Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eyy gidi Orhan Çavuşoğlu

Haber61 saat 20.08'de son dakika olarak Doğan Hakyemez'in ismini açıklamış.

Ben ise saat 17.56'da adamın fotoğrafını koymuşum bakınız.

Telefonda görüştüğüm Celil Bey'de bize ser verip sır vermiyor

Ben kim olduğunu öğrendiğim halde basın toplantısının cazibesi gitmesin diye açıklamadan sadece adres göstermiştim ama keşke de açıklasaydım.

Yorum kısmına gelecek olursak;

Sanırım yönetim büyük oynuyor ve köklü bir değişikliğe gidiyorlar.
    Hele bir gelsin, icraatlarını görelim.İnşallah Trabzon ve Karadeniz basketboluna katkıları dokunur.

Burada önemli olan üslü bir ismin gelmesi değil, gelecek olan kişinin kullanacağı alanın büyüklüğü ve serbestiliği.Yetkileri ve kullanım rahatlığı.

Bu arada biz Talat ÖZTOPRAK'ı niye gönderdik ?

Basın toplantısının en önemli kısmı bence Saner beyle beraber Sadri beyin bu basın toplantısını düzenlemesi.

Ben Sadri beyin açıklamalarını merakla bekliyorum.
    Öncelikle Orhan Çavuşoğlunu nezaketsizliğinden dolayı ayıplıyorum, basketbola hiç önem vermeyip flaş gelişme peşinde koşan haber61 yerel basının yüz karası olmaya devam ediyor...
    Doğan Hakyemez'e gelirsek İsmail Abi ilk söylediği zaman çok şaşırdım , kendisi Türkiyede basketbol denince marka isimlerden biridir... basketbol camiasının içinde tutulan ve lafı geçen , federasyonla ilişkileri gayet iyi biridir...hoş seveni kadar da sevmeyeni var ama bize büyük katkı sağlayacaktır... hayırlı olsun...

Sadri Şenerin Saner Ayarla arayı düzeltmesi ve basketbola dört elle sarılması gelecekte çok güzel şeylerin olacağının habercisi gibi, kendisini hatasından dönüp basketbola yatırım kararını aldığı için şimdiden tebrik etmek gerekir

Yorum

• ismail abi seneye lige çıkarsak bence yabancı transferinde avrupanın nba olan yunanistandan oyuncu alsak daha güzel olur ve daha rahat alışırlar böle bi düşünce var mı acaba çünkü yunanistan basketbolda cok iyi
      Eski kullanıcı adı: olikos61
      Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
      Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ismail abi seneye lige çıkarsak bence yabancı transferinde avrupanın nba olan yunanistandan oyuncu alsak daha güzel olur ve daha rahat alışırlar böle bi düşünce var mı acaba çünkü yunanistan basketbolda cok iyi
        Sanırım onuda yapacaklardır.

Hele önce takımın antrenman yapacağı bir yer ayarlasınlar da, gerisi kolay

Doğan Hakyemez gibi bir isim hedefleri olmadan Trabzonspor'a gelmez.Gerçi Alaeddin yakan'da ciddi hedeflerle geldi ama bir antrenman salonu gibi sıkıntılarla uğraşmak zorunda kaldı.

19 mayıs spor salonunu kullanmak isteyen tüm branşlar ve takımlar antrenman yapabilmek için neredeyse birbirlerini boğazlayacaklar.

Sadri beyin bugünkü basın toplantısında varoılması ve Doğan Hakyemez ismini açıklaması bence şans.Şimdi yapılacak olan ilk iş Haluk Ulusoy Tesislerinde basketbol takımımızın kullanabileceği prefabrik bir salon, ağırlık merkezi vs.
        Son ağaç kesildiğinde,
        Son nehir kirlendiğinde,
        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sanırım onuda yapacaklardır.

Hele önce takımın antrenman yapacağı bir yer ayarlasınlar da, gerisi kolay

Doğan Hakyemez gibi bir isim hedefleri olmadan Trabzonspor'a gelmez.Gerçi Alaeddin yakan'da ciddi hedeflerle geldi ama bir antrenman salonu gibi sıkıntılarla uğraşmak zorunda kaldı.

19 mayıs spor salonunu kullanmak isteyen tüm branşlar ve takımlar antrenman yapabilmek için neredeyse birbirlerini boğazlayacaklar.

Sadri beyin bugünkü basın toplantısında varoılması ve Doğan Hakyemez ismini açıklaması bence şans.Şimdi yapılacak olan ilk iş Haluk Ulusoy Tesislerinde basketbol takımımızın kullanabileceği prefabrik bir salon, ağırlık merkezi vs.
          dogrudur ismail abi simdi iş basketbolda ihtilal başlıcak bu yeni salon bir bitse süper olacak aslında haluk ulusoy direkt basketbol versek daha iyi olur inşallah bu sene lige çıkarızda agırlık merkezi mehmet ali yılmaz tesislerinde var diye biliyorum onu kullanıyorlar galiba bir öneride mehmet ali yılmaz tesilerinin orda prefabrik olur aslında

Yorum

• Sürpriz oldu benim içinde , ben Ülker'in bu işte önemli payı olduğu kanaatindeyim.
            DOZER CEMİL

Yorum

• Niye açıklamalar hakkında hiçbir haber yok

Ne söylediler kimse bilmiyor mu
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Niye açıklamalar hakkında hiçbir haber yok

Ne söylediler kimse bilmiyor mu
                Doğan Hakyemez Artık Trabzonspor'da

Basketbol'un önemli İsmi Doğan Hakyemez Trabzonspor'a 2,5 Yıllık İmza Attı 29 Ocak 2010 12:58:34
                Doğan Hakyemez Artık Trabzonspor'da
                Dodo artık Trabzonspor'lu.
                Türkiye Basketbol 2. Ligi ekiplerinden Trabzonspor'da, Doğan Hakyemez genel direktörlük görevine getirildi. Hakyemez'in bordo-mavili ekipte üstlendiği yeni görev, Osmanbey'deki Ramada Plaza Oteli'nde düzenlenen basın toplantısıyla duyuruldu. Toplantıda, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Saner Ayar ve Trabzonspor Basketbol Kulübü Genel Direktörü Doğan Hakyemez hazır bulundu.
                Trabzon'da futbola olduğu kadar basketbola da büyük bir ilginin bulunduğunu anlatan Trabzonspor Kulübü Başkanı Şener, Doğan Hakyemez ile ortaokul arkadaşı olduğunu ifade ederek, ''Daha iddialı olmak için daha iddialı insanlarla çalışmak lazım. Bunlardan birisi de sevgili Doğan Hakyemez ortaokuldan arkadaşım. Sonra onu basketbol camiasında gördük, uzaktan takip ettik, iftihar ettik. Kendisine hayırlı uğurlu olsun, başarılar diliyorum'' diye konuştu.
                Şener yaptığı konuşmanın ardından, Doğan Hakyemez'in yakasına Trabzonspor rozeti taktı.
                ''VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM''
                Trabzonspor ile 2,5 yıllık bir anlaşma yaptığını açıklayan Hakyemez, bordo-mavili ekibin bu sezon Beko Basketbol Ligi'ne çıkması için var gücüyle çalışacağını ifade etti.
                Hakyemez, Antalya'da üstlendiği görevi bu kez Trabzonspor'un basketboldaki hamlesi için yapacağını belirterek, ''Trabzonspor'u basketbolda iddialı bir takım kurmak amacıyla bana getirdiği teklifi seve seve kabul ettim. 2,5 yıllık bir kontrat yaptım. İnşallah bu takım belki bir iki takviye yapılarak Beko Basketbol Ligi'nde çıkacaktır. Benim kurmadığım bir takım için ben şu günden 'çıkar' veya 'çıkmaz' diyemem ama bu sezon çıkması için var gücümle çalışacağım. Fakat bu süre içinde muhakkak Trabzonspor Birinci Lig'de olacak, Avrupa kupalarına katılacak. Tecrübemle, gördüğüm basketbol sevgisiyle bunun sözünü verebilirim'' diye konuştu.
                And1'ın sponsorları olduğunu, büyük sponsorlarla anlaşmalar yapacaklarını bildiren Hakyemez, ''Bütçelerin arkasındaki takviye olmadan bu iş yürümez. Sağlam bir yapıda basketbol takımının nasıl olabileceğini ekibimizle yapacağımız çalışmalar sonunda herkese göstereceğiz''dedi.
                Saner Ayar ise amaçlarının önümüzdeki 3 yıl içinde, Avrupa kupası maçı oynamak olduğunu belirterek, ''Hedefimiz bu anlamda çok net ve kesindir. Bu hedefe yürürken büyük hedefler, güçlü birbirine inanan ekiplerle sağlanır. Doğan Hakyemez beyi bu göreve getirdik. İnanıyorum ki Trabzonspor bu yıl hak ettiği yer olan Beko Basketbol Ligi'ne çıkacaktır'' diye konuştu.

Son ağaç kesildiğinde,
                Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• futbolda dahil bu senenin takımımız adına en iyi transferi,hala şaşkınım doğan hakyemez nasıl bizim takıma geldi
                  Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                  Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• bakalım kimleri transfer edecekler ? bence yabancımız edy'i gönderip başka bir yabancı alacaklar....bir de 1 numaraya takviye gelebilir...sadece tahmin...

Yorum

• bence 3 sayı iyi olan birisini alsınlar cok sıkıntı çekiyoruz bize karşı zone yapan takımlarda dış sutlar iyi olan bir basketçi olursa cok iyi olur

Yorum

• Sevgili misafirlerimiz, Doğan Hakyemez konusu bu başlıkta tartışılıyor
                        Son ağaç kesildiğinde,
                        Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• AND1 ile de sponsorluk imzalanmış.Bu güzel bir haber bence büyük sponsorlarla da anlaşma yoluna gidecekler çok güzel
                          Saygılarımla,
                          Adem Hotaman.

Yorum

• Transferleri çok merak ediyorum umarım yönetim yıldız oyuncular alarak yine bizi şaşırtır.

Yorum

• İsmail abi haberleri bekliyoruz dört gözle senden.

Fazla bekletme bizi.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İsmail abi haberleri bekliyoruz dört gözle senden.

Fazla bekletme bizi.
                                Geldim arkadaşlar.Dün o kadar yoğun bir gündü ki benim için, bugünde salonda küçük erkekler maçı vardı onu seyrettim.Ancak girebildim başlığa.

Aşağıya dünkü basın toplantısının genel değerlendirmesini koyuyorum.Kafanıza takılan bir şey varsa sorun yanıtlayayım

Hakyemez'in Basın Toplantısının Ardından

Hayallerim İçin Buradayım 31 Ocak 2010 11:40:51
                                Hakyemez'in Basın Toplantısının Ardından

TrabzonBasket.Com Haber/Yorum

Trabzonspor Basketbol Kulübü Genel Direktörlük görevine getirilen Doğan Hakyemez'in Serender Restauranttaki kahvaltılı basın toplantısı haberini ilgili haberimizde sizlere geçmiştik.
                                Kulüp yönetimi tarafından organize edilen toplantıya Hakyemez'in yanısıra Başkan Saner Ayar, Asbaşkan Celil Hekimoğlu ve diğer yöneticiler katılırken, Ceyhun Eskici ve Zeyyat Kafkas'ın olmayışı dikkatlerden kaçmadı.
                                Basın tarafında ise çok yoğun olmasa da iyi katılım varken, basketbol bilgilendirme toplantılarına genelde katılan ve burada da olması gereken isimlerin olmayışıda ayrı bir soru işaretiydi.
                                Hakyemez'in katılımı öncelikle yönetim katında ciddi bir heyecana sebep olduğu apaçık ortadaydı.Son günlerde yaşanan heyecan kaybının yerini gittikçe sıkıntılara bırakmaya doğru yönelmesi bu transferle tersine çevirmiş, ileriye doğru yelkenlerin hakyemez rüzgarıyla dolmasına ve başarı çıtasınında çok daha yükseklere konmasına yolaçmıştır.
                                İlk söz ebaşlayan Celil Hekimoğlu'nun en güzel tespiti "biz aslında bir değil, iki transfer yaptık" diyerek, Hakyemez'le beraber Sadri Şener'ide transfer ederek "artık Sadri Şener'de bizim arkamızda" mesajını vermesi oldu.
                                Daha sonra söz alan Başkan Saner Ayar ise;
                                *Hakyemez'in gelişinin,"Trabzon'daki arkadaşları yetiştirebilmek hem sportif başarılar sağlamak hem de kurumsallaşmak için bilgi transferi de yapmamız gerekiyordu''
                                *Hakyemez'le beraber "Yeni sponsorlarla antlaşmalar yapıldı, ayrıca 1 (bir) yıllık bütçemizi karşılayacak sürpriz bir sponsor antlaşması yolda"
                                *Basketbolumuzun gelişimi açısından "Nasılki Şenol Hoca ve 61 numaralı oyuncular bizleri tüm dünyada temsil ediyorlar, bundan sonra basketbolda da bizi temsil eden oyuncu ve hocalar yetişecek"
                                *Gerek basında, gerekse de camiada ki eleştiriler içinse, "Arık bu dönem kavga etmek değil, yapma ve düzeltme dönemidir.Eleştirilere her zaman açığız, yapıcı eleştirilerinizle bizleri uyarın ve yol gösterin"
                                *TarbzonBasket.Com olarak kendisine yönelttiğimiz,"Sadri bey'in Hakyemez'in İstanbul'daki basın toplantısında yer alması İki ayrı kulüp gibi gözüken oluşumun sonlandırılması için Trabzonspor'la birleşme veya Basketbol Derneğinin Trabzonspor'a devri gibi bir çalışma varmı diye sorduğumuzda ise ; "Sadri bey, Hayrettin bey ve Mahmut Aksu derneğimizinde üyeleridir.Sadri bey ve yönetimi tüm gücüyle basketbolun arkasındadırlar" diyerek, "Yarın bizden daha iyi yapabilecek birisi çıkarsa seve seve kendilerine bırakmaya da hazır olduklarını" söyledi.
                                Bu bölüme Celil bey'de müdahil olarak "Trabzonspor yönetiminden en sıkıntılı ayrılan benim, bugün itibariyle bizim Trabzonspor'la ilgili en küçük bir problemimiz yoktur ve Sadri bey yönetimiyle beraber arkamızdadır" dedi.
                                Ve Saner Ayar konuşmasının sonunda her zaman belirttiği gibi "En büyük hayalinin 3 yıl içerisinde yeni salonumuzda 2 bordo-mavi formanın karşılaşması olduğunu" söyleyerek, Barca'nın Trabzon'a gelmesini hayal ettiğini ima etmiş oldu.
                                Son sözü alan Doğan Hakyemez ise ;
                                Sözüne başlarken "Buraya herkesin düşündüğü gibi para için değil, Hayalleri için geldiğini" söyledi.
                                Daha önce Antalya B.B'de bu hayalinin bir kısmını yerine getirdiğini, daha sonra siyasi sebeple belediye başkanı değişince işinin yarım kaldığını belirterek "acaba anadoluda hangi takımda hayallerimi gerçekleştirebilirim diye düşünürken Trabzonspor'dan teklif gelince tereddüt etmeden kabul ettim" dedi.
                                Bu kabul, Fenerbahçe ile ilgili Aziz Yıldırım'la görüşmesi sırasında gelince de Trabzonspor'u tercih ettiğini de ayrıca belirtti.
                                TrabzonBasket.Com olarak kendisine ; "Hocam, İstanbul''daki basın toplantısında "benim kurmadığım takim" ve TRT3'teki pota programında sarfettiğiniz "Daha farklı bir kadro kurulabilirdi" beyanatınızı Alaeddin Hoca'ya atıfta bulunarakmı söylediniz" sorumuza ise teşekkür ederek "bende bu soru sorulsa diye bekliyordum, ben o sözü bu takım eğer kesinlikle BBL'yi hedefliyorsa kesinlikle ilk 5'te oynayıp takımın sayı yükünü sırtlayabilecek 2 tane banko oyuncu alınmalıydı demeye getirdim.Şu anda mevcut kadro yapısına baktığımız zaman takımdaki oyuncuların kaliteli olduklarını ama benim ifade ettiğim tarzda oyuncuların ise bulunmadıklarını" söyleyerek, "Alaeddin hoca çok kaliteli bir hocadır, kendisiyle Ülker'de beraber çalışmışlığımız var, yakınen tanırım.Mütevazi olduğundan kendi kalitesini yansıtamamıştır" diyerek Alaeddin hocayı sahiplenirken, belki 2 oyuncu alınarak bu takıma takviye yapılabileceğininde ayrıca sinyalini vermiş oldu.
                                Bir diğer bahsettiği konu ise sponsorluk konusu oldu, Antalya BB'de ki gibi Trabzonspor'a da spnsporlar bularak geldiğini ifade ederek "şu anda 2 sponsorla antlaşmaya vardık, çok büyük bir sponsorla da anlaşmak üzereyiz.Kulüp yönetimi şubeyi götürebilmek için maddi külfetlerle uğraşmamalıdırlar, biz bu külfeti sponsorlar sayesinde halledeceğiz.Bu da bizim işimiz" diyerek bir nevi "bereketimle geliyorum" mesajını vermiş oldu.
                                Kulüpteki ödemelerle ilgili sıkıntıya ise ; "Ben paramı aldığımda oyuncularda parasını alıp maça çıkacaklar" diyerek net mesaj vermiş oldu.
                                Yine TrabzonBasket.Com olarak en çok önem verdiğimiz altyapı konusunda kendisine "Hocam, 2 yıldır altyapı ile ilgili sürekli seneye el atacağız söyleniyor, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ? sizde "seneye"mi diyeceksiniz yoksa bir planınız varmı" diye sorduğumuz sorumuza, "Altyapısız basketbolun gelişmesi mümkün değildir, biz hemen kollarımızı sıvayarak altyapı çalışmalarımıza başlayacağız" dedi.
                                EDİTÖR NOTU:
                                Doğan Hakyemez gibi bir markanın Trabzonspor'a kazandırılması hedefler ve vizyon açısından bir çok önemli kesimlerede net mesajlar veriyor.
                                Birincisi ; Ülkemiz basketbol camiasına "ben bu işte ciddiyim, gümbür gümbür geliyorum" derken, en öenmlisi de, türlü maddi problemlerle uğraşan çoğu belediye takımı olan basketbol kulüplerinin aksine Trabzonspor gibi bir markanın basketbol pastasından ve bu pastaya müdahil olan sponsorlar noktasında Doğan Hakyemez'i bünyesine katarak net mesaj vermesi olmuştur.
                                Sponsorlara verilen bu mesaj sayesinde artık kulübün ciddi anlamda maddi bir sıkıntı yaşamadan basketbol macerasına başladığını teyid edebiliriz.
                                Trabzon basketbolunun gelişimi açısından en önem verdiğimiz konu olan altyapı konusuna sürekli duyduğumuz "seneye eğileceğiz" konusunda Hakyemez'in tavrı ise bugüne kadarki duyduklarımızdan çok farklı olarak "hemen kolları sıvayacağız" diyerek kendilerini bağlaması bizim için çok önemlidir.
                                Bir diğer önemli konu ise ; Trabzonspor başkanı Sadri Şener'in Hakyemez'le ilgili İstanbul'da düzenlenen basın toplantısında yeralması ve "Biz Trabzonspor olarak Basketbolun arkasındayız" mesajı vermesi olmuştur ki, bence Trabzon ve bölge basketbolumuz açısından çok öenmli bir konuydu Sadri beyin basketbolumuzu sahiplenmesi.

Kaynak : TrabzonBasket.Com
                                Son ağaç kesildiğinde,
                                Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

Yükleniyor...
                                X