Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teşekkürler İsmail abi
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Abi transfer yapılacakmı ? Yapılacaksa isimleri biliyormusun ?

Yorum

• Takıma kazandırılacak oyuncular var mı ?

Yorum

• Benim ağzımdan laf alamazsınız
          Son ağaç kesildiğinde,
          Son nehir kirlendiğinde,
          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim ağzımdan laf alamazsınız
            Sorunları Aşarız

Doğan Hakyemez, Trabzon’un potansiyel olarak Beko Ligi’nde olması gerektiğini de ifade ederek: “Trabzon’da basketbola olan ilgi ilk maçta beni çok memnun etti. İyi tasarlanmış bir kurgu içinde ligde sürekli zirve yarışı içinde olarak Beko için mücadeleden kopmayacağız. Takımımızın genel durumu çok iyi. Oyun kurucu noktasında biraz sıkıntı var, bu orada olan oyuncuların eksikliğinden değil sakatlık sorunlarından kaynaklanıyor. Bu sorunları en kısa zaman içinde aşacağız” dedi.

burdan hangi bölge olduğu belli oluyor ben harun erdanay yada ibrahim kutluay olabilir diye düşünüyorum
            Eski kullanıcı adı: olikos61
            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sorunları Aşarız

Doğan Hakyemez, Trabzon’un potansiyel olarak Beko Ligi’nde olması gerektiğini de ifade ederek: “Trabzon’da basketbola olan ilgi ilk maçta beni çok memnun etti. İyi tasarlanmış bir kurgu içinde ligde sürekli zirve yarışı içinde olarak Beko için mücadeleden kopmayacağız. Takımımızın genel durumu çok iyi. Oyun kurucu noktasında biraz sıkıntı var, bu orada olan oyuncuların eksikliğinden değil sakatlık sorunlarından kaynaklanıyor. Bu sorunları en kısa zaman içinde aşacağız” dedi.

burdan hangi bölge olduğu belli oluyor ben harun erdanay yada ibrahim kutluay olabilir diye düşünüyorum
              Üzgünüm ama ikisi de olmaz, zaten ikisi de oyun kurucu değil ...

Yorum

• İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim ağzımdan laf alamazsınız
                İsmail abi meraktan çatlayacağız.

Bak abi iki dakika sonra Pertevniyal maçının son dakikalarını koyacağım buraya.

Özel mesajla yolla bari abi aramızda kalır söz.

Yorum

• 12. Hafta Pertevniyal - Trabzonspor karşılaşmasının son dakikaları

Yorum

• Ben pota altına skorer bir oyuncu ve İbrahim Kutluay transferi bekliyorum.Bir bildiğim yok sadece benim fikrim bu.Büyük bir heyecanla yapılacak transferleri bekliyorum.
                    Colmandante

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben pota altına skorer bir oyuncu ve İbrahim Kutluay transferi bekliyorum.Bir bildiğim yok sadece benim fikrim bu.Büyük bir heyecanla yapılacak transferleri bekliyorum.

osman shwow tv deyken ibrahim kutlu ay'ın katıldığı disney ... tv nin organizasyonu vardı orda ayak üstü teklif ettim. dedim bu sene bırakmayacaksanız alalım sizi bizim takıma dedim. show tv olarak saner bey adına ben transfer teklifini yapıyorum diye de espiri yaptım
                      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İbrahim Kutluay basketbolu bırakmadı mı ?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İbrahim Kutluay basketbolu bırakmadı mı ?
                          Cengiz abi ölüsü yeter.İsmail abiden laf alamıyoruz gerçi.Adam ser verip sır vermiyor.
                          Colmandante

Yorum

• İsmail abi ver şu haberleri de canlandır şu başlığı.

Pusuya yattık bekliyoruz.

Yorum

• Hadi İsmail abi açıkla şu bomba transferi kim merak ediyoruz
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• Transfer yapılacakmı abi onu söylesen

Yorum

Yükleniyor...
                                X