bu tablodan bise anlamadim ben . galibiyeti olmayan takimlarda 6 puan yaziyo ne is.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
6 puanlilarin 1 galibiyetleri var.Galibiyete 2, maglubiyete 1 puan veriliyorya. Tablo biraz silik çiktigindan pek gözükmüyor.[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......
Yorum
-
İlk olarak hamsi28 tarafından gönderildi
6 puanlilarin 1 galibiyetleri var.Galibiyete 2, maglubiyete 1 puan veriliyorya. Tablo biraz silik çiktigindan pek gözükmüyor.[img]smileys/smiley1.gif[/img]
haa maglubiyetede 1 puan .bak bunu bilmiyodum. ama saçma degilmi bu. peki beraberlik olunca ne oluyo? 1,5 degil heralde [img]smileys/smiley4.gif[/img]2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak forever61 tarafından gönderildiİlk olarak hamsi28 tarafından gönderildi
haa maglubiyetede 1 puan .bak bunu bilmiyodum. ama saçma degilmi bu. peki beraberlik olunca ne oluyo? 1,5 degil heralde [img]smileys/smiley4.gif[/img]
beraberlik yokki [img]smileys/smiley36.gif[/img]\"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"
Yorum
-
Trabzonsporumuz icin baya sikici mac olmus sanirim...
Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
Yorum
-
İlk olarak serseri1967 tarafından gönderildibiz trabzonlu olorak basketbol takimi istiyoruz bu istegimizi büyüklerimize ulustairmak isterim bunla bi ugrassinlar neden bizim olmasin
Bu baslikta bahsedilen basketbol takiminin kayserispor basketbol takimi oldugunu mu düsünüyorsun?[img]smileys/smiley4.gif[/img]Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......
Yorum
-
Erzurum DSI 56-66 Trabzonspor
Bugün saat 13.00'de Erzurum DSI ile deplasmanda karsilasan basketbol takimimiz karsilasmadan 56-66'lik skorla galip ayrildi.
<DIV align=center>
</DIV>
Grupta oynadigi 6. karsilasmada 5. galibiyetini alan takimimiz gelecek hafta deplasmanda Tokat Zile Belediyesi ile karsilasacak.
[img]smileys/smiley32.gif[/img]Tam yol devam sürat kesmek yok bize 3 yil boyunca..elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..
Yorum
-
<TABLE =metin cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD>Erzurum DSI 56-66 Trabzonspor
Bugün saat 13.00'de Erzurum DSI ile deplasmanda karsilasan basketbol takimimiz karsilasmadan 56-66'lik skorla galip ayrildi.
<DIV align=center>
</DIV>Grupta oynadigi 6. karsilasmada 5. galibiyetini alan takimimiz gelecek hafta deplasmanda Tokat Zile Belediyesi ile karsilasacak. </TD></TR></T></TABLE>
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum