Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En son aldığımız bilgilere göre basketbol yönetimimizin istediği en önemli olay Beko basketbol ligine çıkmak.Rotayı buna göre çizdikleri zaten yapılan transferlerden belli oluyor.Yönetim ilk hedef olarak şampiyonluğu belirledi ama daha sonralardaki hedef alt yapı ve diğer konular olacak.Teknik ekipten istenen ilk şey şampiyonluk.Altyapı aşaması sanırım biraz daha uzun vadeli planlar.Şimdilik bilgiler bunlar.Elimize bilgi geçtikçe sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.İnşallah bu başlık biraz daha hareketlenecek sezon başlayınca.
    Colmandante

Yorum

• Osman çocukluğu ve gençliği Trabzonsporu basketbol liginde görmek hayaliyle geçen biri olarak Nba'de 61 numaralı formayı gördüğüm gün bu iş tamam diyeceğim İnşallah güzel Trabzonumuz bu seneden itibaren basketbolun önderliğinde bir spor kentine dönüşecek ....

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Osman çocukluğu ve gençliği Trabzonsporu basketbol liginde görmek hayaliyle geçen biri olarak Nba'de 61 numaralı formayı gördüğüm gün bu iş tamam diyeceğim İnşallah güzel Trabzonumuz bu seneden itibaren basketbolun önderliğinde bir spor kentine dönüşecek ....
        Cengiz abi Nowitzki'ye iletsek 41'i bırakıp 61'e geçse olmaz mı?
        Colmandante

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Osman çocukluğu ve gençliği Trabzonsporu basketbol liginde görmek hayaliyle geçen biri olarak Nba'de 61 numaralı formayı gördüğüm gün bu iş tamam diyeceğim İnşallah güzel Trabzonumuz bu seneden itibaren basketbolun önderliğinde bir spor kentine dönüşecek ....
          Trabzon çok büyük spor potansiyeline sahip her şeyiyle tam bir spor kenti olabileceğini hepimiz biliyoruz. yeterki her şeyi futboldan ibaret saymayalım.

boksta çok yetenekli gençlerimiz var,
          yüzme takımımız biraz daha büyütülerek daha fazla başarı elede edilebilir
          voleybolda fatih hastanesi bir zamanlar 1. ligdeydi
          hentbolda Trabzon belediyesi
          şimdi de basketbol takımımız çok büyük atılım ve yatırımla beko basketbol ligi yolunda.

tüm bu branşlarla ilgilenecek insanlara fırsat verildiği taktirde yerel idare ve gençlik spor genel müdürlüğünün katkılarıyla gerçek bir spor kenti olabiliriz.
          cengiz abi NBA da 61 ' e gelince zamanla o da olacaktır diyorum. tez elden istiyorsanız. ersan'la mı konuşsak.
          öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
          MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
          BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• takıma yeni transfer edilen oyuncu arkadaşlar yavaş yavaş Trabzon'a gidip oturacakları evi tutuyorlar. menejerimiz de bugün Trabzonda yeni transferlerle ev işlerini çözmeye çalışıyorlar.

ayrıca Taka gazetesinin olduğu yerde Sancak Plaza da basket takımı için kulüp binası da tutulmuş. Trabzondaki arkadaşlar gidip göz ataıp bize ilk izlenimlerini ulaştırır inşallah.
            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.

Yorum

• Basketbol altyapısını oluşturmak bir süreç işidir.
              Çoğu okul turnuvasında bile futbol, onun olmadığı zamanlarda voleybol turnuvaları düzenleyen, basketbolun Boks'u da sayarsak 4.spor ancak olabildiği, şehirde ilgi görmediği bir gerçek.
              Alaeedin hoca ve ekibi önce bu mantaliteyi değiştirmeli ama nasıl.
              Kabul edelim tarftar olarak başarıya endeksliyiz.
              Bir 2.Lig şampiyonluğu ancak Trabzonspor sevdalılarına 'yahu basketbol diye bir spor varmış, helal olsun uşaklara!' dedirtecek.
              O nedenle Saner beyin ve biz basketbolseverlerinde desteğiyle güzel şeyler olacağına inanıyorum.
              O Şanlı formayı çok daha üst düzey turnuvalarda göreceğiz.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Basketbol altyapısını oluşturmak bir süreç işidir.
                Çoğu okul turnuvasında bile futbol, onun olmadığı zamanlarda voleybol turnuvaları düzenleyen, basketbolun Boks'u da sayarsak 4.spor ancak olabildiği, şehirde ilgi görmediği bir gerçek.
                Alaeedin hoca ve ekibi önce bu mantaliteyi değiştirmeli ama nasıl.
                Kabul edelim tarftar olarak başarıya endeksliyiz.
                Bir 2.Lig şampiyonluğu ancak Trabzonspor sevdalılarına 'yahu basketbol diye bir spor varmış, helal olsun uşaklara!' dedirtecek.
                O nedenle Saner beyin ve biz basketbolseverlerinde desteğiyle güzel şeyler olacağına inanıyorum.
                O Şanlı formayı çok daha üst düzey turnuvalarda göreceğiz.
                geçen yıl gözlemlediğimizde basketbola olan ilgi hiçte az değil hatta çoğu insanın beklentisinin üstünde. geçen sezon 19 mayıs salonunun tüm maçlarda nerdeyse dolduğunu söylersek hiç te fena değil ilgi.

bu seneki takımın mütiş mücadele eden her top için kendini atan bir takım olacağını düşünüyoruz . eğer böyle bir takım ortaya çıkarsa o salon geçen yılki beykoz maçındaki gibi hınca hınç dolar.

ayrıca mücadeleci bir takım basketbolun tabana yayılması demek. biraz süreç alacak ama 1-2 yılda basketbol TRABZON 'DA tabana yayılacaktır. bununda mücadele ve başarıyla gerçekleşeceğini düşünüyorum.

Yorum

• fazla iyimser olmamak lazim. senelerdir basketbolun icinde olan istanbul takimlari bile yatirima endeksli destek goruyor. eger yatirim varsa tribunler doluyor, yoksa 100 kisiye oynadiklari zamanda oluyor. simdi su noktada takimin 1. lige cikma hedefi oldugundan tribunlerin dolmasi dogal. fakat 1. lige ciktiktan sonra hedefsiz gecen 1-2 sene sonrasinda temelde futbol endeksli tribunlerin basketbol maclarina ne kadar gelecegi soru isareti. bence fazla iyimser olmayiniz. efes pilsen final four oynadiginda bir onceki macina polis sayisindan az seyirci gittigini bilirim. ankara icin de durum farkli degil. 2002 yilinda telekom - oyak renault ceyrek final serisi son maca kalmisti, alan bir ust tura cikiyordu. ankara'da koca salonda sadece 15 kisi vardi. ki ramazan, milli mac veya futbol maci olursa boyle olay yasanabilir denilebilir. fakat herhangi boyle bir durum yoktu. yani oyle futbola endeksli bir ulkede yasiyoruz ki basketbol konusunda umutlu olmaniz icin cok erken.

bir de isin pazarlama kismi var. duydugum kadari ile kulup bilet satmiyormus. kapilar tum maclarda acikmis. yanlislar sadece altyapi ile degil demek ki pazarlama ile devam ediyor. sen eger urununu bedavaya verirsen zamani geldiginde alici bulamazsin. yanlislarin arka arkaya surmesi hos bir durum degil. eger bir de bazi istanbul kuluplerine ozenip salonu basketbolun dogasina aykiri insalara acarsak olayli bir fenerbahce macinda efes ile olan final serisinden daha beter seyler yasayacagimizi bilmemiz gerekir.

bence olayin temeli once altyapi, sonra dogru organizasyon, tesislesme, pazarlama ve kendiliginden olusan basketbol kulturudur. eger bu adimlardan birini yanlis atarsaniz sonrasinda yapinin bir zaman sonra devrilmesi kacinilmaz olur. umalim ki dogru adimlar en nihayetinde atilmaya baslansin.
                  yok imza, mimza

Yorum

• İlk olarak uyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fazla iyimser olmamak lazim. senelerdir basketbolun icinde olan istanbul takimlari bile yatirima endeksli destek goruyor. eger yatirim varsa tribunler doluyor, yoksa 100 kisiye oynadiklari zamanda oluyor. simdi su noktada takimin 1. lige cikma hedefi oldugundan tribunlerin dolmasi dogal. fakat 1. lige ciktiktan sonra hedefsiz gecen 1-2 sene sonrasinda temelde futbol endeksli tribunlerin basketbol maclarina ne kadar gelecegi soru isareti. bence fazla iyimser olmayiniz. efes pilsen final four oynadiginda bir onceki macina polis sayisindan az seyirci gittigini bilirim. ankara icin de durum farkli degil. 2002 yilinda telekom - oyak renault ceyrek final serisi son maca kalmisti, alan bir ust tura cikiyordu. ankara'da koca salonda sadece 15 kisi vardi. ki ramazan, milli mac veya futbol maci olursa boyle olay yasanabilir denilebilir. fakat herhangi boyle bir durum yoktu. yani oyle futbola endeksli bir ulkede yasiyoruz ki basketbol konusunda umutlu olmaniz icin cok erken.

bir de isin pazarlama kismi var. duydugum kadari ile kulup bilet satmiyormus. kapilar tum maclarda acikmis. yanlislar sadece altyapi ile degil demek ki pazarlama ile devam ediyor. sen eger urununu bedavaya verirsen zamani geldiginde alici bulamazsin. yanlislarin arka arkaya surmesi hos bir durum degil. eger bir de bazi istanbul kuluplerine ozenip salonu basketbolun dogasina aykiri insalara acarsak olayli bir fenerbahce macinda efes ile olan final serisinden daha beter seyler yasayacagimizi bilmemiz gerekir.

bence olayin temeli once altyapi, sonra dogru organizasyon, tesislesme, pazarlama ve kendiliginden olusan basketbol kulturudur. eger bu adimlardan birini yanlis atarsaniz sonrasinda yapinin bir zaman sonra devrilmesi kacinilmaz olur. umalim ki dogru adimlar en nihayetinde atilmaya baslansin.

yazınızda büyük oranda ülke gerçeklerini ortaya koymuşsunuz.

yanlız bizler Trabzonun bir spor şehri olmasını ciddi olarak istiyorsak her branşımıza ciddi şekilde eğilip tabana yayma gayreti içinde olcağız.

basketbol özeline gelince geçen sezon ister heycen diyin ister başarı diyin ama tam doluluk oranında oynayan bir TRABZONSPOR Basket takımı vardı.
                    ayrıca basketbol için bu işe gönül veren yöneticilerimizin istediği şey 5 yıl içinde Trabzonda AVRUPA kupası maçı oynamak. bu zor ama imkansız değil. burdan da çıkaracğımız şu bu yılki asıl hedef beko basketbol ligi ama uzun vadede avrupa kupası oynayan bir TRABZONSPOR ortaya koymak.

bu mümkün mü bence mümkün 5- 10 yıl da da olsa bu mümkün. zira spor konusunda verdiğimizi geri alabileceğimiz bir şehir TRABZON .
                    En son Mustafa Önal tarafından düzenlendi; 06.08.2009, 09:15.

Yorum

• Ben daha yeni gordum:

Birkan Batuk Pınar Karşıyaka'da

1990 doğumlu, 1.98 boyunda, forvet daha önce Alpella ve Trabzonspor kulüplerinde oynayan Birkan BATUK'la dün sözleşme imzalandı.
                      Türkiye'nin Michael Jordan'ı seçmelerinde 15 genç arasında birinci seçilen Birkan BATUK Milano'da Mihael Jordon ile tanıştı.
                      Yeşil Kırmızı renklerine bağlanan Birkan BATUK'a 2009-2010 sezonunda başarılar diliyoruz.

1

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İsmail abi şu sıralar selazurda dere kenarında kampta
                        Doğru tespit,
                        Elişmayinda,birazcık kafamızı dinliyelim

Başlıkta güzel yorumlar var,biraz kafamızı dinliyelim bizde nacizane fikirlerimizi ilave ederiz.
                        Son ağaç kesildiğinde,
                        Son nehir kirlendiğinde,
                        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Selamlar yeniden.
                          altyapıdan sözleşme yapılıp bu sene a tk kadrosunda bulunan oyuncumuz İsmet Alkan'mış,yani forumdan "selazurlu ismail" kardeşimizin oğlu imiş,yeni öğrendim (alınan oyuncunun kim olduğunu yani) geçen seneki araştırmalarımda trabzonspor genç takımındaki eli yüzü düzgün bir kaç oyuncusundan biri hatta en iyisi olduğunu duymuştum,biten sezonda takımı sırtlayan isimlerin başında geliyordu.tebrik ediyorum.
                          trabzon'da alt yapıdan bir oyuncunun a takıma yükselmesi orda emeği gecen tüm antrenorler icin bir gurur kaynagidir,sadece onlar icin degil o cocuklarin basketbol yasantisindaki en onemli destekcileri olan aileleri icin de buyuk moraldir,ve altyapida egitim alan diger cocuklar icin de ileride hedef olarak gosterilebilecek basketbol semboludur,bundan ne benim ne de baskasının kuşkusu olamaz,bununla beraber daha onceki iletimi hatirlatacak olursam " bu oyuncuya/oyunculara gecen sene nasil bir yatirim yapılmıs ne tur eksiklikleri giderilmiş" vs gibi sorularım hala askı da duruyor.Bu sene yapılmayacagı anlamına gelmez,yani bu sene de yapılır diyorsanız şunu bilin ki buradan yeni "ismet" lerin çıkması için her turlu yazıyı yazma konusunda son derece özgür bir ortam var.yoksa sonradan şikayet kabul etmiyorum,bir işi asla öylesine yapmayın,ya yapın ya yapmayın...

bununla beraber alaeddin yakan,taner günay gibi isimlerin trabzon'da bulunması gerçek bir mucizedir altyapımız için,ve biz bu isimlerden öyle veya böyle yararlanamıyorsak burda sorunu ben hocalarımızda değil kesinlikle yönetimimiz de ararım ve bunu önceki iletimde de belirttim,alaeddin ve taner hoca gibi basketbolumuza sayısız oyuncu yetiştirmiş ve (bunların dişinda bir 3. isim daha olmasın ki bu kadar basketbolumuza katkı versin oyuncu kazandırsın) gerçek bir altyapıcı antrenorun biri değil ikisi birden bizim doğdugumuz nefes aldığımız beraber sevinip beraber ağladığımız borc para alarak macina bilet buldugumuz zamanı gelip takıma katkı olsun diye forma kombine aldigimiz,deplasmanlarda perişan olduğumuz,zamanı gelip gidip kongresinde oyumuzu kullanıp yonetimimizi sectigimiz trabzonumuzun hizmetindeyse ve trabzonspor'un geleceği için çalışıyorsa onlara basketbolun tarbzondaki gelecegi icin bir yol haritasi vermek te ve bu işle vazife etmek te sanırım yönetimsel bir iştir.

daha once de yazdim yine yaziyorum.trabzon basketbolunda bu sene daha duzgun daha akli basinda işler oluyor,yeterli mi eksikler yok mu var tabii.ancak niyet iyi olduktan sonra yani bize gideceğimiz yolun sonunu doğru tariflerle gösterildikten sonra bazı şeyleri sineye çekeriz ama şu da bilinsin ki başarıya giden her yol karadeniz insanı için asla mübah olmaz,altyapıyı,kendi özünü ve insanını pas geçecek bir başarı bizim alışık olmadığız türdendir.

Yorum

• Bench yazılarını ve bilgilendirmelerini keyifle okuyoruz.Seni burda daha sık görek isteriz.

Yorum

• transfer edilen oyuncuların birçoğu bekobasketbol liginden. özellikle bazılarının 2. lige nasıl gittiğine şaşıranlar oldu. önümüzdeki bir kaç yılın kadrosu oluşturulurmuş gibi adımlar atılıyor.

camiada görev alcak yönetici isimlerini kesin olmamakla birlikte az çok öğrendik. gördüğümüz kadarıyla sağlam bir yönetim oluşturuluyor. bu işe bu kadar emek ayıran insanlar alt yapı konusunu ve gelecekte bu işleri yürütecek kadro ve profostonelleri yetiştirmeyi de düşünüyordur .

ilerleyen zamanlarda bu işin boyutları daha net anlaşılacaktır.
                              ismet' e gelince arkasından gelenlere örnek olacak bir isim işi zor ve çok önemli bir misyona sahip. çalışma azmiyle iyi bir örnek olacaktır. zira kenisinin tatil yapmadan günde çift idman yaptığına bizzat şahit oldum.

Yorum

• Yeni sezon kuraları ne zaman çekilecek bilen var mı? bir de bu sezon başka favoriler var mı ? İtü , Mutlu Akü Selçuk vb....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X