18-9'du skor en son..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TBL 1. Hafta TRABZONSPOR 70 - 76 Torku Konyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
AW: TBL 1. Hafta TRABZONSPOR - Torku Konyaspor | 11 Ekim Cumartesi - 17:30 | Hayri Gü
Facede biri paylaştı. Güzel görüntü.
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
arkadaslar ben suan yeni baslik acamiyorum
birisi 1461 icin baslik acabilirmi
Yeni Malatyaspor v 1461 Trabzon 11/10/2014 19:00 7. Hafta Türkiye 2.Lig Beyaz Grup
İlk 11'imiz: Kubilay, Oktay, Aytaç, Oğulcan, Okan, Hasan Batuhan, Savaş, Abdulkadir, Ali Han, Hasan Ahmet, Yaser
Yedekler: Kurtuluş, Özkan, Vehbi Furkan, Yüksel, Ali Kemal, Onur Ramazan, Atilla Aybars
yayin: Vuslat TVEn son selcuk tarafından düzenlendi; 11.10.2014, 18:21."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar ben suan yeni baslik acamiyorum
birisi 1461 icin baslik acabilirmi
Yeni Malatyaspor v 1461 Trabzon 11/10/2014 19:00 7. Hafta Türkiye 2.Lig Beyaz Grup
İlk 11'imiz: Kubilay, Oktay, Aytaç, Oğulcan, Okan, Hasan Batuhan, Savaş, Abdulkadir, Ali Han, Hasan Ahmet, Yaser
Yedekler: Kurtuluş, Özkan, Vehbi Furkan, Yüksel, Ali Kemal, Onur Ramazan, Atilla AybarsBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
TBL 1. Hafta TRABZONSPOR - Torku Konyaspor | 11 Ekim Cumartesi - 17:30 | Hayr...
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Facede biri paylaştı. Güzel görüntü.
Gesendet.
Bugüne ait olduğundan emin değilim.
Yorum
Yorum