Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bench tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fenerasyonun sitesindeki ogun yanlisligi burada dikkat cekmis ama hakan yapar'in trabzonun malı oldugu ve tbf de de yanlis yazildigi halde ilginc bir sekilde forumda dikkat cekmemis,tbf deki cogu oyuncunun takımı yanlis yazilmis orasi ayri tabii =)
    Eren Beyaz da Aliağa diyor ama GSCC anlaştı.

Resmi szöleşmler yapılmadığından(lisanslar yenilenmediğinden) eski takımların yazması doğaldır.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hakan Demirel-Daçka gibi
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• abi 22 yas alti oyuncu olmasi gerekmiyor mu yetismis oyuncularin ?
        yok imza, mimza :)

Yorum

• Ramazan da Erdal da 86lı

Yorum

• Bu arada kulübümüzün resmi ağzı gibi çalışan bazı il temsilcilerimizden de umut tınay skandalıyla ilgili bir haber geçilmemiş olması ne kadar da manidar...

Yorum

• o zaman 23 oluyorlar zaten

Yorum

• menajerimiz Talat Öztoprak'ın bazı yöneticilerle tartıştığı ve yaşanan fikir ayrılığı sonucu görevinden alındığına yönelik bazı duyumlar aldım. bunlar ne kadar doğru acaba, bir bilgisi olan var mı? doğruysa pek olumlu bir gelişme olarak görmüyorum açıkcası.

Yorum

• bu talat oztoprak olayini senden duyuyorum lemi ama dun oyle seyler duydum ki yenilir yutulur seyler degil. buraya yazmayi su an icin uygun gormuyorum ama elbet cikacaktir kokulari...

tek diyebilecegim sey bazi insanlarin yoneticilik olayini kucuk daglari yaratmak olarak algiladigi. neden futbol takiminin basarisiz oldugunu buradan zaten daha iyi anliyoruz. anlasilan o ki ayni hastalik basketbola da hizli bir sekilde sirayet etmise benziyor.

Yorum

• taka gazetesinde talat öztoprak ve umut tınay ile yolların ayrıldığı yazıyor.
                    ayrıca ilk yarı maçlarının deplasmanda oynanması tehlikesi varmış.salon tadilata girecekmiş.
                    bu operasyon ile 400.000 tl tasarruf yapmışsız!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• Bildiğim kadarıyla 2011 olimpiyatları için yani salon yapılıyor bence bu salonu tadilata götürmeye gerek yok ayrıca basketbol takımımız maçlarını deplasmanda oynarsa çok büyük tepki olur çünkü Trabzonlular basketbolu çok sevdi!!

Yorum

• İlk olarak tbs1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ismail bey
                        kesinlikle size katılmıyorum.trabzonsporumuzda hasta galatasaraylı bir yönetici düşüncesini nasıl kabullenebiliyorsunuz hayretle karşılıyorum.para veriyo diye kulubu mu satalım nasıl bir mantık bu ya para veriyor yönetici olabilir.ben tekrar ediyorum yalçın bu kulube 5 kuruş veremez vermez bunu iyi anlayın kabullenin .ismail bey sizin önderliğinizde bizde para toplayalım kulube katkımız olsun ama kulupte galatasaraylı yönetici olmasın.
                        l
                        Fikirlerime katılmamanı saygıyla karşılarım,nitekim bende size katılmıyorum tbs1

Yalçın bu külübe 5 kuruş para vermez diyorsun ama bende size önceki cevabımda yöneticilierin vermesi gereken tutarın üzerinde bir ödeme yaptığını söyledim, daha ne diyeyim, belgemi sunalım.

Lütfen bilmeden insanları itham etmiyelim olurmu.

Bakın siz yalçını tanıyorsunuz ama ben tanımadan rahatlıkla yorum yapabiliyorum, bunuda başka taraflara çekmeyin lütfen.

Gs li olup olmamasıda beni ilgilendirmiyor, basketbola en çok Trabzonsporludan bile daha çok katkı yapıp bu şube için elini taşın altına koyuyorsa ben kabullenirim çünkü ortada bir kötü niyet yok, sadece iyi niyet ve basketbol sevgisi var.

İlk olarak bench tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu arada kulübümüzün resmi ağzı gibi çalışan bazı il temsilcilerimizden de umut tınay skandalıyla ilgili bir haber geçilmemiş olması ne kadar da manidar...
                        Sevgili bench, lafınız az çok kime belli ama Umut Tınay'la ilgili bir skandal olduğunu sanmıyorum.

Umut Tınay'ı en çok sahiplenen bizdik, sahiplenmemizin delilleride forumumuzda yeterince mevcuttur.

Etik olarak sahada sakatlanan bir oyuncunun sahiplenilmesi gerekir ama demekki varmış bazı sıkıntılarki yollar ayrılmış.Bu konunun üzerine gitmek kimseye bir şey kazandırmaz.

Menajer Talat beyin gidişine gelince, bu konu keşke buralara kadar gelmeseydi.Madem gönderilecekti keşke hiç alınmasaydıda kimseler üzülmeseydi.

Kendisiyle ve eşiyle tanışmıştık, hatta evlerini bile tutmuşlardı ama ne olduysa fikirler uyuşmadı demekki, yönetimin kararıdır, haliyle tüm sorumlulukta yönetimdedir, zaten gerekli açıklamayıda yapmışlar.
                        Son ağaç kesildiğinde,
                        Son nehir kirlendiğinde,
                        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• ismail bey

bana katılmamanızı saygı ile karşılıyorum. ancak yalçın bey kardeşimi tanımadan bu kadar net onun hakkında kefil olabiliyorsanız bunuda saygı ile karşılar ancak şüphe ile bakarım.bu kadar pozitif olmanız , herşeye bu kadar olumlu bakmanız sevindirici .sanırım hayattan tad alan , mutlu bir kişisiniz.çünkü herkesin konuştuğu , bilinen bazı konuların eleştirildiği , salonda olan bitenlerden salonun tozunu yutmuş kişilerin haberdar olmasına rağmen, yazılarınızda bu kadar pozitif ve olumlu yaklaşımlarınıza sevindim, mutlu oldum.hayatınızın her evresinde böyle olmanızı diliyorum.ve bu savunduğunuz şeyler umarım kalbinizlede savunuyorsunuzdur,umarım sadece dilinize değildir.
                          saygılarımla( bu konu ve başka konular hakkında daha yorumda bulunmayacağım uzadıkça uzuyor,çünkü yönetimi ne zaman eleştirsem karşımda selazurlu ismail beyi buluyorum....)

Yorum

• Geçen gün bu sayfaları okurken bazı mesajlara hayret ettim. Özellikle Yalçın Alabaşlı ile ilgili olanlara. Yalçın benim üniversiteden iyi bir sınıf arkadaşım, okulu bitirip İstanbul'a gittikten sonra sağlıklı görüşme imkanımız olmamıştı. Ta ki geçen seneye kadar. Geçen sene neredeyse bütün basketbol maçlarımızda kendisi de oradaydı. Deplasman maçlarına gittiğini de biliyorum. Trabzon'da ciddi dostluklarının olduğunu ve ne derece "hasta" basketbol sevdalısı olduğunu da biliyorum. Fakat ne hikmetse "hasta" gsli olduğunu bir türlü hatırlayamadım.

Kendisini aradım, konuştum. Buradaki bazı bana göre itham olan sözlere yorum yapmadı. Daha doğrusu Trabzonspor’a ettiği ve edeceği hizmetlerin sonuçları görülmeye başlanınca, zaten herkesin yönetimin kararlarına daha da çok güveneceğini ve Trabzonspor’la ilgili ortak rüyalarımız gerçek olacağı için topluca kutlama yapacağımızı söyledi. Yönetimin kendisine bu görevi vermesiyle ilgili duyduğu sevinci ve olacak güzel gelişmelerle ilgili heyecanını paylaştı. Özetle “ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” dedi.

Burada hepimizin ortak amacı, “Trabzonspor’u nasıl daha ileriye taşırız” sorusuna cevap bulmak ve buraya yazılan tüm görüşlerin bir şekilde katkı sağlayacağı, farklı açılardan bakmamızı sağlayacağı kesin. Bununla birlikte, yönetimimizin kararlarına güvenmek ve yönetime/takıma yeni katılan insanları kulaktan dolma bilgilerle değil, yaptıkları/yapacakları işlerle değerlendirmek bizi ortak hedefimize daha çok yaklaştırır. Trabzonspor’a verilen maddi-manevi desteği hiçbir şekilde küçümsememeli, aksine her desteğin arkasına kendi gönül desteğimizi koymalıyız diye düşünüyorum. Para verene bu işler parayla olmaz, gönül verene ama sen Trabzon’lu değilsin dersek kendi bindiğimiz dalı kesmiş oluruz ki eminim hiçbirimizin niyeti bu değil. Özetle ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz deyip, söz gümüşse sükut altındır deyip, biraz bekleyelim. Bekleyelim ki eleştirileri göğüslemekle uğraşmak yerine çalışsınlar. Eğer bir yanlışlarını görürsek, hep beraber sorarız hesabını zaten kimsenin şüphesi olmasın
                            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• yapılan yorum ve eleştirileri okudum. TRABZON insanına ağzınla kuş tutsan yaranmak imkansız. birbirine güvenmeyen ve güven vermeyen bir camia başka var mı bilmiyorum. aslında ben bizim kulübün kurumsal kademesinde mümkünse yönetimsel kademesinde TRABZONLU olmayan 3-4 isim olmalı. ziri işin içinde hatır gönülden çok profosyonellik devreye girsin, bir birini çekenmemezlik yerine katkı yarışı girsin.
                              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Konuyu değiştirelim .....İsmail Abinin yazısında da yazdığı gibi eğer bu sene Basketbol maçları salon probleminden dolayı Trabzonda oynanmayacaksa çok üzülürüm...esas bu sene halkımız basketbolu sevecek ve 1. lige hazırlanacak....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim