Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TBL 1. Hafta TRABZONSPOR 70 - 76 Torku Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ek bilgi olarak devamında

" Yenilgi alınan takım Anadolu Efes, Banvit, Gs gibi bir takım olsa makul olabilirdi. Amaç Konya'yı küçümsemek değil. Konya'yı tebrik ederim."

yazmış.

Ülker'i bilerek mi yazmamış acaba?

Şaka bir yana, Twitter kullanmadığım için öncesi veya sonrasında ne yazdığını okuyamadım. Basketfaul'de gördüm. Sadece paylaştığım ifadesi yazıyordu haberde.

Son dakika basketbol haberleri, Türkiye, Avrupa ve NBA'den transfer gelişmeleri, maç sonuçları, puan durumları, fikstürler maç sonu analizi.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ynt: TBL 1. Hafta TRABZONSPOR 70 - 76 Torku Konyaspor | Maç Sonucu

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ülker'i bilerek mi yazmamış acaba?

Şaka bir yana, Twitter kullanmadığım için öncesi veya sonrasında ne yazdığını okuyamadım. Basketfaul'de gördüm. Sadece paylaştığım ifadesi yazıyordu haberde.

http://www.basketfaul.com/makale/360...-ve-ekibi.html
      Tepkiden çekinip sonradan kıvırmış da olabilir. Bana göre her ne kadar haklı da olsa basketbol takımındaki etkinliğini düşünürsek yaptığı çıkış mevkisi itibariyle gereksiz derecede sert olmuş.

Bundan sonra laf değil icraat yapar umarım.
      33# DRAGO GABRIC
      61# IBRAHIMA YATTARA #11
      13# Steve Nash
      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Bomba iddialar var şuan inşallah olur. Klübün başında tekrar Mehmet Yiğit Alp'i görmek gerçekten güzel olurdu.
        Koç olarak Orhun Ene mevcut düzende Trabzonspor'a gelmeyi reddetmiş ama istediği verilirse Banvit'te yaptıklarını bizde de yapabilir.
        Ve Kirk Penney'nin geri dönme ihtimali varmış. Bu adama geçen sezonki Gs maçında hayran olmuştum takımda tek savaşan oydu resmen Sinan Güler'in yıpratıcı savunmasına rağmen hatırladığım kadarıyla baya sayı atmıştı maç sonunda yenildiğimizde taraftara doğru gelmişti takım Kirk'in yüzündeki ifadeyi unutamam.
        Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Paranla rezil olmak bu oluyor sanırım..
          Hakan Demir ve Nihat Mala güzel çiftlik kurmuşlar..

Yorum

• TBF TV'de haftanın yedi maçının özeti var, bizim maçınki yok.

Her maç sonunda koçların açıklamalarını okuduk, dinledik. Trabzon'dan Hakan Demir'in ve Aziz Bekir'in maçla ilgili düşüncelerine ulaşamadık.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Şimdi eklenmiş Oğuz, ben de dün baktığımda görememiştim ama bugün eklemişler..

Yorum

• İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şimdi eklenmiş Oğuz, ben de dün baktığımda görememiştim ama bugün eklemişler..
                Maçın videosu gelmiş: http://www.tbftv.org/izle/90799/tbl-...afta-mac-ozeti

1) İlk yarıdaki fast break sayılarına bakınız.

2) 2:10'daki pozisyon maçın dönüm noktasıydı.

3) 2:24'te Lawal'ın savunmasına lütfen dikkat!

4) Sadece şu kısa özette Randle'ın 3 asisti var (Biri Velickovic'e, biri Alper'e, diğeri Stipanovic'e). Ama istatistik kağıdında 1 yazıyor. Sonra anlı şanlı basketbol siteleri "Randle arkadaşlarını oyuna sokamadı" yazıyor.

5) İkinci yarıya dikkat ettiyseniz, Aziz Bekir Guinn'i tepeye çıkardı. Zaten Türkiye Kupası maçlarında da sürekli 4 numaradan darbe yedik. Bir defa zone denemedik (Hadi bu maçta Konya dışarıdan iyi attı, riskli olabilirdi. Ama kupada da hiç denemedik. Bir pozisyon rakibi şaşırtmak için bile zone yapmadık.).

6) Es geçtik, hakemlik hiçbir şey olmadı maçta, gayet temizdi.

7) İstatistiklere baktım, 3/13 üçlük atmışız. 43 ikilik şutumuza karşı 13 üçlük; oran 3'ün üstünde (İdeali 1,5-2 arası).

13 üçlüğün yarısı da 4 numara Velickovic'ten (6 tane).
                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 16.10.2014, 18:34.

Yorum

• Bilet fiyatları tartışılmıştı. Yorum yapmadan sadece örnek göstereceğim:

Eskişehir Basket - Pınar KSK 10-30 TL

Bjk - T. Telekom 15-20 TL

Yorum

• Trabzonspor Medical Park meanwhile were stunned 76-70 by Torku Konya Spor at home, following a poor second-half display.

Jerome Randle had 21 points and former Serbian international Novica Velickovic added 18 points in defeat.

(FIBA Avrupa)

Yorum

• Bu maçı telafi etmek lazım. Yolu da kafaya oynayan takımlardan birini deplasmanda yenmek gerek.

Yorum

Yükleniyor...
                      X