Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO çubukluyu tek beğenmeyen ben miyim acaba ?Çakma Polarlara benziyor.Ürün kalitesi olarak asla 99 liralık ürün değil.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Hamza67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Almanyadan siparis etmek istiyorum, sitedeki banka no felan yazdim gittim bankaya olmuyor dediler.. Ne yapmam gerekiyor, yardimci olursaniz sevinirim.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır sen tek değilsin.Çakma Polarlara benziyor.Ürün kalitesi olarak asla 99 liralık ürün değil.
Örneğin gri polarlar 65 liraya satılırken bu çubuklu 99 lira. Ama yine de almayı düşünüyorum
Yorum
-
İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım bu konuda bilgi almak için tsclub@trabzonspor.org.tr ye bir mail çekersen daha aydınlatıcı bilgi alabilirsin..HY67...
Yorum
-
yen bereler eklenmiş siteye gittikçe çoğalıyo ürünlerimiz b u arada biblo fikri çk hoş taraftar iletişim bürosuyla paylaşıldımı acabaMustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
-
İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO çubukluyu tek beğenmeyen ben miyim acaba ?Şafak olmuş comolokko
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum