Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ilk maçtan itibaren eddy den sürekli bir çıkış bekledim ama olmadı daha fazla ısrar etmenin bir anlamı yok ... diğer takıların yabancıları takımlarını taşıyorlar hiç olmazsa bir tane bile önemli maçta kendisini göstermeliydi ... 2. ligde yabancı tercihi takımlar için çok önemlidir ve maalesef biz yabancı oyuncudan bir türlü verim alamadık
    Evet eddy beklenen performansın çok uzağında ama birde söle bişey var diğer takımların oyunu daha çok yabancıları üzerine kurulu.Geçen sene aynı durum Boswell'de de vardı bizden önce vestelsporda 20 sayı ortalaması ile oynuyodu ancak bizdeyken ortalaması bayağı bi düştü.

Yorum

• İlk olarak sem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ilk maçtan itibaren eddy den sürekli bir çıkış bekledim ama olmadı daha fazla ısrar etmenin bir anlamı yok ... diğer takıların yabancıları takımlarını taşıyorlar hiç olmazsa bir tane bile önemli maçta kendisini göstermeliydi ... 2. ligde yabancı tercihi takımlar için çok önemlidir ve maalesef biz yabancı oyuncudan bir türlü verim alamadık
      Katılmakla birlikte Eddy'nin savunmamıza yadsınamaz bir katkı yaptığını da kabul etmek gerekir.Türk oyuncularımızın, özellikle de Fırat ve Orçun'un skorer oyunu yabancı oyuncuya bağımlı olmadığımızı gösteriyor.Bu da benim için sevindirici.Tabii gelecek sezon TBL'ye çıkmamız durumunda skorer oyuncuların yabancı, savunmacıların Türk olması gerekiyor.
      Colmandante

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Katılmakla birlikte Eddy'nin savunmamıza yadsınamaz bir katkı yaptığını da kabul etmek gerekir.Türk oyuncularımızın, özellikle de Fırat ve Orçun'un skorer oyunu yabancı oyuncuya bağımlı olmadığımızı gösteriyor.Bu da benim için sevindirici.Tabii gelecek sezon TBL'ye çıkmamız durumunda skorer oyuncuların yabancı, savunmacıların Türk olması gerekiyor.
        haklısın ama yabancı oyuncunun skor anlamında takımın yükünü çekmesi lazım değil mi savunma için yabancı hakkını kullanmak bana pek mantıklı gelmiyor

Yorum

• Mustafa Abi gibi TBL'de 5 sayı ortalamayla oynayan bir oyuncunun 22.7 sayı ortalamasına ulaştığını düşünürsek yabancı oyuncumuzun ne kadar vasat kaldığı senin de dediğin gibi aşikardır.Ancak ben savunmasının bu takım için daha önemli olduğunu düşünüyorum.Sana da katıldığımı zaten belirtmiştim önceki mesajımda.
          Colmandante

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mustafa Abi gibi TBL'de 5 sayı ortalamayla oynayan bir oyuncunun 22.7 sayı ortalamasına ulaştığını düşünürsek yabancı oyuncumuzun ne kadar vasat kaldığı senin de dediğin gibi aşikardır.Ancak ben savunmasının bu takım için daha önemli olduğunu düşünüyorum.Sana da katıldığımı zaten belirtmiştim önceki mesajımda.
            Osman yorumlarına kendimce şöyle katkıda bulunayım, takımımız isterse savunma yapabilir bu edy olmadan da olur ama eğer edy hücumda sırtı dönük bir kere bile oynayamıyorsa işimiz zor... Bigben arkadaşımız daha önce de yazmıştı, takımın pivotunun hücumda oyun opsiyonu yoksa işimiz dış atışlardaki isabet oranına kalıyor...

Yorum

• edy den beklediğimiz verimi alamadığımız bir gerçek. ancak pota altında edy olduğu zaman dış şutlarımızın artma sebebi rakibin edy üstüne odaklanması olarakta gösterebiliriz.

pota altı olarak son maçta kötü olmuş olabiliriz ama normal şartlarda çok çok kötü pota altımız yok. osman mustafa bizimle oynana hazırlık maçında da çok sayı atmıştı. ancak takımda çift haneler çıkan kişi sayısı çok azdı. 2. ligde çoğu takımın skorerleri bellidir. skorerleri en fazla değişen takım bizim takım sanırım.

ben bu takıma her şartta güveniyorum. playofflarda hiç izlemediğimiz takımı göreceğimizi umuyorum.
              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Edirne Olin Gençlik spor basketbol takımı kendilerine ait ağırlık salonuna kavuştı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Küçük beyin tüm imkanları zorlayarak Edirne’deki amatör kulüplere ve Edirnenin deplasmanlı 2. ligde adını duyuran ve şuanda lider durumda bulunan Olin Gençlik spor takımının kullanımına Mimar Sinan Spor salonundaki ağırlık salonunu komple değiştirerek modern şekilde kullanıma sundu. Sezon başından buyana Olin Gençlik basketbol takımının değişik yerlerde sorunlu olarak yaptığı çalışmaların zorluğunun görülmesi diğer branşlardada ihtiyaç duyulmasından dolayı tesis yenilenmesinden dolay head coach Gökhan Taştimur Gençlik spor kulübü yönetim kurulu İl Müdürümüz sayın Emin Küçük beye teşekkürlerini sunarak böyle bir antreman alanını Edirneye kazandırmasından ayrıca takımın oyuncularının salon içinde birarada çalışmasından çok mutlu olduklarını kendilerine ileterek takımlarına ve spora yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sundular.
                Kaynak

Belki bir gün bizlerde görürüz.
                Son ağaç kesildiğinde,
                Son nehir kirlendiğinde,
                Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Kulübümüz tarafından yarın (cuma) İstanbul Ramada Plaza Osmanbey’de saat 10.30’da bir basın toplantısı düzenlenecek.
                  Başkanımız Saner Ayar ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener’in konuşmacı olarak yer alacağı toplantıda, basketbol idari yönetiminde yapılacak atamaya yönelik bilgi verilecek.

Adres: Ramada Plaza Osmanbey Halaskargazi Cad. No: 63 (Eski No: 139-151)
                  34373 Osmanbey - Şişli - İSTANBUL
                  Eski kullanıcı adı: olikos61
                  Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                  Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kulübümüz tarafından yarın (cuma) İstanbul Ramada Plaza Osmanbey’de saat 10.30’da bir basın toplantısı düzenlenecek.
                    Başkanımız Saner Ayar ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener’in konuşmacı olarak yer alacağı toplantıda, basketbol idari yönetiminde yapılacak atamaya yönelik bilgi verilecek.

Adres: Ramada Plaza Osmanbey Halaskargazi Cad. No: 63 (Eski No: 139-151)
                    34373 Osmanbey - Şişli - İSTANBUL
                    yarın 10.30'daki toplantıya kilitlendik ve güzel haberler bekliyoruz...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yarın 10.30'daki toplantıya kilitlendik ve güzel haberler bekliyoruz...
                      Trabzonspor Basketbol Takımı Yönetimi yarın İstanbul'da yapılacak toplantıda atamayı gerçekleştirecek.

Türkiye Basketbol Ligi (TBL2) 2.Lig'de mücadele eden ve Hedefi Beko Basketbol Lig'i olan Trabzonspor'a yarın ünlü bir isim transfer oluyor.
                      Trabzonspor Basketbol Takımının resmi internet sitesinden �Basına Davet� başlığı ile verilen bilgilendirmede, yarın İstanbul Ramada Plaza Otel de bir basın toplantısı düzenleneceği bildirilerek, Basın toplantısına Trabzonspor Basketbol Takımı Başkanı Saner Ayar ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in konuşmacı olarak katılacakları duyuruldu.
                      Bildiride şu ifadelere yer verildi �Başkanımız Saner Ayar ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in konuşmacı olarak yer alacağı toplantıda, basketbol idari yönetiminde yapılacak atamaya yönelik bilgi verilecek.�
                      Haber61.net okurları o ismi şimdi öğrenecek:
                      Yarın saat 10:30'da yapılacak Atama ile göreve getirilecek ismi haber61.net sizler için araştırdı ve buldu.
                      Trabzonspor Basketbol Takımı Yönetimi yarın Ünlü bir ismi Basketbol Takımının idari menajerliğine getirecek.
                      Türk Basketboluna uzun yıllarını veren 1950 doğumlu basketbol adamı, basketbola 1950 doğumlu olan basketbol adamı, basketbola 1965'te Ankara DSİ Spor'da başladı. Sırası ile Galatasaray, Şekerspor, Eczacıbaşı, efes Pilsen ve Karşıyaka'da basketbol oynadı. 2 kez Eczacıbaşı'nda, 3 kez de Galatasaray'da şampiyonluk yaşadı. 181 kez Milli formayı giydi. Üniversite oyunlarında sayı krallığı, 4. Balkan Gençler Şampiyonluğu'nda da sayı kralı oldu. NASAŞ Spor, Fenerbahçe, Ülkerspor, Efes Pilsen, Galatasaray'da teknik ekiplerde görev aldı. Milli Takımlar koordinatörlük görevinde iken 205 maçta görev alıp 122 galibiyet, 83 yenilgi aldı. Bayan ve Erkek A, Ümit, Yıldız ve Genç Milli Takımlar'da Avrupa dereceleri bulunuyor. Dünya 6'ncısı olan a Milli, Avrupa ikincisi olan Ümit Milli, Avrupa ikincisi ve dördüncüsü olan Genç Milli, Avrupa Şampiyonu olan Yıldız Milli ve Balkan Şampiyonu olan Genç Milli Bayan takımlarda Genel direktörlük görevinde bulundu. Son olarak 2.5 yıl önce Milli Takım'ı bırakarak Büyükşehir Belediyespor'a Genel Direktör olarak geldi ve Antalya ekibi ile yeni başarılar peşinde koşturdu.
                      O İsmi ilk haber61.net Açıklıyor:
                      Yarın Saat 10:30'da İstanbul Plaza Otel'de yapılacak Basın Toplantısında Trabzonspor Basketbol Takımına Ataması yapılacak o ismi haber61.net ziyaretçileri için araştırdı ve buldu.
                      Her zaman Trabzon, Türkiye ve Dünya Gündeminde her önemli habere ilk önce ulaşan haber61.net okurları için o ismi açıklıyoruz.
                      Ünlü Basketbol Adamı Doğan Hakyemez yarın yapılacak olan Basın toplantısında Trabzonspor Basketbol Takımı'nın idari Menajerliğine atanacak.
                      Eski kullanıcı adı: olikos61
                      Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                      Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Doğan Hakyemez ismi ilginç gerçekten.
                        Sitemizin basketboldaki akil adamları bu konu hakkında düşünüyor?

İnşallah klübümüz adına hayırlı bir hamle olur.

Yorum

• Doğan Hakyemez'in göreve getirilmesi ne getirir bunu zaman gösterecek ama yönetimin büyük düşündüğünün kanıtıdır.

Yorum

• Doğan Hakyemez basketbol denince Türkiyede akla gelen en büyük isimlerden biridir...

Onu sorgulamak veya sorgulamaya çalışmak açıkça söylüyorum bana göre abestir...

Basket yönetimi büyük iş başarmıştır...

Tebrik ediyorum...
                            61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                            RUHUNUZ YETER

Yorum

• Eyy gidi Orhan Çavuşoğlu

Haber61 saat 20.08'de son dakika olarak Doğan Hakyemez'in ismini açıklamış.

Ben ise saat 17.56'da adamın fotoğrafını koymuşum bakınız.

Telefonda görüştüğüm Celil Bey'de bize ser verip sır vermiyor

Ben kim olduğunu öğrendiğim halde basın toplantısının cazibesi gitmesin diye açıklamadan sadece adres göstermiştim ama keşke de açıklasaydım.

Yorum kısmına gelecek olursak;

Sanırım yönetim büyük oynuyor ve köklü bir değişikliğe gidiyorlar.
                              Hele bir gelsin, icraatlarını görelim.İnşallah Trabzon ve Karadeniz basketboluna katkıları dokunur.

Burada önemli olan üslü bir ismin gelmesi değil, gelecek olan kişinin kullanacağı alanın büyüklüğü ve serbestiliği.Yetkileri ve kullanım rahatlığı.

Bu arada biz Talat ÖZTOPRAK'ı niye gönderdik ?

Basın toplantısının en önemli kısmı bence Saner beyle beraber Sadri beyin bu basın toplantısını düzenlemesi.

Ben Sadri beyin açıklamalarını merakla bekliyorum.
                              Son ağaç kesildiğinde,
                              Son nehir kirlendiğinde,
                              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Türkiyede basketbolun en önemli isimlerinden biri milli takımda görev yapmış çok tecrübeli biri.Profesyonelleşme adına takımızda iyi şeyler oluyor inşallah idari anlamdaki bu atama oyuncularımızın motivasyonunu arttırır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X