Geleneği bozmadık. İBB ve Eskişehir Basket maçları dışında yine devreyi 40 üzerinde yiyerek kapattık: 33-45
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
Olmadı Trabzonspor basket, en üst ligde oynayacak takımın malzemeleri arasında bir değil bir kaç bayrak bulundurması lazım, ey yönetim herşeyi taraftarlardan beklemeyelim.İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi otelden geliyorum forma alalım derken bayraktan oldum
takım kupa kaldıracak elde bayrak yok dün istediler bugün götürdüm malesef izlyemicem çünkü futbol zamanı
Yorum
-
Savunmada pick and roll.
Daha doğru anlatımla ikili oyunlarda çabuk yeniliyoruz.
Perdelerde kısa ve uzun adamın uyumu, atletizmi çok önemli.
Bizim takımın yapısında bu iki özellikte yok.
Ne yazık ki bizim takımda Lawal dışında elit bir savunmacı yok.
O kenara geldiğinde onun yerini dolduracak oyuncu alınmaması da kötü haberin başlangıcı sayılır.
Velickovic şimdilik büyük hayal kırıklığı.
Keşke Real'de ki Slaughter tarzında enerjik, atletik adam alsaydık.
Bunun dışında hücumda penetre, ikili oyun oynama özelliği bir Randle'da var.
Bu ilerisi için handikap yaratır. Ona eşlik edebilecek, skor ve asist yönünü yüklenecek Arroyo tarzında adama ihtiyacımız var.
Ayriyetten hücumlarımızda top Randle'ın elinde çok kalıyor.
Oysa ki orta alanı geçtikten hemen sonra diğer oyuncuya topu bırakmalı.
Hücum süresinin sonuna kadar müsait pozisyon bulana dek.
İkili oyun, iç-dış organizasyon, içeri kat gibi topu iyi paylaşıp ve hızlı oynayan bir kimya yaratılmalı.
İlk 5'te de 3 yabancı kullanılmalı.
Çünkü bench'den gelen yerli isimler oyunu forse edecek, tutacak kalibrede değiller.En son Tuğrul tarafından düzenlendi; 28.09.2014, 14:53.
Yorum
-
A. Efes - Sinan Erdem'in akıbeti belli olmadığı için yine Abdi İpekçi'de olacaklar.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIstanbul da hangi takımlar var sahaları nerde hiç basket maçına gitmedim baskete kriket kadar uzagim
besiktas gs fb Efes var mı başka?
Fb Ülker - Ataşehir Ülker Arena...
Gs LH - Abdi İpekçi...
Bjk IF - Akatlar'da oynuyorlar.
İBB - Cebeci'de oynuyorlar, bu sene değişebilir.
Darüşşafaka Doğuş - Salonu Ayhan Şahenk, Maslak'ta.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Ynt: BBL 2014/15 | Trabzonspor Basketbol Takımı
Teşekkürlerİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleA. Efes - Sinan Erdem'in akıbeti belli olmadığı için yine Abdi İpekçi'de olacaklar.
Fb Ülker - Ataşehir Ülker Arena...
Gs LH - Abdi İpekçi...
Bjk IF - Akatlar'da oynuyorlar.
İBB - Cebeci'de oynuyorlar, bu sene değişebilir.
Darüşşafaka Doğuş - Salonu Ayhan Şahenk, Maslak'ta.
( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum