Televizyonda zaplarken ister istemez haberi sonuna kadar izledim.
Fenerium'un 2010 Yaz Koleksiyonu ile lisanslı ürünlerin sunumunun yapılacağı Fenerium Mart 2010 Satış Toplantısı; Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılmış. Toplantı her yıl geleneksel olarak mart ayında düzenliyormuş. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen Fenerium Bayiileri ve mağazalarının temsilcileri Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerinde kurulan büyük standda yeni sezon ürünlerimizi gün boyu inceleme imkanı buldular. 2010 Satış Toplantısınınilk gününde Fenerium Genel Koordinatörü Aydın Kirman da bayiilerimize yönelik 2010 Fenerium hedeflerini içeren bir konuşma yaptı.
Buraya dikkat toplantı3 gün devam etmiş ve kolleksiyondan sorumlu bayan yeni ürünleri anlata anlata bitiremedi. Ekose desenli gömlekler, kotlar, konsept konsept özel kolleksiyon şeklinde hazırlanmış tişörtler, mayolar, şortlar, terlikler, sadece yeni diye duyurdukları kolleksiyonların sayısını ben sayamadım. Genel merkezde bu işle ilgili 45'ten fazla kişi çalışıyor.
Abdullah Kiğılı'nın da işin içinde olduğunu unutmayın. Ürünlerle ilgili sunumlara bizzat Aziz Yıldırım'ın katıldığını da biliyoruz.
Bunu neden paylaşıyorum diye sorabilirsiniz ne işimiz var Fenerle diyebilirsiniz. Fenerbahçe'nin hiçbirşeyini ben de sevmiyorum fakat bu işi doğru yaptıkları gerçeğini es geçmeyelim.
Adamlar bu noktaya adım adım 10 yılda geldiler.
Bu yapılanları biz yapamaz mıyız? Çok daha iyisini güzelini yapabiliriz fakat bunun için önce böyle bir niyet ve ciddi çalışma gerekiyor.
En çok olması gereken de şu taraftarın ne istediğini doğru okuyabilmek.
Şayet böyle bir şey mümkünse...
En son a f s tarafından düzenlendi; 15.03.2010, 12:43.
Yorum