Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu çubuklu harika
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• O çubukluyu tek beğenmeyen ben miyim acaba ?
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Yakından gördüm ben o çubukluyu. Arkadan renkleri biraz soluk gibiydi.
        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Bende gördüm dokundum inceledim.. Gayet güzel bir polar.. Almayı düşünüyorum, istiyorum da yakın zamanda..
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O çubukluyu tek beğenmeyen ben miyim acaba ?
            hayır sen tek değilsin. Çakma Polarlara benziyor.Ürün kalitesi olarak asla 99 liralık ürün değil.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Ben Almanyadan siparis etmek istiyorum, sitedeki banka no felan yazdim gittim bankaya olmuyor dediler.. Ne yapmam gerekiyor, yardimci olursaniz sevinirim.
              HY67...

Yorum

• beyler siteyi gezdim ve maaşı komple Trabzonsporuma yatırmayı düşünüyorum keşke daha çok kazansam da eşe dosta da hediye edebilsem

Yorum

• İlk olarak Hamza67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben Almanyadan siparis etmek istiyorum, sitedeki banka no felan yazdim gittim bankaya olmuyor dediler.. Ne yapmam gerekiyor, yardimci olursaniz sevinirim.
                  Arkadaşım bu konuda bilgi almak için tsclub@trabzonspor.org.tr ye bir mail çekersen daha aydınlatıcı bilgi alabilirsin..
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hayır sen tek değilsin. Çakma Polarlara benziyor.Ürün kalitesi olarak asla 99 liralık ürün değil.
                    O ürünü ben sevdim ama bence de pahalı.

Örneğin gri polarlar 65 liraya satılırken bu çubuklu 99 lira. Ama yine de almayı düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşım bu konuda bilgi almak için tsclub@trabzonspor.org.tr ye bir mail çekersen daha aydınlatıcı bilgi alabilirsin..
                      tmm sagol kardes
                      HY67...

Yorum

• yen bereler eklenmiş siteye gittikçe çoğalıyo ürünlerimiz b u arada biblo fikri çk hoş taraftar iletişim bürosuyla paylaşıldımı acaba
                        Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                        Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• ÇubukLu poLar bide önünde ambLemLe Trabzonspor yazısı oLan poLarı sipariş edicem yakında diğerLeride bi dahaki ay artık çok güzeL ürünLer ekLemişLer gerçekten bide şu çubukLu formamız çıksaydı.

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O çubukluyu tek beğenmeyen ben miyim acaba ?
                            değilsin...
                            Şafak olmuş comolokko

Yorum

• çubuklu forma

[ATTACH][/ATTACH]vallahi ben öncelikle yeni sezonda giyeceğimiz çubuklu formanın bu şekilde olmasını istiyorum.

Yorum

• Her gidişimde merak edip soruyorum, masa örtüsü tarzında ürünlerimiz hiç olmayacak mı diye.

Olmayacakmış...
                                "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                                Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X