Teşekkürler İsmail abi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim ağzımdan laf alamazsınız
Doğan Hakyemez, Trabzon’un potansiyel olarak Beko Ligi’nde olması gerektiğini de ifade ederek: “Trabzon’da basketbola olan ilgi ilk maçta beni çok memnun etti. İyi tasarlanmış bir kurgu içinde ligde sürekli zirve yarışı içinde olarak Beko için mücadeleden kopmayacağız. Takımımızın genel durumu çok iyi. Oyun kurucu noktasında biraz sıkıntı var, bu orada olan oyuncuların eksikliğinden değil sakatlık sorunlarından kaynaklanıyor. Bu sorunları en kısa zaman içinde aşacağız” dedi.
burdan hangi bölge olduğu belli oluyor ben harun erdanay yada ibrahim kutluay olabilir diye düşünüyorumEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorunları Aşarız
Doğan Hakyemez, Trabzon’un potansiyel olarak Beko Ligi’nde olması gerektiğini de ifade ederek: “Trabzon’da basketbola olan ilgi ilk maçta beni çok memnun etti. İyi tasarlanmış bir kurgu içinde ligde sürekli zirve yarışı içinde olarak Beko için mücadeleden kopmayacağız. Takımımızın genel durumu çok iyi. Oyun kurucu noktasında biraz sıkıntı var, bu orada olan oyuncuların eksikliğinden değil sakatlık sorunlarından kaynaklanıyor. Bu sorunları en kısa zaman içinde aşacağız” dedi.
burdan hangi bölge olduğu belli oluyor ben harun erdanay yada ibrahim kutluay olabilir diye düşünüyorum
Yorum
-
İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim ağzımdan laf alamazsınız
Bak abi iki dakika sonra Pertevniyal maçının son dakikalarını koyacağım buraya.
Özel mesajla yolla bari abi aramızda kalır söz.
Yorum
-
İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen pota altına skorer bir oyuncu ve İbrahim Kutluay transferi bekliyorum.Bir bildiğim yok sadece benim fikrim bu.Büyük bir heyecanla yapılacak transferleri bekliyorum.
osman shwow tv deyken ibrahim kutlu ay'ın katıldığı disney ... tv nin organizasyonu vardı orda ayak üstü teklif ettim. dedim bu sene bırakmayacaksanız alalım sizi bizim takıma dedim.show tv olarak saner bey adına ben transfer teklifini yapıyorum diye de espiri yaptım
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbrahim Kutluay basketbolu bırakmadı mı ?İsmail abiden laf alamıyoruz gerçi.
Adam ser verip sır vermiyor.
Colmandante
Yorum
Yorum