Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• teşekkürler fatih balta
    giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• burda sanırım ilk sıradan oturulduğunda camın hiç bir engeli olmadığı söylenmişti. bugün ordaydım. denildiği gibi değil ama. ilk 3 sıraya oturulduğunda gene cam rahatsızlık yapıyor. ki bu sefer ki daha farklı. eskiden ilk sıralarda oturulduğunda camdan maç izliyodun. hep cam vardı yani. şimdikinde ise ilk 3 sıraya oturduğunda yarı cam görüyosun yarı sahayı görüyosun ki bu daha kötü bi durum. çünkü camın üst kısmının kalınlığı göz zevkinizi bozuyor. 4.sırada da koltuğun üstünde oturduğunda saha aut çizgisi dahil rahatlıkla görülüyor.

bu arada çim konusunda da bekle görü taktiği içindeysim ama bugün çıplak gözle görünce sanki bişe olmaz bu çimden der gibiydim. kel kısım çok çimde.

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        burda sanırım ilk sıradan oturulduğunda camın hiç bir engeli olmadığı söylenmişti. bugün ordaydım. denildiği gibi değil ama. ilk 3 sıraya oturulduğunda gene cam rahatsızlık yapıyor. ki bu sefer ki daha farklı. eskiden ilk sıralarda oturulduğunda camdan maç izliyodun. hep cam vardı yani. şimdikinde ise ilk 3 sıraya oturduğunda yarı cam görüyosun yarı sahayı görüyosun ki bu daha kötü bi durum. çünkü camın üst kısmının kalınlığı göz zevkinizi bozuyor. 4.sırada da koltuğun üstünde oturduğunda saha aut çizgisi dahil rahatlıkla görülüyor.

bu arada çim konusunda da bekle görü taktiği içindeysim ama bugün çıplak gözle görünce sanki bişe olmaz bu çimden der gibiydim. kel kısım çok çimde.
        Keşke o cam işini tüm stada yaysalar. Belki taraftar oturmazda takımına sahip çıkar ve destek verir. Hala oturma peşindeyiz.
        Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Kim ne derse desin bu Stadyumda maç seyretmek bana feci haz veriyor gecekondu lafına katılmıyorum sezon başında herkes görcekki çok daha modern bir stad olacak devlet yardımı olmadan fb hariç bu ülkede kimse stad yapamaz devlette işine gelirse yapacakmış gibi görüntü içinde biz 22.500 kişi gidip destek verelim başka çare yok seneler alır stadın yapılması cartı curtu

Mevcut yönetimden önceki stadyum barakaydı o zaman kimilerine göre buda gecekondu neyse herkes görmek istediği gibi görüyor zaten...
          KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Bir haftadır Rize Hemşin'de baba ocağındaydım, bu sabah Trabzon'a İstanbul'a dönüş için uçağa gelmişken stada bir uğradım. Stadın protokol girişinde fotoğraf çektirip gidecekken baktım içeride elemanlar çalışıyor, daldım içeriye. Çim sahaya kadar girdim, bol bol fotoğraf çektirdim ailemle. Kulüp üyesi olmama rağmen daha tribünlerine bir kez bile girmenin nasip olmadığı stada ilk gelişimde kısmet sahaya çıkmakmış. 6 aylık kızımı yedek kulübesine koyup fotoğrafını çektim. Çimlere el sürüp dua ettim şampiyonluk için. Tüylerim diken diken oldu. Güzel bir anı oldu vesselam, herşeye rağmen bu camianın kıymetini bilmek lazım..
            Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kim ne derse desin bu Stadyumda maç seyretmek bana feci haz veriyor gecekondu lafına katılmıyorum.
              Yahu stada gecekondu falan diyen yok. Durum zaten birkaç mesaj yukarıda açıklanmış, yanlış anlamaları devam ettirdikçe içinden çıkılmaz döngülerde boğulmak zorunda kalıyoruz.

Gecekondu diye tabir edilen şey, kapalı tribünle yol tarafı kale arkası arasındaki köşede bulunan dernek binasıdır. Trabzonspor ile resmi ilgisi bulunmayan bir yapının stadyum içinde bulunmasından ötürü buraya "gecekondu" yakıştırılması yapılıyor.

Yorum

• Sanırım bunun bir projesi vardır.Heralde süpriz olsun istiyorlar)

Sanırım bunun bir projesi vardır.Heralde süpriz olsun istiyorlar) . Şaka bir yana, umarım Trabzonsporumuza yakışanı olur.

Yorum

• Son zamanlarda nasıl oldu stad acep varmı fotogrf fln
                  FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir haftadır Rize Hemşin'de baba ocağındaydım, bu sabah Trabzon'a İstanbul'a dönüş için uçağa gelmişken stada bir uğradım. Stadın protokol girişinde fotoğraf çektirip gidecekken baktım içeride elemanlar çalışıyor, daldım içeriye. Çim sahaya kadar girdim, bol bol fotoğraf çektirdim ailemle. Kulüp üyesi olmama rağmen daha tribünlerine bir kez bile girmenin nasip olmadığı stada ilk gelişimde kısmet sahaya çıkmakmış. 6 aylık kızımı yedek kulübesine koyup fotoğrafını çektim. Çimlere el sürüp dua ettim şampiyonluk için. Tüylerim diken diken oldu. Güzel bir anı oldu vesselam, herşeye rağmen bu camianın kıymetini bilmek lazım..
                    Ozan, etma boyle şeyler, etma... Duaların, dualarımız kabul olur inşallah.
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Son zamanlarda nasıl oldu stad acep varmı fotogrf fln
                      2 -3 sayfa arkaya bakarsanız yakın zamandaki halini görmüş olursunuz.
                      Sen ağlat biz severiz seni...
                      Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                      ts_mania

Yorum

• Ne oldu Scorbord ışıklandırma vede ses sistemi ihalesi...

Bilgisi olan varmı?
                        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne oldu Scorbord ışıklandırma vede ses sistemi ihalesi...

Bilgisi olan varmı?
                          Valla onlar ne oldu bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla avni aker için bir bando kurulmuş...
                          yAlCiN

Yorum

• İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla onlar ne oldu bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla avni aker için bir bando kurulmuş...
                            Vallahi bando fikri hep kafamda vardı iyi olmuş...

Sevindim...
                            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Vallahi bando fikri hep kafamda vardı iyi olmuş...

Sevindim...
                              Bugün duyduğum için söyleyeyim dedim ayrıca hangileri bilmiyorum ama birkaç taraftar grubu da kale arkasından maratona alınmış bando da onlarla birlikte olacakmış...
                              yAlCiN

Yorum

• Cumartesi itibariyle böyleydi stad..
                                Tüm stadı kameraya çektim ama buraya sanırım hareketli görüntü yükleyemiyoruz.
                                En son Ozan Yazıcı tarafından düzenlendi; 01.02.2014, 19:59.
                                Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim