Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    MESELELER

Yeni sezon öncesi basketbol takımımızın meselelerini GENEL bölümünde ayrı bir başlıkta tartışmak isterdim ama forum ahalisinin konuya duyarsızlığını düşününce yine bu sayfanın emektarları olarak kendi aramızda fikirleşmek daha faydalı olacaktır.

Arkadaşlar,

Trabzonspor Basketbol Takımı için organize olmuş bir taraftar yapısı ne yazık ki yoktur. Takımla ilgilenen renktaşlarımızın bir kısmı şehir dışındandır. Trabzon'daki arkadaşlarımızın çoğunu birebir tanımakla birlikte (genellikle BMN Basketbol sayfalarından) verdikleri mücadeleyi de yakınen biliyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Ancak sayımız yeterli değil, sesimiz gür çıkmamaktadır.

Bunun içindir ki, "takımı ilk sekize sokamazsam verdiklerinizi geri alın" diyen adamlar hala görev başındadır.

Bunun içindir ki, Trabzonspor MP adı TS Medical Park'a dönüştürülmüştür.

Bunun içindir ki, "Cedric Simmons'la ben imzaladım, oyuncu gelecek sene Trabzonspor forması giyecek" sözlerine rağmen Simmons transferi gerçekleşmemiştir.

Facebook ve twitter gibi sosyal medya kanallarında takımla ilgili haber paylaşan genç kardeşlerimiz var, ancak onların da ne derece organize olduğu hepimizin malumu.

Demem o ki, gelin fikirlerinizi burada paylaşın, hepsini birlikte değerlendirelim. Ve BMN Yönetimi bunu yayınlanmaya layık bulursa, ana sayfadan paylaşsın. Yani Trabzonspor Basketbolu'nun sahipsiz olmadığını ilan edelim.

Daha önce üzerinde yazıştığımız meseleler, ne yazık ki birçoğunu yıllardır konuşuyoruz. Yine de derlemekte fayda var. İsterseniz kısaca madde madde aklıma ilk gelenleri paylaşayım:

1) FIBA EuroChallenge resmi sitesi ve TBF fikstür listesinde takımımızın adı neden Ts Medical Park olarak yazılmıştır?

2) EuroChallenge maçlarının şifresiz bir kanaldan yayını için çalışma yapılmakta mıdır?

3) Sezonun başlamasına bir ay kala, kombine bilet satışı için neler düşünülmektedir? Özellikle hem Passolig icadı sebebiyle stadyumlardan uzaklaşma söz konusuyken... Özellikle basketbol takımı Avrupa Kupası oynayacakken... Özellikle Lawal, Velickovic, Marshall vb. yıldızlar alınmışken...

4) Forma ve sportif malzeme tedarikçimiz HUMMEL ile lisanslı taraftar ürünleri için fikir alışverişi yapılmış mıdır? Formadan ziyade şapka, t-shirt, şort, sweat, eşofman gibi...

5) Salona ulaşımda ve daha da önemlisi maç bitimi salondan şehir merkezine ulaşımda bu yıl hangi yenilikler üzerine çalışma yapılmıştır?

6) Salona yine tek kapıdan mı girilecektir? O kapıdaki izdihamı önlemek için neler düşünülmüştür?

7) Takım-şehir bütünleşmesi amacıyla sezon açılış programı, haftanın (en az) bir günü taraftara açık antrenman, okul ziyaretleri, imza günleri, söyleşiler, taraftarlarla yemek vb. organizasyonları yedinci (7.) sezonumuzda görebilecek miyiz?

8) Eski oyuncu ve diğer personellere olan borçlar için hangi çalışmalar yapılmıştır?

9) Salondaki ses sisteminin iyileştirilmesi yapılmış mıdır? Molalar ve devre arasında görsel show için herhangi bir plan var mıdır?

10) Altyapılarda SOMUT neler yapılmıştır? Anadolu Şampiyonası finali oynayan ve Türkiye Şampiyonası'na katılan Genç Takım için bu sene ne düşünülmüştür? Bu takım oyuncuları nerelerde nasıl kullanılacaktır?

*

Lütfen fikirlerinizi, önerilerinizi, sorularınızı yazınız. Sponsorlar, yöneticiler bugün var yarın yok. Ama bu takım bizim!
    Söylediklerinin hepsinde haklısın. Özellikle basketbol taraftarına ihtiyacımız var. Bunun zamanla olacağını düşünüyorum bu sene avrupada oynamamız etkili olacaktır. Maçlarımızı Sports Tv veya Trt verir umarım bu konu hakkında bir çalışma olduğunu duymadım Sports Tv Eurocup'ı veriyor belki bu sene EuroChallage maçlarına el atarlar. Takımın ismi konusunda gerçekten sıkıntı var bunun çözülmesi lazım. Salon konusunda hislerime tercüman olmuşsun resmen. Maçın bitmesini beklemeden çıkanlar oluyor bazı maçlarda. Sponsorlara bu kadar bağlanmamak lazım. Desteklerini biraz çektikleri zaman çok zor durumda kalıyor takımlar. Lisanslı ürün konusunda büyük sıkıntı var. Ben maçlara futbol takımının formasıyla gelinmesine karşıyım. İspanya liginde özellikle Gran Canaria takımını izlerken hayrete düşüyorum herkesin üzerinde basketbol forması var. Açık mavi veya bordo renkli tek tip t-shirtler bile yeter aslında bize. Çok basit gibi görünebilir bu dediğim ama gerçekten çok etkili olacaktır. Son olarak bu konuları basketbol bölümünde konuşmak daha iyi olur. Genele başlık açtığımız zaman çok altlarda kalıyor gereken ilgiyi görmüyor. Aslında bu bile bazı soruların cevabını veriyor sanki.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bi bu noksandı.

eğer bu doğruysa artık bu admı kovsunlar artık harbiden yeter bu kadarda olmaz.
      En son tahsinsever tarafından düzenlendi; 09.09.2014, 16:20.
      2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Gelen daha doğrusu gelmeyen yorumlardan anlaşılacağı gibi Basketbola uzak bir profilimiz var.

Sahada galibiyetler gelmedikçe de yakınlaşmak pek mümkün değil.

Derdim eleştirmek değil hedefi belirlerken göze alınması gerekenleri söylemek.

Şahsen Basketbol maçlarından çok daha fazla keyif alan birisi olarak elimden gelen katkıyı vermek isterim.

Bu başlık etrafında oluşturulabilecek sinerjiye katkı verebiliriz. Özellikle sosyal medyada daha örgütlü ve sorgulayan bir tarafta olursak sıralanan maddelerden bir kısmını en azından gündeme getirebiliriz.

Yine belirlenen maddeleri sırayla ele alıp gündem oluşturabiliriz. Kısacası önerilere varım...
        Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• Oğuz vidmar bizde iş yapmaz mı ? Free oldu herhalde

Yorum

• Daha önce Samsun Yaşar Doğu Spor Salonu'nda oynanacağı açıklanan D grubu maçları İlkadım'da bulunan Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'na alınmış.

Türkiye Kupası D Grubu’nda Salon Değişikliği

Eyl 08, 2014
            2-3-4 Ekim tarihleri arasında Türkiye Kupası Eleme Grubu karşılaşmalarının oynanacağı D Grubu ayağında salon değişikliği yapıldı.
            2-3-4 Ekim tarihleri arasında Türkiye Kupası Eleme Grubu karşılaşmalarının oynanacağı D Grubu ayağında salon değişikliği yapıldı.

Buna göre Samsun’da daha önce Yaşar Doğu Spor Salonu’nda oynanacağı açıklanan Türkiye Kupası Elemeleri D Grubu karşılaşmaları, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanacak.

Samsun’da 2-3-4 Ekim’de düzenlenecek karşılaşmalarda Banvit, Pınar Karşıyaka, Trabzonspor Medical Park ve Edirne Basket mücadele edecek.

Yorum

• DEMİR: TEMELİ SAĞLAM ATIYORUZ
              Başantrenörümüz Hakan Demir, yeni sezon çalışmaları hakkında bilgi verdi.

9 Eyl 2014

İşte, Başantrenörümüz Hakan Demir’in Medya Merkezimize yapmış olduğu açıklamalar:

“Takımı toplayıp çalışmaya başladıktan sonra tam kadro olarak birkaç gün Trabzon’da antrenman yaptık. İklim şartlarının kamp için çok uygun olması buna bağlı olarak nem oranının çok düşük olması, konaklama şartlarının iyi olması ve yönetimimizin destekleriyle tarafımıza salon tahsis edilmesi nedeniyle kamp yeri olarak Erzurum’u tercih ettik. Yaptığımız 8 günlük kampın ardından da doğru bir tercih yaptığımızı gördük. Yüksek irtifada, kısa bir süre de olsa oyuncularımız önemli kazanımlar elde etti. Neşeli ve etkili bir kamp geçirdik. Oyuncularımın isteklerinden ve performansından memnunum. Kendim ve teknik ekibim de dahil olmak üzere takım olarak daha kısa sürede kaynaşma fırsatı yakaladık.

Kamptaki tek eksiğimiz, geçtiğimiz sezon sonunda ameliyat olan oyuncumuz Tutku Açık’ın, bu ameliyat için kontrole gitmesi oldu. Tutku, eksikliğini hissettiğimiz oyuncu oldu. Geri kalan oyuncularımız ise kısa sürede birbirine adapte oldu. Süre kısa gibi gözükse de ortaya koyduğumuz istekli çalışma ile temeli sağlam atıyoruz.

Önümüzde, 11-13 Eylül tarihleri arasında Bursa’da oynayacağımız Cevat Soydaş Turnuvası var. Ligimiz ekiplerinden Tofaş ve Almanya Ligi ekiplerinden Artland Dragons ile karşılaşacağız. Bu takımlarla karşılaştıktan sonra neticemize göre 3. maçımızı oynayacağız. Lig öncesi turnuvalar, özellikle eksiklerimizi görme açısından çok önemli. Maç oynayarak ilerlememizi hızlandırmaya çalışacağız. Kolay maçlar oynamayacağız. Ama tecrübeli oyuncularımız var.

Bu turnuva sonrası yine kısa bir süre Trabzon’da çalıştıktan sonra 18-20 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da Acıbadem Cup turnuvasına katılacağız. Bu turnuvada da, ligin en geniş kadrolarından birine sahip olan Anadolu Efes, ligimizin tecrübeli ekiplerinden Edirne Basket ve ligimizin yeni ekibi İstanbul BŞB. takımları karşısında kendimizi sınama şansımız olacak.
              Kısıtlı zaman neticesinde İstanbul’daki turnuvanın ardından İzmir’e hareket edip burada da 25-27 Eylül tarihleri arasında oynanacak olan Pınar Cup’a katılacağız. Bu turnuvada da ligimiz ekiplerinden Pınar Karşıyaka, Karadağ'dan Buducnost Voli ve Belçika'dan Spirou Belgacom takımlarıyla karşılaşıp Türkiye Kupası öncesi hazır hale geleceğiz.

Türkiye Kupası maçları, sezon öncesi ilk resmi maçlarımız olacak. Türkiye Kupası’na ve lige en iyi şekilde hazır olmak istiyoruz. Ayrıca, EuroChallenge Cup’a katılmayı bekleyen heyecanlı bir camiamız var. 3 kulvarı da en iyi şekilde götüreceğimize inanıyorum. Bizlerin olduğu gibi bazı oyuncularımızın da ciddi Avrupa deneyimi var. Bu durum, farkımızı ortaya koyacaktır.

Yarıştığımız kulvarlarda en iyiyi hedefliyoruz. İniş çıkışlarımız olsa da hedeflerimizden vazgeçmeyeceğiz. Yürüdüğümüz yolda geri adım atmayacağız. Geçmişe takılıp kalmayacağız. Bu çok önemli sezonumuzda taraftarımız, camiamız ve takımımız bir bütün olarak hareket ederse, hayal ettiklerimizi yakalayacağız.
              Yeni sezon şimdiden hayırlı olsun. Tüm Trabzonsporlulara sağlıklı ve başarılı bir sezon dilerim.“
              En son Murat' tarafından düzenlendi; 10.09.2014, 16:38.

Yorum

• Katılacağımız Cevat Soydaş Turnuvası bugün iki maçla başlıyor.

17:00 Pınar Karşıyaka - Royal Halı Gaziantep
                19:00 Tofaş - Artland Dragons

Maçlar aşağıdaki linkten izlenebilir.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Katılacağımız Cevat Soydaş Turnuvası bugün iki maçla başlıyor.

http://tofassporkulubu.web.tv/
                  Grubumuzdaki ilk maçta Almanya temsilcisi A. Dragons, ev sahibi TOFAŞ'ı 69-65 yendi.

Diğer maçta Pınar KSK ise Royal Halı Gaziantep'i 82-77 yendi.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Grubumuzdaki ilk maçta Almanya temsilcisi A. Dragons, ev sahibi TOFAŞ'ı 69-65 yendi.

Diğer maçta Pınar KSK ise Royal Halı Gaziantep'i 82-77 yendi.

Oğuz Bey merhaba.

Özel bir soru sormak istiyorum geçenlerde avatarınız Uludağ Gazoz reklamıydı. Bunun özel bir nedeni var mıydı acaba?
                    Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

Bugün saat 17:00'da Tofaş ile oynayacağız, maç yukardaki linkten yayınlanacak.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oğuz Bey merhaba.

Özel bir soru sormak istiyorum geçenlerde avatarınız Uludağ Gazoz reklamıydı. Bunun özel bir nedeni var mıydı acaba?

Merhaba Ahmet Bey. Kaybettiğim bir iddiadan dolayı bir günlüğüne o reklamın fotoğrafını koydum.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugün saat 17:00'da Tofaş ile oynayacağız, maç yukardaki linkten yayınlanacak.
                          Arkada kalmasın.

Yorum

Merhaba Ahmet Bey. Kaybettiğim bir iddiadan dolayı bir günlüğüne o reklamın fotoğrafını koydum.

Anladım tamam teşekkürler çok merak etmiştim. Yazılarınızı takip ediyorum.

Iyi günler dilerim
                            En son Ahmet Ulusoy tarafından düzenlendi; 11.09.2014, 13:33.
                            Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Anladım tamam teşekkürler çok merak etmiştim. Yazılarınızı takip ediyorum.

Iyi günler dilerim
                              Teşekkür ederim, iyi günler Ahmet.

*

2014/15 Sezonu öncesi ilk hazırlık maçımızı az sonra TOFAŞ ile oynayacağız:

Yayın için: http://tofassporkulubu.web.tv/

İstatistik ve canlı anlatım: http://live.tbf.org.tr/TBF/netcastin...crosite_scope=

*

Tutku yok.

Bu arada kamp fotoğraflarında gördüğümüz sakallı meçhul uzun HASAN YİĞİT SEÇKİN'miş. İlginç...

*

Kadromuz:

Numara Ad Soyad DT Yaş Boy Pozisyon Uyruk
                              5 Jerome RANDLE 21.05.1987 27 178 G ABD
                              7 Dwight HARDY 02.12.1987 27 188 G ABD
                              8 Can KORKMAZ 21.10.1992 22 188 G Türkiye
                              9 Hasan Yiğit SEÇKİN 02.08.1990 24 206 C Türkiye
                              10 Yunus AKÇAY 21.01.1989 26 191 G Türkiye
                              11 Tutku AÇIK 01.09.1980 34 194 G Türkiye
                              12 Novica VELICKOVIC 05.10.1986 28 205 F Sırbistan
                              15 Caner ŞENTÜRK 07.08.1986 28 196 F Türkiye
                              19 Alper SARUHAN 04.09.1982 32 200 F Türkiye
                              21 Nusret YILDIRIM 27.04.1989 25 201 F Türkiye
                              23 Sean MARSHALL 11.04.1985 29 198 F ABD
                              31 Gani LAWAL 07.11.1988 26 206 C ABD
                              32 Andrija STIPANOVIC 18.12.1986 28 209 C Bosna Hersek

Yaş ortalamamız: 27,4

Boy ortalamamız: 196,9 cm

Başlayan beş: Randle -Hardy - Marshall - Velickovic - Lawal

TOFAŞ: Wood - Harris - Patterson - Samet - Onur
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 11.09.2014, 17:09.

Yorum

• Tutku yine sakata bağladı, inşallah ciddi değildir.

Bu arada yayını izleyebilen var mı?

Şimdi geldi yayın.

Eski formalarla devam ediyoruz.
                                En son Murat' tarafından düzenlendi; 11.09.2014, 17:00.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X