Kombinemiz hazır oradayız inşallah.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TBL 1. Hafta TRABZONSPOR 70 - 76 Torku Konyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Koc tam bir soru isareti sezon sonunu goremeyecegini dusunuyorum..umarim yanilirim ama gorunen koyde klavuz istemez..play of icin oynayacaksak bu sene konya gibi takimlari ozellikle ic sahada yenmeliyiz..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İstanbul da yaşayan biri olarak eskiden Avni Aker e gidemediğim için üzülürdüm artık Hayri Gür e gidemediğim için üzülüyorum...Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Konya dışardan iyi oynayan bir takım. Banvit ve Karşıyaka maçlarında çok kötü savunmuştuk dış oyuncuları dikkat etmemiz lazım. Ogün Sevinç'in ismini görünce duygulandımMesafe tanımadan atardı. Şu takımda olmasını isterdim.
En son Manu61 tarafından düzenlendi; 11.10.2014, 12:42.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011'da Bornova Belediye'ye deplasmanda 81-76
2011-2012'de Fenerbahçe Ülker'e deplasmanda 88-63
2013-2014'de Ankara Ted Kolejliler'e yine deplasmanda 91-80
Bu sefer bir ilki başaracağız, çok eminim.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk defa açılış haftasında kendi sahamızda oynuyoruz, bu sefer kazanacağız adım gibi eminim.Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl yayın yok ligtv 3'de degilmi maç..?
Yorum
-
Salondayim. Reklam panolari hava katmis. Beyaz forma giyiyor takim, ic saha...
Konya'da Sean Williams kulaklikla isiniyor, muzigin ritmine kaptirmis kendisini.
Gecen seneki dogal taraftar toplulugu var yine. Forma sayisindan anlasilacagi uzere kombine satislari dusuk.
Kagit biletler passo reklamli, biletix modeli.
Muzik sistemi berbat.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
Yorum