Maç gider
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TBL 1. Hafta TRABZONSPOR 70 - 76 Torku Konyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Geçmiş olsun.Ne desek boş.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Ynt: TBL 1. Hafta TRABZONSPOR - Torku Konyaspor | 11 Ekim Cumartesi - 17:30 | Hayri G
Takımın başına menajer/hoca diye kan emici getirirsen 2 sene de farklı farklı 30 çeşit yenilgi görmen normal. Trabzonspor'un kan emicilere para yedirmedigi günleri de görecekmiyiz?33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKac hucum ribaundu verdik?En son Hakan tarafından düzenlendi; 11.10.2014, 19:19.
Yorum
-
Şöyle bir fikstüre baktım da 7'de 0 bile yapabiliriz.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Ynt: TBL 1. Hafta TRABZONSPOR - Torku Konyaspor | 11 Ekim Cumartesi - 17:30 | Hayri G
İlk yarı ve ikinci yarı oyunu en fazla bu kadar farkederdi herhalde.. İlk yeri iyi savunma ve hızlı hücumlar yapan takım ikinci yarı tamamen tersine döndü..
Bu sezon da yine hayal kırıklığı olacak herhalde.. Fikstürümüz yine zor. Bi 5'te 0 daha olursa şaşırmam.
Koçun müthiş oyuncu havuzunun son ürünü Hardy.. Stoll'dan sonraki yeni belalımız.. Adam 3 periyot atış kullanmadı, son periyotta da bi kaç zorlama atışı kaçırdı..
Yorum
Yorum