler gecekonduyu yıkıp yerine merdiven koyacaklar ...
                          yapamayacaklarsa 3-5 genç toplanıp mahalleden bir el atalım o köşelere

sonra diyorlarki yönetim karşıtı isyankar anarşist.

Yorum

• bu stadyum konusundalki olay aslinda vurdum duymazliktan ziyade estetik kaygi dan yoksun olunmasi.

hicbirsey yapamiyorsun anladik da hic mi simetri anlayisi yok. stadin ortasinda resmen cadir var , tamam eyvallah olsun da hic olmazsa birbiriyle ayni olsun.. 3 koltuk kar edicem diye avupanin belkide dunyanin en sekilsiz tribununu ortaya cikarmaya ne gerek var anlamak mumkun degil. tamam stadin fiziki sartlari tribunlerin baglanmasina mani.. eyvallah , maratonun kale arkasina 90 derece aci yapmasina ne mani?

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Zemin bozulamdan önceye kadar en iyi zemine sahip takım bizdik... Amatörler ama işlerini çok iyi yapıyolar bırakın nası yaparlarsa yapsınlar?? Anlamadım gitti yani nedir bu takımı sürekli eleştirmek?
                              Senin gibi düsünenleri gördükce, aslinda Trabzonspor yöneticilerine de hak vermiyorum degil...

Yorum

• arkadaşlar koymuslar avrupanın zengın ülkelerinin zengın sehırlerının kısacası kalkınmıs ulkelerın statlarının zemın yenıleme calısmalarını. ama bilmem farkındamısınız biz kalkınmakta olan aslında fakir bir ülkeyiz takımımızda öyle zengin bi klupte degıl makukula için 4m euroyu çok gören bır takımımız var paramız yok çıkıp diyemezsiniz niye stadımız modern bi şekilde zemın yenılenmıyor stadımız modernmi de zemın modern olsun ..... yazdıklarım saçma değil biraz mantıklı düşünün
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim