bu konu ilk kez gözüme carpti! yillardir hayalini kurdugum bir seydi bu, keske Trabzonumu salonlarda da görsem, keske basketbolun büyüsünde o da olsa diye...
aslinda fanatik bir efes taraftariyim ama itü de olupta itü yü desteklemek olmazdi sonra tarihide basarilarla dolu olan itü ye sempati duymaya basladim ama icimde bir basketbol takimina tam anlamiyla taraftar olamamanin hüznü vardi, hep keske diyordum itü nün bjk ile yada gs ile yaptigi maclarda salonda o üc eziklerin tezahuratlari inlerken neden biz yokuz diyordum NEDEN!
bazilari özellikle de bu spora uzak olanlar biz futbolda daha sampiyon olamadik nerden cikti basketbol diyebilir? ama Trabzonun güclü bir basketbol takimi olsa inanin bundan ne futbol yönü zarar görür ne de kulübün imaji!aksine bu tarz bir gelisme bizi daha da ileriye tasir, kulüp bu alanda da giderek artan rantdan kendine düsen payi alir ve sponsor bulmakta da zorlanacaklarini hic sanmam...
bir rüya yada hayal degil bu aslinda, olmasi gereken ve olacagindan kusku duymadigim bir olgu...
Saygilar....
hehehe.. bakalim ileride olursa görev aliriz belki..

yani
Yorum