Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bornova yine mağlup..Lideriz bu hafta...
    G.Telekom:64-61:Bornova
    ....................Celliac ..................

Yorum

• Kaybettiğimiz hafta Bornova'nın da kaybetmesi çok iyi oldu.Kazanbilseydik iyi olacaktı ama ne yapalım.
      -1461 TRABZON-

Yorum

• Umarım haftaya güzel bir galibiyet elde edebilir takımımız.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• [ATTACH]2765[/ATTACH] .

Yorum

• Basketbol sitemizi bir zahmet güncellesinler.Hala Ormanspor maçının haberi duruyo.Ayrıca resmi sitemizde basketbol maçlarımızın daha çok fotoğrefı konmalı.

Yorum

• Basketbolda şok gelişme06 Aralık 2008 16:08Trabzon Basketbol takımı için sezon başında göreve getirilen Menajer Kerim Şen ile alt yapı sorumlusu Murat Başban’ın görevine son verildiği öğrenildi.
              Basketbolda şok gelişme
              Trabzonspor'da yeni yönetimin göreve gelmesi ile yeniden yapılanmaya gidilen Basketbol şubesinde şok gelişme yaşandı. Yönetim kurulunun yaptığı değişimler sonucunda göreve getirilen Menajer Kerim Şen'in yanı sıra alt yapı antrenörlerinden Murat Başba'nın da görevine son verildi.
              Bordo mavili yönetim kurulu tasarruf politikası adı altında bir çok amatör branşın faliyetlerine son verirken büyük bütçe ile oluşturduğu basketbol şubesinde kıyıma erken başladı. Yönetim kurulu menajerliğe her hangi bir ismi henüz atamadı.

Trabzonspor alt yapı sorumlusu Celil Hekimoğlu Takım menejeri Kerim Şen ile alt yapı hocalarından Murat Başban'la yollarını ayırdıklarını belirterek”Arkadaşlara gurbet fazla geldi. İstanbul'a dönmeyi tercih ettiler.Bizde olumlu baktık.Menajer olarak kimseyi almayı düşünmüyoruz.Geçen seneki basketbol takım kaptanı olan Mehmet Alamdağ idare sorumlu olarak bu görevi üstlendi.

www.spor61.net

acaba kendilerimi gitti bu arkadaşalrın yoksa yönetim tarafındanmı gönderildiler sayın celil hekimoğlu.yazının başı farklı bir anlatım sonu farklı bi anlatım

Yorum

• İstanbul'da Abdi İpekçi'de izledim takımımızı ilk kez. Ne yalan söyleyeyim 1. lig için umutlanamadım. 7 haftadır yenilen bir takıma yenilmiş olmanın verdiği bir hayal kırıklığı da olabilir tabii ama yönetimden de sadece Saner Ayar uğraşıyor başka kimse umursamıyor gibi. Böyle olunca da Saner Ayar bıraktığı an bu şube kapanabilir gibime geliyor. Sadri Başkan'ın basketbol şubesi hakkında ne düşündüğünü bilmiyorum.

Yorum

• bu haftaki yenilgiden dolayı çok üzüldüm.hiç galibiyeti olmayan maç başına 68 sayı atan bi takımdan 74 sayı yemek maç başına 75 sayı yiyen bir takıma 70 sayı atmak üzüntü verici.maçı izleyemedim doğal olarak.ancak ilk günden beri söylediğim takım olamama ,mücadele eksikliği bu maçta ortaya çıktı gibi maçı izleyen arkdaşlar dah iyi yorumlarlar.inşaallah son yenilgimiz olur ve grupları 1. sırada bitirebiliriz.

Yorum

• Abdi İpekçide Hüsran...

Bölgeselden beri Trabzonspor Basketbol Takımını takip ederim,ligin sonuncusu ve galibiyeti olmayan bir takıma karşı aciz duruma düştüğümüze ilk kez şahit oldum..
                    Bölgeseldeki takımımız sürekli finallerde şanssızlıklarla elendi,şimdi bu takım finallerde 1 nci lige çıkamayınca başarılımı olmuş olacak ? Çıkma şansı varmı sizce ?
                    Yıllardır eski yönetimleri basketbol şubesine yatırım yapmıyorlar,şubeyi üvey evlat gibi görüyorlar diye feryad ettik,bugün ise yeni yönetimle beraber özellikle Saner beyin bu işe el atmasıyla ciddi bir yatırım yapıldı (yaklaşık 3 trilyon) tüm Trabzonspor ve özellikle basketbol taraftarları gibi bizlerde sevindik.
                    Teknik Heyet ve oyuncular tamamiyle değişti,yeni kurulan kadronun bizi bu yıl 1 nci lige taşıyacağı ve 1 nci ligdede yatırımın devam etmesiyle çıtayı üst noktalara taşıyacağımız belirtildi.
                    Bizlerde BMN ve bireysel olarak bu oluşuma koşulsuz destek olacağımızı belirttik,ama yanlış gördüğümüz noktadada bu desteğimizi çekebileceğimizin vurgusunuda yaptık.
                    Takımımız hangi deplasmana giderse gitsin BMN ve Trabzonspor taraftarları her zaman yanında oldu,dün ankarada,bursada,eyüpte en son ise Abdi İpekçide gördük,BMN İstanbul ve BMN Kocaeli tam kadro Abdi İpekçideydi.
                    Taraftar görevini yerine getirirken,takımına sahip çıkıp bu şubeye destek verirken,peki takım ne yapıyor ? bugün hangi noktadayız ?
                    Amatör gözle benim gördüğüm bu takımın bu kadroyla 1 nci lige çıkmasının hayalden öteye gidemiyeceğidir.Oyuncularımız çok iyi olabilirler hatta Türkiyenin en iyi oyuncularıda olabilirler ama oynamadıktan sonra,bu formanın hakkını veremedikten ülkenin en iyi oyuncuları olsa ne yazar…
                    Bize ilkleri yaşatmaya devam ediyorlar,kendi sahamızda bugüne kadar yenilgimiz yoktu,tattırdılar,ligin sonuncusunu bırak kafaya oynayan takımlara karşı yenilgimiz yoktu(istisnalar hariç),galibiyeti olmayan takıma yenilerek yaşattılar,tebrikler !!! üstelik başkanımız Sadri Şenerin geldiği 2 maçtada yenilerek başkanın bu şubeye bakışını ciddi biçimde negatife dönüştürmeyi bile başardılar..
                    Şu anda Saner Ayarın ne düşündüğünü çok merak ediyorum,bukadar yatırım yapan ve size koşulsuz destek veren bir yöneticiye karşı verilecek cevap bu olmamalıydı…
                    Hiçbir oyuncu, size bukadar değer veren bir yöneticiyi Abdi İpekçide koltuk tekmeletip ellerini başının arasına alma noktasına getirecek kadar sıkıntıya sokma hakkına sahip değildir.
                    Takım ciddi oyun oynamıyor,
                    Takım savunma yapmıyor,
                    Takım organize atak yapamıyor,
                    Takım Ribaunt alamıyor,
                    Takım şut atamıyor,yüzdesi düşük.
                    Takım,takım olarak değil bireysel oynuyor…
                    Vs.vs.vs.
                    Bornovanın en iyi 3 oyuncusu sakat olmasına rağmen telekoma 3 sayıyla yeniliyor,biz ise aynı telekomu 2 sayıyla zorla yenebiliyoruz,demekki Bornova bizden birkaç gömlek üstün bir takımmış…Üstünlükleri hırslarından ve takım oyunundan geliyor,bunuda gözlerimizle gördük.
                    Rakiplerimiz arasında asist oranı en düşük takım bizim takımız,buda şunu gösteriyor,takım bireysel oynuyor,takım ruhu ve birlikteliği yok… Bireyselde oyna ama bende o zaman şunu derim, “bana hangi maçta son dakika ve saniyede maç aldın”
                    Bench arkadaşımız bir yazısında “bu oyuncular okadar kaliteliki sana son saniyede maç alırlar” demişti,katılıyorum ama bunlar bunu Trabzonsporda yapmıyacaklar,sanırım gönüllerindeki takımlarda yaparlar !!!
                    Ben bugüne kadar gördüğüm ve seyrettiğim bu takımdan şunu çıkarıyorum,
                    -Bu oyuncuların (birkaçı hariç) Trabzonspor umurlarında değil,Trabzonspor 1 nci lige çıkmış çıkmamış umurlarında değil,umurlarında olan ise kendi bireysel becerileri ve yeteneklerini ön plana çıkarmak istemeleri,kendi istatistiklerini yukarıya taşımak istemeleri ki haliyle ilerde hanelerine artı olarak yazılsın.
                    Belkide çoğu 1nci lig oyuncusu,bazılarıda kiralık oldukları için bizi çokta önemsemiyorlar,nasıl olsa yarınki yerlerini garanti görüyorlar,olabilir…
                    Şukadarını söyliyeyim,bizim geçen yılki kadromuzdaki cüneyt’in hırsı bunların hiçbirinde yok,Cüneyt ise yanılmıyorsam aylık 600.00 YTL maaş alıyordu,peki bunlara nekadar ücret ödedik/ödüyoruz ? Birdahaki yazımdada bu konulara değineceğim…
                    Alaeddin Hocamızın kalitesi ve iyi niyetinden asla şüphemiz yok,hatta kendisi Trabzonspora çok uzun yıllar hizmet vermek için geldiğini söylemişti.Hatta yanılmıyorsam antrenörlüğü bırakırsam,karadenizde basketbolu biryerlere getirip Trabzonda bırakacağını söylemişti.
                    Bu söylem kendisinin iyi niyetini gösterir,
                    Kendisinin iyi niyetinden asla şüphemiz yok,aksine güveniyoruz ve tekrarlıyoruz,Alaeddin hoca Trabzon ve Karadeniz basketbolü için bir şanstır.
                    Ama gördüğümüz kadarıyla oyuncu seçimlerinde yanlışlıklar yapılmış,
                    Buradan Saner beye ve Alaeddin hocamıza sesleniyorum,bu takıma neşteri vurun ve gereğini yapın,oynayan oynasın,oynamayan gitsin,yerine kaliteli birkaç oyuncu gelsin,eminimki bunların yarı fiyatına çokdaha iyi ve hırslı oyuncular vardır,önemli değil biz bir yıldaha 2 nci ligde oynarız,destekte oluruz yeterki bu takım,bize önceki yıllardaki amatör ruhla,canını dişine takarak oynayan oyuncularımızın oynadığı basketbol gibi basketbol oynasın, yeterki takım gibi takım olsunda varsın bu yılda çıkamasın …
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,
                    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İsmail abi çok güzel açıkladı durumu

Yorum

• Evet İsmail Abi çok iyi yazmışsın ve gereken neyse söylemişsin...ben de ilk defa izlemiş olduğum bir takımda neleri eksik gördüğümü yazayım, o gün Abdi İpekçide 1000'e yakın taraftar takımı sonuna kadar destekledi ve gayet çoşkulu bir şekilde bağırdı ama ben oyuncularda o havayı göremedim ne yazık ki, sanki her maçı onbin kişiye oynayıp bu maçtaki seyirci sayısından etkilenmemiş gibiydiler, üstelik maç sonunda yenilmelerine rağmen taraftar olarak takımı yine bağrımıza bastık ama onlar bu ilgiye doğru dürüst karşılık vermediler bile.. ne bileyim en azından maç kafa kafaya gelmiş bizler de kendimizi yırtarcasına gaza gelmişken oyunculardan birinin de bize bakıyor olmasını umardım...o gün de söylemiştim takımda en Trabzonlu gibi duran scott idi, gerisini anlayın....rakibin 10 numarası kendini yerden yere atarken bizim 10 numara umut topu kapmak için eğilme bile eğilmedi....yönetimin ne yapıp edip bu takıma Trabzonsporun ne olduğunu bilen 1 ya da 2 kişiyi monte etmesi şarttır, biz ille de bu takım hemen 1. lige çıksın şampiyon olsun istemiyoruz ama eğer İsmail Abinin dediği rakamlar varsa işin içinde yazık o paralara....

Yorum

• ismail bey çok güzel tespitler ve düşüncerleiniz için teşekkürler.takımımızın durumunu çok güzel özetlediniz.takımın durumu bu kadar güzel anlatılırdı.yazacak hiçbirşey bulamıyorum çünkü düşündüğüm ne inandığım tüm herşeyi yazmışsınız
                          tekrar teşekkürler.

Yorum

• @İsmail.
                            Gerçekten çok dikat çekici ve bir o kadar da ders alıncak bir yazı olmuş.
                            Umuyorum , basketçilerimiz özellikle de Can bu yazıyı okur.
                            ....................Celliac ..................

Yorum

• açıkçası futboldaki başarının basketbolda gelmesinin imkansız olduğunu düşünen biriyim. Bu başarının gelmesi için en az 10 yıllık çok planlı bir çalışmanın olması gerekiyor. tabi burdakai başarı benim istediğim başarı euro ligde son 4 e kalabilmek gibi. bu takıma yaptığımız yatırım kadar en az alt yapıya yatırım yapmamız gerekiyor. her yönüyle TRABZONSPORLU çoçuklara ihtiyacımız var. abdi ipekçideki maç sonun takımda sadece 1 TANE TRABZONSPORLU oyuncu var dendiği zaman gerçekten başarının neden gelmediğini anladım. çünkü o tribün karşısında iyi bir TRABZONSPORLU nesi var nesi yok ortaya koyardı.

basketbol takımımızda en az 4 tane çok iyi TRABZONSPORLU elemana ihtiyaç var. bununda gerçekleşmesi epeyce bir zaman alacağı kesin. açık ve net söylim bu takım 1. lige çıksa bile sıradan bir takım olur. varsa yoksa alt yapı diyorum başkada bişey demiyorum . zira futbol takımmızın 6-7 yıl 2. ligde kalması 1. lige çıktığında fırtına gibi esmesine sebeb oldu diye düşünürüz hep.
                              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İsmail Abi 'takımca oynamak' konusunda sana katılıyorum, ama bazı noktalarda da bu genç takıma hata payı bırakmak gerektiğini düşünüyorum.
                                Altyapıları ve 1.ligi takip ettiğimden takımın geçen seneki vaziyetinden haberdar değilim.Alaeddin Hocanın altyapıdan bu yana öğrencisi olan ve milli takımlar düzeyinde de görev alan Ogün,Can,Birkan,Burak ve Volkanı oyun anlamında tanırım.Bu isimlerin bu kadroya dahil olduklarını öğrendiğimde takımla ilgilenmeye başladım ve gördüm ki mücadeleci ve galibiyete odaklı bir takım kurmuşuz.
                                Sadece Ted maçını izleme imkanım oldu ve malesef o günün şartlarına da bağlı olarak umduğumuzu bulamadık, ama kısa zamanda toparlanacağımıza olan inancım sonsuz, çünkü takım olabilmek için belli bir süreye ve hatalar yapıp bunlardan ders çıkarmaya ihtiyaç vardır.Lütfen bu anlamda takımımıza biraz daha zaman tanıyalım...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X