Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taraftarlarımız müsabakayı televizyondan izlediler

Takımımızın deplasmanda oynadığı ve Kadırga TV'nin canlı olarak yayınladığı Pertevniyal müsabakasını Trabzon'daki taraftarlarımız televizyon başından takip ettiler.
    19 Mayıs Spor Salonu yanına kurulan televizyondan taraftarlarımız müsabakayı izleyerek takımımıza gönülden destek verdiler. Sanki Abdi İpekçi Spor Salonundaymış gibi heyecanlı bir şekilde izledikleri müsabaka sonucunda az sayıyla mağlup olmamız taraftarlarımızı son derece üzdü. Fakat 16 Ocak 2010 Cumartesi oynacağımız Vestel müsabakasına yükselişimizin devam edeceğine inandıklarını belirttiler.
    Bu güzel anın fotogarflarını çeken ve bizimlede paylaşan BMN'ye ve özellikle de Ali Fuat Saruhan'a teşekkür ederiz.

Kaynak : Basketbol Resmi Site

Bu fotoğraf bizlere o kadar çok şey anlatıyor ki.

Bu fotoğrafın benzerleri ülkenin dört bir yanında mevcut.

Onun için Basketbol'a hizmet eden her kesim ama her kesim bu fotoğrafı çok iyi analiz etsin.
    En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 11.01.2010, 11:37.
    Son ağaç kesildiğinde,
    Son nehir kirlendiğinde,
    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Yukarıdaki fotoyu görünce taraftar olarak basketbol takımımızın peşinden gitmekte ne kadar doğru bir iş yaptığımızı görüyorum, belki bu takımımız bu sene de 1. lige çıkamayacak ama olsun biz yine de bu işin peşini bırakmadan, yorulmadan desteklemeye devam etmeliyiz...
      takımımızdan tek istediğimiz savunma , savunma, savunma....

Yorum

• İlk olarak Fatih BALTA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet ben çektim.Bizde oradaydık İsmail abi,Atılay,Emre ve Ben.
        Seni çekerken gördüm.

Ama tanımadığımdan bir şey diyemedim.

Ben sandım Haber61'den foto muhabiri bakınıyordum fotoğrafı koydular mı diye ama BMN'de karşıma çıktı.

Bende 2. saftayım bu fotoda

Aslında canım sıkılıdığından Yavuz Selime amatör küme maçı izlemeye gelmiştim.

Baktım orada 2-3 kişi maçı izliyor bende başladım izlemeye.

Merak eden geldi tabi sonra sonra.

Sonlara doğru bayağı kalabalık oldu.

Bu arada oradaki kahveci baktı millet ayakta izliyor hemen çıkardı sandalyeleri milleti oturttu teşekkürler onada

Bu şehirde spor olsunda ne olursa olsun.

Oturur izleriz ya yeterki heyecanlı olsun
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Takıma takviye yapmamız lazım gibi.Rakiplerimiz olan Olin Gençlik Beşiktaş'tan Ömer Ünver ,İtu Kepez'den Bora Sancar ve Aliağa'dan eski oyuncumuz Ogün Sevinç ,Ted kolej Kepez'den Hadi Doğan'ı kadrolarına kattılar ve playoff'da işimiz kolay olmuyacağını gösterdiler.Bizimde küçük bir yakviye yapmamız lazım

Yorum

• Celil Hekimoğlunun aşağıdaki açıklamalarını çok iyi etüd etmek lazım ...diyor ki
            1. takım yenilse de kötü de gitse taraftarımız desteklemeye devam etsin...
            2. basketbol kulübü ile Trabzonspor yönetimi arasında herhangi bir muhalefet yoktur , birlik beraberlik vardır... inşallah öyledir bundan daha güzel ne olabilir...
            3. ''hocaya transfer dedik, o da takımına güvendiğini ve istemediğini söyledi'' diyor, hocaya biz de saygı duyuyor ve ağzımızı kapatıyoruz

Asbaşkanımız Celil Hekimoğlu bir açıklama yaparak, gündeme yönelik konulara açıklık getirdi.

Asbaşkanımız Celil Hekimoğlu, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
            “Takımımızın ligin ikinci devresine mağlubiyet ile başlamasını üzüntü ile karşılarken geleceğe yönelik daha temkinli adımların atılmasını sağladığı için yeni bir başlangıç olarak görüyoruz. İstanbul’da oynadığımız Pertevniyal mücadelesinde takımımızın oynadığı oyun ve sergilediği mücadeleden memnun olduğumuz söylenemez. Ancak 12 yeni sporcunun katıldığı bir takımın uyum süreci sıkıntısı yaşadığı ve bu süreci elbirliğiyle aşacağımıza olan inancımızda tamdır. Mutlak şampiyonluk, mutlak Beko Basketbol 1.Ligi parolasıyla çıktığımız bu yolculukta alınan birkaç mağlubiyet bizi hedefimizden şaşırtamayacaktır. Dolayısıyla Trabzonspor Basketbol Takımına gönül veren camiamızdan play-off maçlarımıza başlayacağımız Nisan ayına kadar takımımızın adaptasyon sürecine pozitif destek sağlamaları için takımımızı sonuna kadar desteğe davet ediyoruz. Yönetim kurulu olarak takımımızın ligin sonunda Beko Basketbol ligine yükseleceğine dair inancımızı camiamızın gücüyle başaracağımızı bir kez daha yinelemek istiyoruz. Öte yandan bu hafta sahamızda oynayacağımız çok önemli Vestel mücadelesine tüm spor severleri takımımıza destek vermek üzere 19 Mayıs Kapalı spor Salonuna davet ediyoruz.

Belirtmek istediğimiz bazı önemli hususları da aşağıda kamuoyunun bilgilerine sunulmuştur:

Trabzonspor A.Ş. Yönetim Kurulu ve Trabzonspor Basketbol Derneği Yönetim Kurulu arasında çekişme olduğuna dair bazı yazılı ve görsel medya organlarında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Trabzonspor Basketbol Derneği kendine has özerk bir dernek olmakla birlikte tabii olarak Trabzonspor markasının çıkarları doğrultusunda Trabzonspor A.Ş. Yönetim Kurulu ile aynı paralelde trabzonsporun marka değerini yükseltmek için çalışmaktadır. Her fırsatta Trabzonspor A.Ş. Yönetim Kurulu ile gerekli istişareler gerçekleştirilmekte, bütünlük olgusu önemsenmektedir. Trabzonspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sadri Şener ve diğer yönetim kurulu üyelerinin de takımımızı desteklemek üzere Trabzonspor Basketbol Derneği’nin müsabakalarına bizzat geldikleri bu birlikteliğin önemli bir göstergesidir.

Takımızın geleceğine yönelik olarak gerçekleştirmek istediğimiz transfer girişimleri de takım antrenörü Alaattin Yakan ile istişare edilmiş,hocamız zaten az süre verebildiği oyuncularının yapılacak yeni transferlerle daha da az süre almalarının uygun olmayacağı düşüncesiyle transfer istememiştir.

Bilindiği üzere www.trabzonsporbasket.com web portalımız hayata geçmiş olup, Trabzonspor basketbol takımıyla ilgili olarak en doğru ve en hızlı haberler bu sitede yer almaktadır.

Yorum

• Takımımıza transfer şart yoksa bbl ye çıkamayız.Ben pertevniyal maçını izledim alaattin hoca takımımız 5 dk sayı atamadı fark kapandı adamlar one geçtikten sonra mola aldı.Oyunda biraz daha atak olması lazım hocamızın.

Yorum

• Trabzonlu iş adamları basketbol için buluştu

Trabzonlu ve basketbola gönül vermiş seçkin iş adamları, geçtiğimiz hafta oynadığımız Petevniyal müsabakası öncesinde İstanbul'da yönetim kurulu üyelerimizle bir araya geldiler.
                Trabzonspor Futbol Kulübü Başkanı Sadri Şener’in de katıldığı ve oldukça sıcak bir ortamda geçen brunch organizasyonunda karşılıklı görüş alış verişi sonrası birlik ve beraberlik mesajı verildi. Organizasyon sonrası Trabzonspor - Pertevniyal müsabakası kalabalık bir şekilde Abdi İpekçi Spor Salonu’nda izlenerek camiamızın gücü tüm ülkeye bir kez daha gösterildi.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Asbaşkanımızın açıkla

Asbaşkanımız Celil Hekimoğlu bir açıklama yaparak, gündeme yönelik konulara açıklık getirdi.
                  Asbaşkanımız Celil Hekimoğlu, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
                  “Takımımızın ligin ikinci devresine mağlubiyet ile başlamasını üzüntü ile karşılarken geleceğe yönelik daha temkinli adımların atılmasını sağladığı için yeni bir başlangıç olarak görüyoruz. İstanbul’da oynadığımız Pertevniyal mücadelesinde takımımızın oynadığı oyun ve sergilediği mücadeleden memnun olduğumuz söylenemez. Ancak 12 yeni sporcunun katıldığı bir takımın uyum süreci sıkıntısı yaşadığı ve bu süreci elbirliğiyle aşacağımıza olan inancımızda tamdır. Mutlak şampiyonluk, mutlak Beko Basketbol 1.Ligi parolasıyla çıktığımız bu yolculukta alınan birkaç mağlubiyet bizi hedefimizden şaşırtamayacaktır. Dolayısıyla Trabzonspor Basketbol Takımına gönül veren camiamızdan play-off maçlarımıza başlayacağımız Nisan ayına kadar takımımızın adaptasyon sürecine pozitif destek sağlamaları için takımımızı sonuna kadar desteğe davet ediyoruz. Yönetim kurulu olarak takımımızın ligin sonunda Beko Basketbol ligine yükseleceğine dair inancımızı camiamızın gücüyle başaracağımızı bir kez daha yinelemek istiyoruz. Öte yandan bu hafta sahamızda oynayacağımız çok önemli Vestel mücadelesine tüm spor severleri takımımıza destek vermek üzere 19 Mayıs Kapalı spor Salonuna davet ediyoruz.

Belirtmek istediğimiz bazı önemli hususları da aşağıda kamuoyunun bilgilerine sunulmuştur:
                  • Trabzonspor A.Ş. Yönetim Kurulu ve Trabzonspor Basketbol Derneği Yönetim Kurulu arasında çekişme olduğuna dair bazı yazılı ve görsel medya organlarında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Trabzonspor Basketbol Derneği kendine has özerk bir dernek olmakla birlikte tabii olarak Trabzonspor markasının çıkarları doğrultusunda Trabzonspor A.Ş. Yönetim Kurulu ile aynı paralelde trabzonsporun marka değerini yükseltmek için çalışmaktadır. Her fırsatta Trabzonspor A.Ş. Yönetim Kurulu ile gerekli istişareler gerçekleştirilmekte, bütünlük olgusu önemsenmektedir. Trabzonspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sadri Şener ve diğer yönetim kurulu üyelerinin de takımımızı desteklemek üzere Trabzonspor Basketbol Derneği’nin müsabakalarına bizzat geldikleri bu birlikteliğin önemli bir göstergesidir.
                  • Takımızın geleceğine yönelik olarak gerçekleştirmek istediğimiz transfer girişimleri de takım antrenörü Alaattin Yakan ile istişare edilmiş,hocamız zaten az süre verebildiği oyuncularının yapılacak yeni transferlerle daha da az süre almalarının uygun olmayacağı düşüncesiyle transfer istememiştir.
                  • Bilindiği üzere www.trabzonsporbasket.com web portalımız hayata geçmiş olup, Trabzonspor basketbol takımıyla ilgili olarak en doğru ve en hızlı haberler bu sitede yer almaktadır.

Yönetim kurulumuz başka bir spor branşımız olmadığı gerekçesiyle basketbol şube sorumluluğu görevini kaldırmıştır"
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bu fotoğrafı her sayfaya koyacağım.

Bu görüntünün benzerleri Trabzon'un her her tarafında mevcut.

Görülsün ki, Trabzon'da basketbola ilgi hangi düzeyde.
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu fotoğrafı her sayfaya koyacağım.

Bu görüntünün benzerleri Trabzon'un her her tarafında mevcut.

Görülsün ki, Trabzon'da basketbola ilgi hangi düzeyde.
                      Bunu sn. İsmet Badem'e göstermeliyiz. Çünkü onunla her konuştuğumuzda Trabzon'da futboldan başka bir sporu düşünemediğini söyler. Ama yıllardır da Zonguldak-Samsun-Trabzon üçlüsünden en az ikisinin TBL'de olmasını diler. Şimdi Ereğli var, inşallah biz de seneye TBL oluruz.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Alaeddin YAKAN'ın açıklamaları 14 Ocak 2010 12:09:03
                        Basketbol Takımı Baş Antrenörü Alaeddin Yakan, bu hafta oynayacakları Vestel müsabakasını kazanmak istediklerini vurguladı
                        Rakipler konusunda büyük küçük ayrımı yapmadıklarını belirten Yakan, “Bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz. Önemli olan benim takımımım ne yapacağıdır. Bu anlamda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Amacımız kendi taraftarımız önünde iyi bir oyun sergileyerek galip gelmek olacaktır” açıklamasında bulundu.
                        Taraftarların kendilerine verdikleri destekten büyük memnuniyet duyduklarını vurgulayan Yakan, “Taraftarlarımızın mükemmel olduklarını söyleyebilirim. Bence biz basketbolu taraftarla birlikte oynamalıyız. Onlar bize, biz de onlara elektriğimizi yansıtmalıyız. Bu zamana kadar bunu başardık. Bundan sonra da aynı desteği bekliyoruz” yorumunu yaptı.
                        Kaynak
                        TrabzonBasket.Com
                        bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• bir konuya dikkat çekmek istiyorum...Gürbüz Gürbüzoğulları kimdir merak eden var mı?

KİŞİSEL BİLGİLER

Uyruğu : T.C.

Doğum Yeri : İstanbul

Doğum Tarihi : 18/04/1965

Askerlik Durumu : 04/1995– 07/1996 arasında yedek subay olarak

Medeni Durum : Evli

İŞ/KARİYER HEDEFİ
                          Kondisyonerlik alanındaki bilgi ve becerilerini profesyonel olarak değerlendirmek.

EĞİTİM
                          1989 – 1990 : Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor Ana Bilim Dalı yüksek lisans programı
                          1982 – 1986 : Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü
                          1979 – 1982 : İnönü Lisesi

İŞ DENEYİMİ
                          2008 – 2009 sezonu : Beykoz Spor Kulübü Erkek Basketbol A Takımı Kondisyonerliği
                          2007 – 2008 sezonu : TTNET. Beykoz Spor Kulübü Erkek Basketbol A Takımı Kondisyonerliği
                          2006 – 2007 sezonu : Galatasaray Spor Kulübü Bayan Basketbol A Takımı Kondisyonerliği
                          2005 – 2006 sezonu : Galatasaray Spor Kulübü Erkek Basketbol A Takımı Kondisyonerliği
                          2004 – 2005 sezonu : Banvit Basketbol Kulübü Erkek Basketbol A Takımı Kondisyonerliği
                          2003 – 2004 sezonu : Banvit Basketbol Kulübü Erkek Basketbol A Takımı Kondisyonerliği
                          2002 – 2003 sezonu : Banvit Basketbol Kulübü Erkek Basketbol A Takımı Kondisyonerliği
                          06/2002 – 07/2002 : Basketbol B Milli Takımı Kondisyonerliği
                          2001 – 2002 sezonu : Galatasaray Spor Kulübü Erkek Basketbol A Takımı Kondisyonerliği
                          2000 – 2001 sezonu : Galatasaray Spor Kulübü Erkek Basketbol A Takımı Kondisyonerliği
                          05/2000 – 08/2000 : Heybeliada Su Sporları Kulübü Genel Müdürlüğü
                          1999 – 2000 sezonu : Fenerbahçe Spor Kulübü Erkek Basketbol A Takımı Kondisyonerliği
                          09 – 30 / 05 / 1998 : Atletizm Eğitici Antrenörlüğü
                          01 – 04 / 04 / 1998 : Atletizm Antrenör Eğitmenliği
                          05/1997 – 12/1997 : Atletizm Federasyonu Atlamalar Teknik Kurul Üyeliği
                          07 – 14 / 07 / 1997 : Atletizm A Milli Takım Antrenörlüğü
                          13 – 14 / 06 / 1997 : Atletizm A Milli Takım Antrenörlüğü
                          10 – 28 / 04 / 1997 : Atletizm A Milli Takım Antrenörlüğü
                          09/1993 – 04/1994 : Ankara Altınpark Spor Kompleksi Genel Koordinatörlüğü
                          08/1991 – 08/1992 : Ankara Üniversitesi Rektörlük Spor Salonu Yöneticiliği
                          08/1991 – 08/1992 : Ankara Üniversitesi Spor Takımları Genel Koordinatörlüğü
                          12/1987 – 06/2000 : Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Bölümü Öğretim Görevliliği
                          09/1987 – 12/1987 : Ankara Özel Yükseliş Koleji Beden Eğitimi Öğretmenliği
                          09/1986 – 06/1987 : M.E.B. Denizli Merkez Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmenliği

EĞİTİM ve SERTİFİKALAR
                          – Hentbol Birinci Kademe Antrenörlük Belgesi
                          – Futbol Yardımcı Uzmanlık Belgesi
                          – Atletizm Antrenörlüğü Kurs Belgesi

SPORTİF BAŞARILAR
                          – 1982 Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu
                          – 1983 Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu
                          – 4m. 40 cm. Sırıkla Yüksek Atlama Genç Erkekler Türkiye Rekoru 1983
                          – 4m. 50 cm. Sırıkla Yüksek Atlama Genç Erkekler Türkiye Rekoru 1983
                          – 1984 Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu
                          – 1984 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonu
                          – 4m. 60 cm. Sırıkla Yüksek Atlama Genç Erkekler Türkiye Rekoru 1984
                          – 4m. 62 cm. Sırıkla Yüksek Atlama Genç Erkekler Türkiye Rekoru 1984
                          – 4m. 80 cm. Sırıkla Yüksek Atlama Büyük Erkekler Salon Türkiye Rekoru 1987
                          – 1985 – 2000 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonlukları ve uluslar arası müsabakalarda dereceler
                          – 1997 Sırıkla Yüksek Atlama Branşında 5. 00 m. Türkiye’nin bütün zamanlardaki en iyi ikinci derecesi.

YABANCI DİL
                          İngilizce: Orta seviyede

BİLGİSAYAR
                          Windows 98, Microsoft Ofis 98, Excel, Word, Internet

İLGİ ALANLARI
                          Seyahat etmek, fotoğraf çekmek, balık avlamak.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Pelitliye yapılan spor salonun yerini, bir arkadaş GoogleEarth tan gösterebilir mi?
                            ???

İnşaat ilerliyor. 2010 un sonlarında biteceği söyleniyordu.
                            BBL ye yükselirsek, 1-2 hafta gecikmeyle burada oynamaya başlanılabilir herhalde.

3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bir konuya dikkat çekmek istiyorum...Gürbüz Gürbüzoğulları kimdir merak eden var mı?
                              Cengiz, Gürbüz GÜRBÜZOĞULLARI basketbol takımımız ve Trabzon için gerçekten bir şans.

Kendisi kaliteli bir insan.Bilgiyi paylaşmayı seven, fırsat buldukça genç takımdaki oyuncularla da ilgilenen, kısaca iyi bir seçim.

Ayrıca eşi de, şampiyonlukları bulunan Milli atlet ve ayrıca da Trabzon'lu

Kendisine basketbolcular bölümünde ayrı başlık açtım
                              Son ağaç kesildiğinde,
                              Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ???

İnşaat ilerliyor. 2010 un sonlarında biteceği söyleniyordu.
                                BBL ye yükselirsek, 1-2 hafta gecikmeyle burada oynamaya başlanılabilir herhalde.

İnşaat gerçekten de çok güzel ilerliyor.Umarım bu güzel tesiste seneye Efes'i dize getiririz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X