Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    muhtemelen L beden mağazada vardır.Satış sitesini güncellemedikleri için L görünmüyor.

0 462 326 20 77 nolu merkez ts club telefonundan bilgi alabilirsiniz.
    Teşekkürler

Yorum

muhtemelen L beden mağazada vardır.Satış sitesini güncellemedikleri için L görünmüyor.

0 462 326 20 77 nolu merkez ts club telefonundan bilgi alabilirsiniz.
      Telefonla sipariş veriliyor mu peki ?

Yorum

• İlk olarak SefaÇetinKulak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Telefonla sipariş veriliyor mu peki ?
        Hayır.Telefonla ürünün stok durumunu sorup talep ettiğiniz beden var ise siteye eklenmesini sağlayabilirsiniz.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Hayır.Telefonla ürünün stok durumunu sorup talep ettiğiniz beden var ise siteye eklenmesini sağlayabilirsiniz.
          Bunun siteye dönüşümü ne kadar zaman alır ?

Yorum

• İlk olarak SefaÇetinKulak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bunun siteye dönüşümü ne kadar zaman alır ?
            Bilemem Sizin ısrarınız ve karşınızdaki yetkilinin duyarlılığına bağlı.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Bilemem Sizin ısrarınız ve karşınızdaki yetkilinin duyarlılığına bağlı.
              Çok teşekkürler .

Yorum

• Şimdiye kadar aLdığım ürünLerden pek memnun oLduğumu söyLeyemem.. Umarım yeni sipariş ettiğim ürünLer iyi çıkar..

Bu ikisini sipariş ettim

Yorum

• Alttaki Yenisahrada yok ya off
                  Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Samet BuLut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şimdiye kadar aLdığım ürünLerden pek memnun oLduğumu söyLeyemem.. Umarım yeni sipariş ettiğim ürünLer iyi çıkar..

Bu ikisini sipariş ettim

Giray' ın üstten giydiği nike ürünü kullanıyorum ve gayet de memnunum..Aynı şekilde memnun kalacağından eminim

Yorum

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Giray' ın üstten giydiği nike ürünü kullanıyorum ve gayet de memnunum..Aynı şekilde memnun kalacağından eminim
                      İnşaLLah da ben aLt eşofmanı daha çok beğendim
                      görüntüLeri mükemmeL ya üstüme giydiğimde herkesin hayran kaLacağından eminim

Yorum

• Alt eşofmanın geri renginde olanını aldım ama M beden ve çok büyük. Ama S beden olsaydı da memnun kalacağımı sanmıyorum.
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• En guzelı sadece ama sadece.Grı poları mukemmel .
                          Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak 6TRABZONE1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            En guzelı sadece ama sadece.Grı poları mukemmel .
                            Ceyhun'un giydiğimi?
                            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Fenerium satış toplantısı

Televizyonda zaplarken ister istemez haberi sonuna kadar izledim.

Fenerium'un 2010 Yaz Koleksiyonu ile lisanslı ürünlerin sunumunun yapılacağı Fenerium Mart 2010 Satış Toplantısı; Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılmış. Toplantı her yıl geleneksel olarak mart ayında düzenliyormuş. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen Fenerium Bayiileri ve mağazalarının temsilcileri Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerinde kurulan büyük standda yeni sezon ürünlerimizi gün boyu inceleme imkanı buldular. 2010 Satış Toplantısınınilk gününde Fenerium Genel Koordinatörü Aydın Kirman da bayiilerimize yönelik 2010 Fenerium hedeflerini içeren bir konuşma yaptı.

Buraya dikkat toplantı3 gün devam etmiş ve kolleksiyondan sorumlu bayan yeni ürünleri anlata anlata bitiremedi. Ekose desenli gömlekler, kotlar, konsept konsept özel kolleksiyon şeklinde hazırlanmış tişörtler, mayolar, şortlar, terlikler, sadece yeni diye duyurdukları kolleksiyonların sayısını ben sayamadım. Genel merkezde bu işle ilgili 45'ten fazla kişi çalışıyor.

Abdullah Kiğılı'nın da işin içinde olduğunu unutmayın. Ürünlerle ilgili sunumlara bizzat Aziz Yıldırım'ın katıldığını da biliyoruz.

Bunu neden paylaşıyorum diye sorabilirsiniz ne işimiz var Fenerle diyebilirsiniz. Fenerbahçe'nin hiçbirşeyini ben de sevmiyorum fakat bu işi doğru yaptıkları gerçeğini es geçmeyelim.

Adamlar bu noktaya adım adım 10 yılda geldiler.

Bu yapılanları biz yapamaz mıyız? Çok daha iyisini güzelini yapabiliriz fakat bunun için önce böyle bir niyet ve ciddi çalışma gerekiyor.

En çok olması gereken de şu taraftarın ne istediğini doğru okuyabilmek.

Şayet böyle bir şey mümkünse...
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 15.03.2010, 12:43.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ezik dediğimiz klüp işini adam gibi yapıyor ve bu ürünlerden inanılmaz paralar kazanıyor.

Evet biz daha da iyisini yapabiliriz ama nerde o niyet nerde o ciddiyet.
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X