Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İtü-Gelişim: 72-91
    Maç Sonucu.
    İlginç Sonuçlarla başladı Playoff.
    Yalnız Genç Telekom bizi epey zorlayacak gibi duruyor.
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Trabzonspor'umuzun muhtemel iki rakibi Pertevniyal ve Genç Telekom arasında oynanan karşılaşmayı izledim bugün.Bakalım dedik şu Genç Telekom nasıl bir takım.Pertevniyal benchinin hemen yanına oturdum koçlarını dinleyebilmek için.Pertevniyal gerçekten çok genç bir takım 3. periyotun sonuna kadar maçı önde götürdüler, geri Genç Telekom da onlardan pek farklı değildi ama galiba Telekom'un yaş ortalaması daha yüksek.Bizim maçta coşan Can Korkmaz bu maç adeta duruldu.Pertevniyal çok iyi hücum ediyor ancak savunmada sıkıntıları çok fazla.Orhan Hacıyeva maçın ilk devresinde 15 sayı atıp takımını sırtlarken ikinci yarıda yalnızca 4 sayı atabildi.Bu arada burda Pertevniyal'in hocası Menderes Gümüşdal'dan bahsetmek istiyorum.Çocukların yaşı çok genç ve koçları onlara demediklerini bırakmıyor.Gerizakalıdan tutun da en ağır küfürlere kadar, belki onları motive etmek istiyordur ama gördüğüm kadarıyla bu oyuncuları olumsuz etkiliyor.Örneğin Pertevniyal 4. periyotun ortalarına doğru bir üçlükle öne geçtiğinde hemen benchtekilere dönüp ''Gülmeyin maç sizin yüzünüzden buralara geldi hepinizi s....... dedi.Hele bir 13 numara vardı çocuğa yapmadığını bırakmadı.Herşeye rağmen tombiş, çok tatlı bir koç.

Gelelim Telekom'a en başından söyliyim bu çocuklar bize rakip olamaz.Taraftar desteğini de arkamıza alarak 2 maçta işi bitiririz.En önemli oyuncuları 6 numara ve 15 numara.Yalnız bu 15 numara çok faul yapan bir oyuncu zaten 5 faulle oyundan çıktı.Eğer 6 numarayı durdurabilirsek maçları çok rahat alırız.Bu arada Genç Telekom'un da İstanbul'da kazanabileceğine çok şüpheli bakıyorum.Bakarsınız Pertevniyal olur rakibimiz.

Ama umuyorum ki rakibimiz Genç Telekom olur da takımımızı şöyle Atatürk Spor Salonu'nda adam gibi destekleriz.

Son bişey, Beko'ya çıktığımız takdirde ne yapıp edilip Orhan Haciyeva'yı kadromuza katmalıyız bence.

Menrese Hoca'nın bir lafı çok hoşuma gitti ayrıca.

''Ulan ne düşünüyorsunuz bu kadar atın gitsin işte , flozof musunuz basketçi mi ?

Bu arada bir basket sonrası acaip sinirlendi hoca ve elindeki su şişesini bana fırlattı.
      En son Murat' tarafından düzenlendi; 28.03.2010, 22:37.

Yorum

• murat tamam izledin kardeşim izlemedin demiyoruz ya

şaka şaka, verdiğin bilgiler için burda teşekkür edeyim bari

Yorum

• Aklıma gelse bende giderdim izlemeye bu maçı.Artık Trabzonspor la eşleşirse izlerim genç telekomu
          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor'umuzun muhtemel iki rakibi Pertevniyal ve Genç Telekom arasında oynanan karşılaşmayı izledim bugün.Bakalım dedik şu Genç Telekom nasıl bir takım.Pertevniyal benchinin hemen yanına oturdum koçlarını dinleyebilmek için.Pertevniyal gerçekten çok genç bir takım 3. periyotun sonuna kadar maçı önde götürdüler, geri Genç Telekom da onlardan pek farklı değildi ama galiba Telekom'un yaş ortalaması daha yüksek.Bizim maçta coşan Can Korkmaz bu maç adeta duruldu.Pertevniyal çok iyi hücum ediyor ancak savunmada sıkıntıları çok fazla.Orhan Hacıyeva maçın ilk devresinde 15 sayı atıp takımını sırtlarken ikinci yarıda yalnızca 4 sayı atabildi.Bu arada burda Pertevniyal'in hocası Menderes Gümüşdal'dan bahsetmek istiyorum.Çocukların yaşı çok genç ve koçları onlara demediklerini bırakmıyor.Gerizakalıdan tutun da en ağır küfürlere kadar, belki onları motive etmek istiyordur ama gördüğüm kadarıyla bu oyuncuları olumsuz etkiliyor.Örneğin Pertevniyal 4. periyotun ortalarına doğru bir üçlükle öne geçtiğinde hemen benchtekilere dönüp ''Gülmeyin maç sizin yüzünüzden buralara geldi hepinizi s....... dedi.Hele bir 13 numara vardı çocuğa yapmadığını bırakmadı.Herşeye rağmen tombiş, çok tatlı bir koç.

Gelelim Telekom'a en başından söyliyim bu çocuklar bize rakip olamaz.Taraftar desteğini de arkamıza alarak 2 maçta işi bitiririz.En önemli oyuncuları 6 numara ve 15 numara.Yalnız bu 15 numara çok faul yapan bir oyuncu zaten 5 faulle oyundan çıktı.Eğer 6 numarayı durdurabilirsek maçları çok rahat alırız.Bu arada Genç Telekom'un da İstanbul'da kazanabileceğine çok şüpheli bakıyorum.Bakarsınız Pertevniyal olur rakibimiz.

Ama umuyorum ki rakibimiz Genç Telekom olur da takımımızı şöyle Atatürk Spor Salonu'nda adam gibi destekleriz.

Son bişey, Beko'ya çıktığımız takdirde ne yapıp edilip Orhan Haciyeva'yı kadromuza katmalıyız bence.

''Ulan ne düşünüyorsunuz bu kadar atın gitsin işte , flozof musunuz basketçi mi ?

Bu arada bir basket sonrası acaip sinirlendi hoca ve elindeki su şişesini bana fırlattı.
            Sabah sabah güldürdün beni Murat ..verdiğin bilgiler için teşekkürler...

Yorum

• Daha Dirençli Oynayacaklardır
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor'umuzun muhtemel iki rakibi Pertevniyal ve Genç Telekom arasında oynanan karşılaşmayı izledim bugün.Bakalım dedik şu Genç Telekom nasıl bir takım.Pertevniyal benchinin hemen yanına oturdum koçlarını dinleyebilmek için.Pertevniyal gerçekten çok genç bir takım 3. periyotun sonuna kadar maçı önde götürdüler, geri Genç Telekom da onlardan pek farklı değildi ama galiba Telekom'un yaş ortalaması daha yüksek.Bizim maçta coşan Can Korkmaz bu maç adeta duruldu.Pertevniyal çok iyi hücum ediyor ancak savunmada sıkıntıları çok fazla.Orhan Hacıyeva maçın ilk devresinde 15 sayı atıp takımını sırtlarken ikinci yarıda yalnızca 4 sayı atabildi.Bu arada burda Pertevniyal'in hocası Menderes Gümüşdal'dan bahsetmek istiyorum.Çocukların yaşı çok genç ve koçları onlara demediklerini bırakmıyor.Gerizakalıdan tutun da en ağır küfürlere kadar, belki onları motive etmek istiyordur ama gördüğüm kadarıyla bu oyuncuları olumsuz etkiliyor.Örneğin Pertevniyal 4. periyotun ortalarına doğru bir üçlükle öne geçtiğinde hemen benchtekilere dönüp ''Gülmeyin maç sizin yüzünüzden buralara geldi hepinizi s....... dedi.Hele bir 13 numara vardı çocuğa yapmadığını bırakmadı.Herşeye rağmen tombiş, çok tatlı bir koç.

Menderes hocayla bende tanışmıştım. Efes basketbol okulları antrenörlük seminerlerine milvake bucks'ın yardımcı antrenörü geldiği zaman tanışmıştım. demk ki maç içinde kendini kaybedenlerden biri de menderes hoca
                öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İtü-Gelişim: 72-91
                  Maç Sonucu.
                  İlginç Sonuçlarla başladı Playoff.
                  Yalnız Genç Telekom bizi epey zorlayacak gibi duruyor.
                  gelişim itü sonucu benim için çokta süpriz olmadı. 4 lü final başlığına gelişimin süpriz yapacağını belirtmiştim. gelişim takımını bizim maçta canlı izledim. yabancıları gayet iyi 2-3 tane de kaliteli 3 ve 4 numara oynayacak elemanları var. dış yüzdeleri de fena değildi. İTÜ de mustafa abi Tolga tekinalp gününde olmazsa oldukça zor kazanır.
                  öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                  MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                  BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• gelişimin yabancısı seneye gelirse iyi olur oyuna aç bir oyuncu

Yorum

• ya ben bu statüden bir şey anlamadım şimdi ne olacak maç ne zaman

Yorum

• Trabzonspor Kulübünden aşağıdaki açıklama gelmiş...
                        ''Bordo Mavi net Trabzonsporlular Birliği tarafından "Fidanlarımızın bir çoğunun toprağa düştüğü yerde, fidanlarımız yeşersin" sloganı ile Samsun'da oluşturulması planlanan,bu güne kadar kaybettiğimiz taraftarlarımızın anısını yaşatacak hatıra ormanı açılışının iptal edildiği Bordo Mavi.net yetkililerince kulübümüze bildirilmiştir.

“Her ilde bir orman” projesi; devletimizin fidan dikimine destek politikası ile örtüşmesi, çeşitli değerlerimizin isimlerinin bu projelerle yaşatılması ve ayrıca şehirlerarası dostluğu pekiştirmesi yönleri ile kulübümüzden her zaman destek görmüştür. Bu tür çalışmaların devam etmesi arzusu ile “Bir Sevda Uğruna” isimli hatıra ormanı, taraftarlarımızın da desteği ile, şehrimiz sınırları içerisinde, kulübümüz tarafından hayata geçirilecek ve mevcut fidanlar buraya dikilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.''

Peki ismail Abi Trabzonspor Basketbol Derneği bu konuda niye bir açıklama yapmadı? haberleri olmadı mı yoksa?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor Kulübünden aşağıdaki açıklama gelmiş...
                          ''Bordo Mavi net Trabzonsporlular Birliği tarafından "Fidanlarımızın bir çoğunun toprağa düştüğü yerde, fidanlarımız yeşersin" sloganı ile Samsun'da oluşturulması planlanan,bu güne kadar kaybettiğimiz taraftarlarımızın anısını yaşatacak hatıra ormanı açılışının iptal edildiği Bordo Mavi.net yetkililerince kulübümüze bildirilmiştir.

“Her ilde bir orman” projesi; devletimizin fidan dikimine destek politikası ile örtüşmesi, çeşitli değerlerimizin isimlerinin bu projelerle yaşatılması ve ayrıca şehirlerarası dostluğu pekiştirmesi yönleri ile kulübümüzden her zaman destek görmüştür. Bu tür çalışmaların devam etmesi arzusu ile “Bir Sevda Uğruna” isimli hatıra ormanı, taraftarlarımızın da desteği ile, şehrimiz sınırları içerisinde, kulübümüz tarafından hayata geçirilecek ve mevcut fidanlar buraya dikilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.''

Peki ismail Abi Trabzonspor Basketbol Derneği bu konuda niye bir açıklama yapmadı? haberleri olmadı mı yoksa?
                          Cengiz, basketbol derneğinin üzerinden kuş geçse bana soracaksınız.

Bizler, nasılki ödül törenlerimizde davetlerimizi yapıyoruz, bu tören içinde kendilerini ayırmadan davetimizi yaptık.Bir şüpheniz olmasın.

Açıklama yapıp yapmamalarını bilemiyorum ama 18 can için dikilecek olan fidanlarımıza ait "Bir Sevda Uğruna" hatıra ormanımızın açılışıyla ilgili davetimize bile geri dönüş yapılmadı.
                          Son ağaç kesildiğinde,
                          Son nehir kirlendiğinde,
                          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Play Off l 1. Tur ilk maç sonuçları ve Rövanş Programı
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Optimum T.E.D Ank. Kolejliler 71 - 79 Hacettepe (maç sonucu)
                              Hacettepe seriyi 2-0 a getirdi ve 2. tura yükseldi.

Yorum

• Türkiye Erkekler 2.ligi play-off 2.maçında Hacettepe Üniversitesi TOBB salonunda TED Kolejliler`i 79-71 yenip 2-0`lık sonuç ile tur atlayan taraf oldu.

Hacettepe Üniversitesi`nde Berent Kavaklıoğlu 17 sayı 7 assist 3 ribaund 2 top çalma,Sercan Ergin 16 sayı 6 ribaund,Caner Erdeniz 15 sayı 6 ribaund 2 assist ve Jermaine Thomas 13 sayı 5 ribaund ile turu getiren isimler oldular.
                                TED Kolejliler`de Serdar Güngör 16 sayı 9 ribaund 2 top çalma,Kaan Memişoğlu 13 sayı 5 assist 3 ribaund,Hadi Doğan 11 sayı 2 assist ve Enes Yoldaş 11 sayı 6 ribaund ile maçı tamamladılar.

Ankara temsilcisinin ikinci turdaki rakibi İTÜ-Gelişim Koleji arasında oynanan serinin galibi olacak.
                                TOBB Spor Salonu’nda bu akşam oynanan maça iki takım da iyi başladı ve 3 sayılık basketlerle etkili olarak ilk periyotta birbirlerine üstünlük kurmakta zorlandılar. İkinci periyoda 24-23 önde giren ev sahibi takım, oyunun ikinci 10 dakikalık bölümünde hücum etmekte zorlandı. Rakibine sadece 10 sayı şansı veren Hacettepe Üniversitesi, alan savunmasına Kemal ile çok iyi hücum ederek soyunma odasına 34-44 önde gitti.
                                Üçüncü periyoda savunmasını daha da sertleştirerek başlayan Hacettepe Üniversitesi, Caner-Berent ikilisi ile etkili oldu ve son periyoda da farkı arttırarak 49-63 önde girdi. Final periyodunda maça tekrar ortak olmaya çalışan Optimum TED Ankara Kolejliler, farkı 8 sayıya kadar düşürse de konuk takım, üstünlüğünü korumayı başardı ve maçtan 71-79 galip ayrıldı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X