Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben son maci izledim tv den pek anlamam ama dis atislarda inanilmaz etkisiz gibime geldi gecen seneki ogün veya can özcan bu konularda iyilerdi bence..
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• birkan batuk karşıyakada oynuyan değil mi geçen efese fark yiyolardı

Yorum

• ismail abi, bizim maçlarda elinde mikrofonla amaçsızca sahada dolaşan arkadaştan tüm taraftarlar olarak nefret ettiğimizi yönetime iletirmisiniz. maçın görüntüsünü inanılmaz derecede bozduğunu düşünüyorum..lütfen bu problemi iletirmisiniz...

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ismail abi, bizim maçlarda elinde mikrofonla amaçsızca sahada dolaşan arkadaştan tüm taraftarlar olarak nefret ettiğimizi yönetime iletirmisiniz. maçın görüntüsünü inanılmaz derecede bozduğunu düşünüyorum..lütfen bu problemi iletirmisiniz...
          Ufuk bu konuyu Celil beye söylemiştim.Keza kendisi bizden daha fazla rahatsızdı o çocuğun o şekilde salonda dolaşmasından.Hatta, "söyledim, bir daha elinde mikrofonla dolaşmayacak" demişti.

Ne oldu da son maçta yine aynı tekrar oldu bilemiyorum.

Sanırım bu yazılanları okuyorlardır.Bizim söylememize gerek olduğunu sanmıyorum.Gerekeni yapacaklardır.
          Son ağaç kesildiğinde,
          Son nehir kirlendiğinde,
          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Dün akşam Hacettepe maçını tekrar gözümün önüne getirip düşündüğümde neden kaybetiğimizi buldum, savunma yapmayışımız...yediğimiz 87 sayı ve rakibin % 52 şut yüzdesi ile oynaması bunu gösteriyor ...anlaşılan o ki ilk 7 maçta nispeten kolay rakiplerle oynamamız savunma alışkanlığımızı kazanmamızı engellemiş, Alaeddin hocanın buna bir çözüm bulması şart...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dün akşam Hacettepe maçını tekrar gözümün önüne getirip düşündüğümde neden kaybetiğimizi buldum, savunma yapmayışımız...yediğimiz 87 sayı ve rakibin % 52 şut yüzdesi ile oynaması bunu gösteriyor ...anlaşılan o ki ilk 7 maçta nispeten kolay rakiplerle oynamamız savunma alışkanlığımızı kazanmamızı engellemiş, Alaeddin hocanın buna bir çözüm bulması şart...
              dedik ve gördük ki takımımız iyi savunma yapınca (Düzcenin önceki maçlarını bilmiyorum ) fark kaçınılmaz oluyor...Düzce %33'lük şut yüzdesiyle oynamış...Reboundlarda 37'ye 26'lık bir üstünlüğümüz var...şu ana kadar düzce gençlik en az sayısını bize atabilmiş...

Yorum

• Biri bana 2 senedir neden aynı haftasonu basketbol ve futbol takımlarımızın maçlarının Trabzonda oynadığını söyleyebilir mi? ya da ben mi yanlıyorum? en azından bir takımımız deplasmandayken o haftasonu içeride diğer takımımız oynasa daha iyi olmaz mı ?

Yorum

• kadırga tv maçı verdiğinde salonda elinde mikrofonla dolaşan arkadaş hakkında hiç kimse olumlu bir kelime söylemedi.

cengiz abi takıma gelince bundan 3-4 maç öncesine kadar çok sert savunmaya yapmaya çalışıyorduk. taki hocamız bir demecinde savunmamızı büyük ölçüde oturttuk dedi hucumumumuzu biraz geliştirmemiz lazım dedi. ondan sonra ne olduysa yediğimiz sayı ortalaması 66-67 den 75 lerin üzerine çıktı. hocamız tüm sezon boyunca takıma sert savunma alışkanlığını kazandıracaktır.
                  öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                  MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                  BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Sitemiz yenilendi.

Yorum

• Takımımızın gögüs reklamı yok.
                      Boş duracağına, TrabzonCell düşünülemez mi?

Ayrıca basketbol takımımızın sitesine, trabzonspor.org.tr den de ulaşılabilinmeli.
                      Ek bir kutucuk koyup trabzonsporbasket.com a yönlendirilebilinir.
                      3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• yeni basketbol sitemiz hosuma gitmedi

Yorum

• Bu haftaki rakibimiz Gelişim Koleji.

İstanbul takımı galiba.

Yorum

• site fena olmamış ben beğendim.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok şükür, sonunda profesyonel bir el değmiş.

Site genel anlamda güzel.Ben beğendim.

Gözüme çarpan bir kaç eksiklik.

1-Kenar boşluklar çok, sitenin yarısı boşuktan oluşmuş, gerek yoktu.
                              2-En önemli kısmı eksik.İletişim bölümünde e-mail yok !
                              3-Oyuncular bölümünde ki bilgilerde hatalar var.
                              4-Altyapı teknik heyetinin fotoları yok.
                              5-İstatistikler yok, kesinlikle koyulmalı.
                              6-Siteyi yapan firma ücretsiz yaptıysa problem yok.Ama ücreti mukabil yaptıysa kocaman kendi reklam linki neden koyuldu? Koyulduysa ücret alındımı ?
                              5-Altyapı takım fotoları benim sitemden alınmış, helali hoş olsun ama insan bir tşk ederdi, emeğe saygı lütfen
                              6-Daha gelişip, profesyonel olması bağlamında gözümüze çarptıkça, mail adresleri olmadığına göre eksiklikleri buradan dile getiririz.

7-Hayırlı olsun
                              Son ağaç kesildiğinde,
                              Son nehir kirlendiğinde,
                              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• ben beğendim sitemizi hayırlı olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X