Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pamukspor tesisleri ve Bayrampaşa spor salonu nerelerde bilen var mı?
    Colmandante

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pamukspor tesisleri ve Bayrampaşa spor salonu nerelerde bilen var mı?
      Pamukspor tesisleri maltepe cevizlide, çok ama çok güzel tesisler...Bayrampaşa spor salonu da herhalde Bayrampaşadadır

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

osman pamuk spor tesisleri maltepede e 5 kenarındaki carefour 'un ordan ileri girip tugay yolunda 500 metre civarında tugay yolunda aiağı yürüdüğünde solda karşında olacak. takım genelde pamuk sporda kamp yapıyor. osman maçlara gidersen ara rsın en azından yolu tarif ederiz. bayram paşadaki salonu bilmiyorum.
        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Bir aksilik olmazsa İTÜ maçına gideceğim
          -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TAKIMIMIZIN İSTANBULDA KATILACAĞI TURNUVA BİLGİLERİ

08 Ekim Perşembe Saat:16.30 Rakip: Yeşilyurt; Yer: Pamukspor Tesisleri

09 Ekim Cuma Saat: 14:30 Rakip: İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Yer: Bayrampaşa Spor Salonu

10 Ekim Cumartesi Saat: 12:00 Rakip: İTÜ; Yer: İstanbul Teknik Ayazağa Kampüsü

basket takımımızın istanbulda yapacağı hazırlık maçlarının programına ulaştım. perşembe ,cuma ve cumartesi günü müsait olan tüm arkadaşlar maçları takip edebilir.
            vayy takım benim yaşadığım yere geliyor ama hangi spor salonu acaba bu
            İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben bayrampaşada oturuyorum ama burada bir kaç yer var oynayabileceği ama hangisi
            Zuğaşi Berepe
            Çoban Express

Yorum

• Basketbol takımımızı ziyarete gitsek baklava ikram etsek

Yorum

• Bayrampaşa Spor Kompleksi

Tuna Caddesi No.2 Bayrampaşa İstanbul

Tel: 0(212)565 93 29

maçın oynana bileceği 2 yer ver arkadaşlar bayrampaşada ... 1.si yukarıda verdiğim adres 2.si Çetin Emeç Spor Kompleksi ... yarın tekrar görüşeceğim kesin bir bilgi yazarım !!!
                En son Hasan ZAİMOĞLU tarafından düzenlendi; 07.10.2009, 19:17.
                Zuğaşi Berepe
                Çoban Express

Yorum

• arkadaşlar az önce B.paşa spor kompleksinden geldim ..İBB spor idmanlarını orada yapıyor .. takımdan yetkili görüşme fırsatım oldu ( kendisi akçaabat-salacıktan imiş) maçın nerede olacağını öğrendim ( Çetin Emeç Salonuda olacakmış ) fakat içeriye seyircinin alınamayacğını belirttiler . sebep olarakda maçın hazırlık maçı olmasını ve buna bağlı olarak güvenlik sorunun olacağını söylediler ... sizlerin bu konuda herhangi bir bilgisi var mı ???
                  Zuğaşi Berepe
                  Çoban Express

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    TAKIMIMIZIN İSTANBULDA KATILACAĞI TURNUVA BİLGİLERİ

08 Ekim Perşembe Saat:16.30 Rakip: Yeşilyurt; Yer: Pamukspor Tesisleri

09 Ekim Cuma Saat: 14:30 Rakip: İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Yer: Bayrampaşa Spor Salonu

10 Ekim Cumartesi Saat: 12:00 Rakip: İTÜ; Yer: İstanbul Teknik Ayazağa Kampüsü

basket takımımızın istanbulda yapacağı hazırlık maçlarının programına ulaştım. perşembe ,cuma ve cumartesi günü müsait olan tüm arkadaşlar maçları takip edebilir.
                    Mustafa sanırım programda bir dğeişiklik olmuş.
                    Bugünkü maç Yeşilyurt ile değil, Mısır birinci lig takımıyla.
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,
                    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Maçtan bir haber alabilen yokmu

Yorum

• 70-63 kazanmışız.Mısır takımıyla oynadık.Mustafa'dan aldım bilgileri
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• Haber için teşekkürler

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            70-63 kazanmışız.Mısır takımıyla oynadık.Mustafa'dan aldım bilgileri
                            seyirci almışlar mı içeri ççç
                            Zuğaşi Berepe
                            Çoban Express

Yorum

• Lig ne zaman başlayacak
                              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• seyirci alırlar . hocanın eşi dostu geliyor oyuncuların eşi dostu geliyor almıcaklar mı. bin kişinin geleceği yok maça . kaldıki ne güvenlik sorunu olacakmış. ben gidiyorum maça taraftar olarak gitcem almasınlar isterse.
                                öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                                MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                                BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X