Beko Basketbol ligi Geliyoruzzzzzzz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
Bugün takımımızın antremanını izledim,gerçekten çok genç ve kaliteli oyuncular var,inşallah bu genç oyuncular bir sezonluk değilde uzun vadeli,uzun yıllar takımımızda kalır,ayrıca takıma önderlik yapacak tecrübeli oyuncularımızda çok iyi,
Alaeddin hoca takımı çok ciddi çalıştırıyor,en ufak hatayı affetmiyor,öyleki hata yapan oyuncusunu öylebir azarlıyorki oyuncuların yerinde olmak istemezdim
Bakalım yarına bismillah diyeceğiz,hele takımı canlı olarak ciddi rakiplerimiz karşısında bir görelim ,az çok fikir sahibi oluruz.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Tofaş Trabzon'da
TOFAŞ, Şehit Mete Esat Basketbol Turnuvası'na katılmak üzere Trabzon'a gitti.
Trabzonspor'un düzenlediği turnuvaya, ev sahibi Trabzonspor ve TOFAŞ ile birlikte İTÜ ve Beykoz da katılacak. Mavi-beyazlı takım, ilk maçını yarın saat 16.00'da İTÜ ile oynayacak.
Turnuvanın ikinci gününde Beykoz ile saat 16.00'da yapacak olan TOFAŞ, 9 Ekim Perşembe günü saat 18.00'de Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.-1461 TRABZON-
Yorum
-
TS basket nereye koşuyor
Trabzonspor Basketbol Takımı, bir yere koşuyor ama nereye!
İlk önce, bu takımdan sorumlu yönetici başkan yardımcısı Saner Ayar’ın aylar önce Trabzon’da yaptığı basın toplantısına gidelim.
Arkasındaki panolardaki reklamlar ne oldu?
Bunlar sadece gösterişmiydi acaba.
İkincisi bu basketbol takımının kuruluşunu birisi izah edebilir mi?
Etmeyen varsa. O zaman başka.
Evet, Trabzonspor Kulübü’nün basketbol takımı yok ki?
Trabzonspor Basketbol Derneği altında kurulan bir kulüp var.
Kuruluşunda kimlerin olduğunu öğrenmek o kadar da zor değil.
Şimdi. Bu takıma yapılan harcamaları Trabzonspor Yönetim Kurulu acaba denetleyebiliyor mu?
İtalya’nın en güzel kayak merkezi Bromo’de yapılan kampın getirisi ve götürüsü ne oldu?
Bilen var mı?
Bu takım Trabzonspor’un başına ileride sıkıntılar açmazsa bari..
Mevkiler geçici, insanlık kalıcı. Bugün çok önemli bir kurumun başında olabilirsiniz. Şartların insanları nerelerden nerelere getirdiğini çok iyi bilenlerden biriyiz.
Belki, yarın başbakan olacaksın, belki de Vali..
Ama, önemli olan “ Adam olmak”
Karşına gelenlere saygılı olmak...
Osman Başkır
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Evet Sn Osman BAŞKIR,İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS basket nereye koşuyor
Trabzonspor Basketbol Takımı, bir yere koşuyor ama nereye!
İlk önce, bu takımdan sorumlu yönetici başkan yardımcısı Saner Ayar’ın aylar önce Trabzon’da yaptığı basın toplantısına gidelim.
Arkasındaki panolardaki reklamlar ne oldu?
Bunlar sadece gösterişmiydi acaba.
İkincisi bu basketbol takımının kuruluşunu birisi izah edebilir mi?
Etmeyen varsa. O zaman başka.
Evet, Trabzonspor Kulübü’nün basketbol takımı yok ki?
Trabzonspor Basketbol Derneği altında kurulan bir kulüp var.
Kuruluşunda kimlerin olduğunu öğrenmek o kadar da zor değil.
Şimdi. Bu takıma yapılan harcamaları Trabzonspor Yönetim Kurulu acaba denetleyebiliyor mu?
İtalya’nın en güzel kayak merkezi Bromo’de yapılan kampın getirisi ve götürüsü ne oldu?
Bilen var mı?
Bu takım Trabzonspor’un başına ileride sıkıntılar açmazsa bari..
Mevkiler geçici, insanlık kalıcı. Bugün çok önemli bir kurumun başında olabilirsiniz. Şartların insanları nerelerden nerelere getirdiğini çok iyi bilenlerden biriyiz.
Belki, yarın başbakan olacaksın, belki de Vali..
Ama, önemli olan “ Adam olmak”
Karşına gelenlere saygılı olmak...
Osman Başkır
http://www.spor61.net/author_article_detail.php?id=146
Gerçekten bu takım nereye koşuyor ? Bence 1 nci lige koşuyor...
Peki yerel basınımızın siz değerli yorumcuları nereye koşuyor ?
Açık açık yazsanıza,Osman Arz ve A.Kadir Esat'ın gönderilmesine ithafen bu yazıyı yazıyorum diye.
Osman Arz ve A.Kadir Esatın bu şekilde gönderilmesine bizde karşıyız,mademki gönderileceklerdi bu insanların gönlü alınarak bu yapılabilirdi.
Ancak,
Yıllarını trabzon basketboluna adamış bu insanların gönderiliş tarzı nekadar yanlışsa,sizin bu ağır ithamınızda bir okadar yanlış.
Birilerinin adamlığını sorgulamak siz köşe yazarlarınamı kaldı ?
NOT : Basketbol takımımızla ilgili şu önümüzdeki turnuvadan sonra genel bir yazı yazacağım,insanların kafasındaki soru işaretlerini gidermek gerek.
İnsanlar akla karayı bilsinler...........Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Amaç zaten kafaları karıştırmak,İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok haklısın ismail abi, kafamız karışıyor bu yazılanlarla ...adam olmaktan bahsederken kimleri kastediyorlar ? daha yolun başında eleştiriler başlamış...
Eleştiri her bireyin hakkıdır,benim geçmişteki yazılarımı bilenler bilir,bu şubeyi ve aralarında arkadaşlarım olduğu halde eski yönetimleri en ağır eleştiren bendim,basketbola yatırım yapmıyorlar-basketbol şubesine üvey evlat muamelesi yapıyorlar diye.
Biz eleştirirken asla kişilik haklarına saldırmadık,kim kime ve ne şekilde olursa olsun yapılan eleştiri kişinin adamlığını sorgulamaya geldiyse ben buna karşıyım
Eleştiri yaparken senin eleştirinden karşı taraf pay çıkaracak,bunu yapamıyorsan senin eleştirinin bir anlamı kalmaz,çünkü kimse dikkate almaz.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Yorum
-
Basketbol subesi kurulduktan berli bazi kesimden asiri bi elestiri var, problemleri nedir, niye durmadan negatif konusuyorlar anlamis degilim, ve bayaa merak ediyorum.
acaba bu adamlarin daha önceden cikarlarimi vardi ?
Yillardan berli Futbol bünyesinde; camia'da birlik ve beraberlik noksan diyorduk, simdi ayni problem basketbol'da.
hadi hayirlisi....
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Şu an maçda olan sitemizde üye olan Selazur'lu İsmail Abi bildiriyor bende aktarıyorum.İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenerden takip edebilriiz..
Takım fena değilmiş ama çok heyecanlıymış....
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum