Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• GS ye 20 sayı,fb ye ise 3 sayı farkla yenilmişler
    Şu feneri nasıl kaçırdılar ellerinden
    Son ağaç kesildiğinde,
    Son nehir kirlendiğinde,
    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      GS ye 20 sayı,fb ye ise 3 sayı farkla yenilmişler
      Şu feneri nasıl kaçırdılar ellerinden
      Bu maçlar taraftara açık olmıyacakmıydı?
      #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

• Basketbol resmi sitesini kim yönetiyorsa,son haber taa gecen seneden kalma...
        Hicbir yeni bilgi bulunamamiyor,fazla ilgilenmiyorlar heralde...

Yorum

• Tenis Eskrim Dağcılık...97
          Bornova...................65

Bornova bu sonuçla grupta 2 nciliği garantiledi.

Atamız ne güzel demiş,

"Ben sporcunun Ahlaklısını Severim" diye...

EK : Seyit hoca,dün akşam tükana geldiğinde ben sana ne demiştim
          En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 20.03.2009, 20:01. Sebep: EK
          Son ağaç kesildiğinde,
          Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

Tenis Eskrim Dağcılık...97

Atamız ne güzel demiş,

vayyy be adamlara bak...resmen maçı vermişler....

Yorum

Atamız ne güzel demiş,

Böyle karaktersiz, kişiliksiz ve hilekar bir takımın TBL'de işi yok.
              Yazıklar olsun!
              Spor ahlakına sığar mı bu?
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• TED Bu anlamlı galibiyetle puanını 31 e çıkardı,ilk 8 için rakibi olan ışık ın ise 30 puanı var,ışık yarın Olin deplasmanına gidiyor,buradan galibiyet çıakrması çok zor,alacağı yenilgiyle puanını 31 e çıkaracak ama ikili averajda TED ışıkın önüne geçiyor.

Hesap kitap işi

Her ne kadar karşısına Tofaş çıksada çıkmayan candan ümit kesilmez derler.
                Son ağaç kesildiğinde,
                Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• bizim için iyi mi oldu şimdi

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bizim için iyi mi oldu şimdi
                    İyi oldu iyi, Bornova Belediyesi'nin yenilmesiyle liderliğimiz garantilenmiş oldu, yarınki Dalaman maçı da prestij müsabakasına dönüştü. Yalnız Bornova'nın yenilmesini sadece TED'e yatmalarıyla açıklamak TED'in özellikle ilk yarı bizi yendikleri maçla başlayan periyodda oynadığı iyi basketbolu gözden gelmek olur. Açıkçası TED'in play-off'a girmek için bu son şansını iyi kullanacağını, yüksek form durumunu ve Bornova'nın son haftalardaki puan kayıplarını yan yana koyduğumuzda ivmenin net şekilde TED'den yana olduğunu düşünüyordum. Yine de 32 fark burunlara kötü kokular getirmiyor değil...
                    Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

Gerçekten de dediğin gibi TED e maçı verdiler..
                      Bunu Beykoz ile eşleşmemek için mi yaptılar..

Bir de bayağı fark yemişler ..Zaten son maçları hep sıkıntılı geçti bunların..İster misin ilk turda elensinler.
                      ....................Celliac ..................

Yorum

• İlk olarak KemalEROĞLU5961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İyi oldu iyi, Bornova Belediyesi'nin yenilmesiyle liderliğimiz garantilenmiş oldu, yarınki Dalaman maçı da prestij müsabakasına dönüştü. Yalnız Bornova'nın yenilmesini sadece TED'e yatmalarıyla açıklamak TED'in özellikle ilk yarı bizi yendikleri maçla başlayan periyodda oynadığı iyi basketbolu gözden gelmek olur. Açıkçası TED'in play-off'a girmek için bu son şansını iyi kullanacağını, yüksek form durumunu ve Bornova'nın son haftalardaki puan kayıplarını yan yana koyduğumuzda ivmenin net şekilde TED'den yana olduğunu düşünüyordum. Yine de 32 fark burunlara kötü kokular getirmiyor değil...
                        Kesinlike yattı demiyelimde,bornovanın son maçlarını incelediğimizde grup ikinciliğine oynadığını açıkça görüyoruz.

TED'in de hakkını yemiyelim,canlarını dişlerine takarak oynamaları gayet doğal ancak Bornovanın bu maça antreman havasında çıktığı da gayet açık,çünkü grup birinciliği hedefleri yoktu.

@Seyit,
                        Beter olsunlar
                        Son ağaç kesildiğinde,
                        Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• İsmail abi ben bu kadroyla burayı lider bitirsekte çok fazla ileriye gidemiyeceğimizi düşünüyorum.Senin samimi duygularını merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İsmail abi ben bu kadroyla burayı lider bitirsekte çok fazla ileriye gidemiyeceğimizi düşünüyorum.Senin samimi duygularını merak ediyorum.
                            Süleyman,
                            Bende takımımızın ilk turu rahat geçeceğini,ikinci turda zorlanabileceğini ama yine geçeceğini,4 lü finalleri ise şimdiden konuşmanın erken olduğunu düşünüyorum.

Final maçlarının havası çok daha farklı olabiliyor,hiç takmadığınız bir rakip sizi alaşağı edebilir.

Ben biraz daha ilerisine bakarak,basketbol şubesinin geleceği için endişe ediyorum,mevcut yapılanmayı bildiğimden/gördüğümden açıkçası günden güne umutlarımda azalmıyor değil yani
                            Son ağaç kesildiğinde,
                            Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• İsmail abi inşallah yanıırım ama ben bu sene grup birinciliğinden öteye geçemeyeceğimiz kanaatindeyim.Seninde ucundan azcık bahsettiğin gibi ilerisi için hiç umudum yok inşallah yanılırım.

Yorum

• Ted'in performansi aslında bizi yendikleri mactan değil de ikinci devreye iyi transferler yapip girmesiyle oldu diyelim..Zira Ted'in bizi yendikleri kadrosuyla sabah aksam oynasak belki 1 tane kaybederdik.İlkay cok iyi oynamiş olabilir o macta,ama zaten İlkay'ın ne oynadigini biliyorduk.Ted genel olarak bizi yenmesi icin hem cok cok iyi oyanayacak hem de biz cok cok kotu oynayacagizço gün ikisi etken bir arada bulundu ve boyle oldu.
                                Ted'in bornovayı değil 32 sayıyla 1 sayıyla yenmesi bile bizi yenmeleri kadar zor bir ihtimaldi.eger bizim grup 1.ligi sansimiz olsa ve ted le ligin son macini oynasak net olarak o mac +20 trabzon olur...tartişmasiz. o yuzden bornova nın bu yenilgisi kendileri adina kabul edilebilir gerekcelere dayandirilabilir.İsmail arkadasimizin dedigi gibi Bornova 2.liği kimseye kaptirmadi.
                                Ben Işıkspor'un da Olin'i yenip Ted'in bu çıkışını durduracağını saniyorum ,zira kadro yapısı olarak bence bornova dan bile ilerdeler ama tecrubesiz koclari bitmek bilmeyen sakatliklari kotü idari sekilleri yonetim yalakası bir menejerleri vs vs.sonuc olarak ordaki oyuncular piyasasi olan oyunculardir g.üçoklar,erdal albayrak,admir kan,mustafa görür,gökhan tokatlı vs gibi ve hic biri kariyerine boyle bir takimla play offa girememe diye bir etiketi yapiştirmak istemez.

Bize gelecek olursak ilk turda g.banvit ya da pertevniyal muhtemel eslesmesi ile karsilasacagiz ve bu iki takimda bizle değil de g.telekom ve bornova ile oynamak istiyorlar.gerci bunda trabzon deplasmananının uzakligi ve maddi boyutu da var ama yine de bornova ve g.telekom bu alttaki takimlar icin daha kabul edilebilir bir ekip ve elenmesi supriz olmaz..ustelik te melih mahmutoğlu ve orhan haciyeva'li bir pertevniyalin bornovayi gecmesi supriz sonuc olmaz bana göre.
                                bizim için ilk turda kim gelirse gelsin yenilgisiz geceriz diye dusunuyorum..ikinci turda da beykoz gelecek,biraz kanli bir eşleşme olacak ama zor da olsa orayı da geceriz saha avantajimizla...4 lü final icinde bu play off maclari bize yol gosterecektir ne yapıp ne yapamayacagimizla ilgili...hele bu hafta maclari bir bitsin yine bir yorum da bulunuruz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X