Bir an önce ciddi gelişme yaşansa keşke.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
trabzon basketbol takimı sponsorluk için ülker grubuyla göruştuk den sonra basketbola yatırımı yapıcak kadro tamamen korunuyor
Yorum
-
Birinci lige çıkmayı play-off'da kaçırdığımız sezondaki oyuncularımızdan Birkan Batuk Efes Pilsen'le anlaştı. O dönemde Can Özcan ve adını hatırlayamadığım üçlükçü elemanımızdan daha geride bir görüntü çiziyordu. Basketbolda çalışmanın ve doğru kariyer tercihleri yapmanın öneminin canlı kanıtı.
Pek ihtimal vermiyorum ama umarım Efes'te başarılı olur ve beni yanıltır. Yolu açık olsun Allah gönlüne göre versin...
Yorum
-
Geride kalan sezon Beko Basketbol 1.Lige veda eden Trabzonspor basketbol takımı yeni sezon için kolları sıvadı.
Üner ile 3 yıl daha
Bu yıl hedefini 2.Lig’de şampiyon olup yeniden Beko Lige dönmek olarak belirleyen Bordo-Mavililer çok daha güçlü bir kadro kurmanın gayreti içinde olacak. Koç Halil Üner ile yola devam etme kararı alan Trabzonspor, deneyimli hoca ile 3 yıllığına yeni bir anlaşma yaptı. 5 oyuncu ile görüşmeler devam ediyor. Tecrübeli koç Halil Üner Trabzon’da görevini tamamlamadığını takımı yeniden Beko 1.Lige çıkarmak için çalıştıklarını söyledi.
Hırslı ve iddialıyım
Teknik kadroda değişikliğe gideceğinin altını çizen Sordo-Mavililerin deneyimli koçu Halil Üner şöyle devam etti: “Ekibimi kendim kuracağım. Bu isimleri yönetim kuruluyla paylaştım. Liglerde deneyim kazanmış 4 oyuncu transfer etmek zorundayız. Bu isimlerle de görüşmelerimiz başladı. Meslekte 30.yılımı yaşıyorum. Hırslıyım, iddialıyım. Trabzonluların yapısında da bu özellikler olduğu için burayı tercih ettim. Geçen yıl çok heyecanlı bir sezon yaşadık. Herkesin katkısını gördük. Bu sezon her şey daha güzel olacak.”
Hedef şampiyonluk
Bordo-Mavili Basketbol Kulübü’nün Asbaşkanı Levent Erkuloğlu, Sadri Şener’den tam destek aldıklarını, gerekli bütçeyi yaparak güçlü bir kadro kurmak için yola çıktıklarını söyledi. Erkuloğlu şunları söyledi:
“Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener istediğimiz desteği bize verdi. Bu güçle önümüzü daha güvenli görebileceğiz. Kongre kararı almıştık. Yönetimde de bazı değişiklikler yapacağız. Bu sezon hedefimiz şampiyonluk. Yeniden Beko 1.Lig’e çıkmak için mücadele edeceğiz. Transferlerimizi bu doğrultuda yapacağız” dedi.
Yorum
-
gecen sezon sonu "serefimizle düstük serefimizle cikacagiz", "basketbola elimizden geldigince destek olacagiz" diyen Nevzat Sakar'in, hala israrla basketbolu kapatmak icin Sadri Seneri ikna etmeye calistigini biliyor muydunuz?
Sadri Bey, Mehmet Yigit Alp'e arkanizdayiz dedikce, Nevzat Sakar son sözümü söylemedim daha diye dikleniyormus!
Yorum
-
Daha önce hakkında birkaç defa paylaşımda bulunduğum Ukraynalı pivot V. KRAVTSOV, NBA takımlarından Detroit Pistons'la iki yıllık garanti sözleşme imzaladı.
En son 20 Temmuz'da şöyle bir not düşmüştüm:
"Bu seneyi pivotsuz geçirdik. İyi bir takımın sağlam oyun kurucusu ve sert uzuna sahip olması gerektiğine inanırım. Şimdi Avrupalı-genç-sert birkaç oyuncuyu tanıtmak isterim:
Slava KRAVTSOV (Ukrayna, 212 cm - 115 kg, 25 Ağustos 1987)
Müthiş bir hücum silahı değil ama savunmada hem iri cüssesi hem de uzun kollarıyla çok etkili. Çembere yakın oynadığında bitiriciliği de yabana atılmamalı. M. Wright gibi hücum yönü olan bir PF'yi tamamlayacak özelliklere sahip. Post hareketleri ve yüzü dönük şutu pek yok.
BC Donetsk'de oynuyor."Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
TS basket takımını kapatırsa bu tarihi hatalarına bir yenisini eklemek olacak geçen sene takımı desteklemeyen ve düşmesinde büyük pay sahibi olan TS yöneticileri gözlerini açıp rakiplerinin neler yaptıklarına bir baksınlar zahmet olmazsa(!) ayrıca TS li olan genç zenginlerimiz yöneticilik için en iyi staj yeri TS basketbol takımı neden elinizi taşın altına sokmuyorsunuz bir türlü anlamış değilim
Yorum
-
bugun basvuru icin son gundu, devam ediyorsak bugun belli olmustur. durumdan haberdar olan bir arkadasimiz var mi?
TB2L’ye Katılım İçin Başvurular Başladı
09 Temmuz 2012 Pazartesi
2012-2013 sezonunda Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde (TB2L) mücadele edecek kulüpler için başvurular bugünden itibaren başladı. Yeni sezon öncesinde TB2L’de yer almak isteyen kulüplerin gerekli evrakları Ligler Direktörlüğü'ne teslim etmeleri için son gün, 16 Temmuz 2012. Kulüplerin, ekte belirtilen katılım şartlarını yerine getirip faks (0212 547 68 36) ile başvuru yaptıktan sonra belgeleri posta aracılığı ile Ligler Direktörlüğü'ne ulaştırmaları gerekiyor."ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu
Yorum
-
2 gün önce Orçun Tunca ve Fırat Aydemir imzaladı,bugünde Erdem Türetken imzaladı,diğer görüşülen isimler arasında Rasim Başak,Umutcan Özyıldırım,Ufuk Gürgen,İsmail Çevik,Fatih Solak varmış kısa yabancı olarakta Gerald Fitch ve Alex Scales den birini ciddi düşünüyorlar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum