Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rotasyon iyice daraldi.

Stipanovic her topa atliyor, ribaundlara el sokuyor.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Can & Lawal oop
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Stip & Lawal oop

Yorum

• Tbl'nin lob city'si oluruz demistim.

Basketbol oynamiyoruz orasi ayri.

Yorum

• Deniz, alley-oop'a kalkan lawal'i indirdi faul caldilar.

Sonra itiraz etti teknik aldi.

Devam edince itiraza, ikinci teknik de geldi.
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 19.09.2014, 01:14.

Yorum

• Koc Marshall'i kenara aldi, Marsh begenmedi bunu, kenara geldikten sonra koca dogru yurudu.

Randle Lawal oop

*

Açıklama: Marshall zorlama bir üçlük denedi, girmedi. Koç Hardy'i aldı oyuna. Marshall sallana sallana çıktı. Bencte de konuşmaya devam etti. Hakan Hoca ikinci yarı yerinden hiç kalkmadı. Ama Marshall'a kayıtsız kalmadı, yanına gitti, konuştu, yerine döndü.

Sonra Marshall kızgın şekilde koçun yanına gitti, bir şeyler izah etti.

Koç Marshall'la uzun süre çalıştı, onu tanıyor. Skorla birlikte gelen moral bozukluğu sinirleri geriyor, doğal yani. Bu tepkileri vermek iyidir. İkinci yarı böyle bir direnç izlemek güzel oldu.
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 19.09.2014, 01:18.

Yorum

• Skor oğuz.
                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Skor oğuz.
                  Necmettin Abi,

91-75 bitti.
                  En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 19.09.2014, 01:19.

Yorum

• Alper'in durumunu ogrenemedim. Pozisyondan sonra yuzunde kanama oldu. Sonra tekrar oyuna donmedi.

Marshall, Hakan Hoca'nin yillardir calistigi oyuncu.

Hardy icin yarin yazarim, bugun de iyi degildi.

Can gibi aklini kullanan gardlara hayranim...

Stipanovic mecburen 4 numara oynuyor. Canla basla mucadele ediyor.

Velickovic'le konustum, 1-2 gun daha oynayamam dedi. Yani bu turnuvada da yok. Asistan kpc Mustafa Hoca'nin ogluyla kurdugu diyalog superdi. Bebegin pesinden "cocugum, usagum" diye kosuyordu :-)

Ahmet Caki "birakmasak bu fark boyle kalmazdi" dedi ama pek birakmis gibi degillerdi.

Ismail Senol yan tarafimdaydi arkadaslariyla "Trabzonspor kotu" diyordu. Hani Eurochallenge f4 u icin muthis kadro diyecektim, zaten yataktan yeni kalktim, bir de salonda kalp sorunu yasamak istemedim.

-

Bursa'da hucumda donem donem iyiydik, savunma ise genel olarak kotuydu.

Savunmada surekli picklere takiliyoruz, bir kisi eksilince yardim savunmasi gelse bile bos adami bulunca rakipler sutluyor. Bursa'daki uc macta yuzde 53 ucluk yedik, normal mi?

Hucumda ise... Bir takim dipten topu oyuna nasil sokamaz? Aklim almiyor.

Onu gectim... Yari sahada Randle'a ikili sikistirma geliyor ve o hucum baslamadan bitiyor, ustune fast break yiyoruz.

Nusret iyi niyetli bir cocuk ama yeterli degil. Velickovic donse bile oraya birini bulmaliyiz.

Senturk kardeslerin enerjileri ve hizlarina ulkece hayraniz fakat fast break bitirebilse... Dogru pasi dogru zamanda verse...

*

Saric'in Efes'teki ilk maciydi. Muazzam bir fizigi ve top teknigi var. Ribaund alip diger potada bitiriyor.

Draper hucum organizasyonlarinda sonuk kalsa da savunmada iyi baski yapiyor.

Furkan... Yuru oglum, onun acik.
                    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 19.09.2014, 01:19.

Yorum

• Fotoğrafta, Okben'in (bize göre) baş hizasında solundaki mavi-siyah Timberwolves sweatli kişi benim. Sağda siyah t-shirtlü İsmail Şenol ve arkadaşları. Abiş Başkan da Okben'in arkasında, bizim önümüzdeydi.

Salon gerçekten küçük, üç sıra portatif tribünü var.

Yorum

• Oğuz ustune basa basa soylediğin gibi sıfıra yakın yerli rotasyonumuz var...şu saatten sonra kimler kaldı piyasada?

Yorum

• Arkadaşlar,

Bugünkü maçı canlı anlatımdan takip ettiğiniz linki atar mısınız?

live.tbf... ile başlayan linkin game_number='dan sonrası da olur.
                          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 18.09.2014, 22:46.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oğuz ustune basa basa soylediğin gibi sıfıra yakın yerli rotasyonumuz var...şu saatten sonra kimler kaldı piyasada?
                            Cengiz Abi,

14 kişilik kadro var: Mustafa'yı çıkarıyorum, 13. H. Yiğit Seçkin'i de saymıyorum. Kaldı 12.

Önce Tutku'nun ne zaman ve nasıl döneceği önemli Cengiz Abi.

Yunus Akçay'ı da hiç oynatmadı bugün.

Kaldı: Can-Caner-Alper-Nusret.

Bu dörtlüden hücumda üretse üretse Can üretir. Caner ve Alper'in öncelikli işi savunma. Biraz sıkıntı yaşayacağız.

*

Hardy için erken konuşmak istemiyorum. Belki takıma, şehre, ülkeye, sisteme alışamamıştır ama bu adam şutör diye geldi, yok yani. Onun durumuna göre daha lider karakterli biri düşünülebilir. Yarın biraz daha izleyeyim.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fark 25 ama Ivkovic hasliyor gencleri :-)
                              "Bu bir hazırlık maçıydı, maç içinde iki farklı görüntü verdik. İlk yarıda kontrol tamamen bizdeydi ve çok iyi defans yaptık. İkinci yarıda ise kontrol dışı oynadık ve savunmamız kötüleşti. İkinci yarıda rakibimizden 51 sayı yedik, bu bizim için iyi bir şey değil. Konsantrasyonumuzu maçın tamamına yaymamız gerekiyor."

Ivkovic olmak...

Yorum

• Arkadaşlar,

Bugünkü maçı canlı anlatımdan takip ettiğiniz linki atar mısınız?

live.tbf... ile başlayan linkin game_number='dan sonrası da olur.

Papadopoulos aşkına...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X