Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O da ne formalarımız geçen sene giydiğimiz formalar.

Bu arada Mustafa abi sen bilirsin belki de Antalya'da kimlerle karşılaşacağız.

Yorum

• En son Mustafa Önal tarafından düzenlendi; 19.09.2009, 13:09.
      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• arkadaşlar benden şimdilik bu kadar bugün izinliydim normalde ama yine bir iş çıktı fırsat olursa tüm fotoları eklemeye çalışacağım.

murat
        formaların bir kısımı geçen sezonki formalar. antalyadan önce istanbulda 2 tane daha maç olacak. biri salı akşamı 18.00 da ışık sporla, diğeri belli değil henüz.
        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.

Yorum

• Sağol Mustafa
          Son ağaç kesildiğinde,
          Son nehir kirlendiğinde,
          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Turnuvadaki 2.maç olan hacettepe maçından kareleri ekiyorum.

En son Mustafa Önal tarafından düzenlendi; 20.09.2009, 14:37.

Yorum

• En son Mustafa Önal tarafından düzenlendi; 20.09.2009, 14:46.

Yorum

• bu sezon 2. ligde en büyük rakiplerimizden biri hacettepe. çok iyi yatırım yapan takımlardan biri. bu takıma karşı oldukça iyi maç çıkardık. bizim maçta 11 numaraları 25 sayı falan attı nerdeyse takımın attığı sayıların yarısını attı.
                daha önce dediğim gibi bizim takım takım olma yolunda hızla ilerliyor. gün geçtikçe çok daha iyi seviyeye geleceğinden eminim. ayrıca yabncımız oyuncumuz edy ayarında bir oyuncu 2.ligde şuanda yok.
                daha önce fırsat bulup yazamadığım hacettepe maçındaki oyuncularımızın sayılarını şimdi paylaşıyorum.

hacettepe maçı sayılarımız:
                ilker :2
                fırat:6
                orçun: 9
                hadi:8
                melih:12
                serhat :2
                erdal:3
                edy :10
                caner:3
                hakan :11

beykoz maçı sayılarımız:

orçun:7
                fırat: 2
                volkan :3
                hadi:7
                melih:10
                erdal:2
                ilker: 3
                caner:10
                kerem:10
                hakan :12
                edy beykoz maçında hiç süre almadı. özellikle beykoz maçında pota altında kerem'i kullandı hocamız. kerem de baya etkili oynadı. attığı 10 sayı ile takımın skorerlerindendi. takımdaki sayı dağılımı dikkatimizi çekiyor. buda takımda herkesin topu kullandığını gösteriyor.
                En son Mustafa Önal tarafından düzenlendi; 20.09.2009, 15:11.

Yorum

• bence trabzonsporun basketbol takımı çıkarması iyi maç izleymeyeler trab zonu basketbol macıyla destekleye bilirler buda memleketimizin daha büyük olmasını sağlarsaygılar

Yorum

• yarın ışıksporla maslakta ışık sporun salonunda hazırlık maçı var 18.00 de müsait olan arkadaşlar gidebilir.

Yorum

• Vakti olan arkadaşlar gitmeye çalışsın, eğer bu akşam Kırklareline erken dönmek zorunda kalmasaydım gidecektim... bu maç kaçmaz....

Yorum

• Bugünkü maçı 85-47 aldık.Melih 13 sayı,erdal 12 sayı ,Caner 10 sayı atmış.Bilgiler için Mustafa'ya teşekkürler
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• Tebrikler basket takımımız

Bu arada lig ne zaman başlıyor yaa artık başlasın

Yorum

• Ormanspor’dan, Trabzon Basketboluna Yatırım Müjdesi

Benim özellikle çok önem verdiğim iki konu vardır, birisi salon sporları ve özellikle basketbola yapılan yatırımlarla gençlerin salonlara çekilmesi, ikici konu ise çevre ve doğanın korunmasıdır.

Her ikisinin ise tek bir el tarafından ele alınarak önem verilmesi, geleceğimiz adına bizi fazlasıyla memnun eder.

Geçtiğimiz perşembe günü ajanslara bizi çok mutlu eden bir haber düştü.

Yorum

• Basketçilerden kombine atağı.

Basketçilerden kombine atağı

Trabzonspor, protokol tribünü kombine olarak satacak
                              DESTEK İSTEDİ
                              Erkekler Basketbol 2.Ligi’nde şampiyonluk için yola çıkan Trabzonspor, tribün desteğini ve mali olarak da pekiştirmek için kombine atağına başladı. Buna göre Bordo-Mavililer’in 19 Mayıs Spor Salonu’nda yapacağı maçlar ile ilgili olarak protokol tribünün de yer aldığı kısım 200 TL’lik bir bedelle tamamen kombine olarak satılması amaçlanıyor.
                              DESTEK İSTEDİ
                              Bordo-Mavili idareciler, Trabzonspor için herkesin desteğini beklediklerini belirterek, kombinelere ilgi beklediklerini söylediler. Buarada Denizli’den sonra İstanbul’daki turnuvada da Işık, Hacettepe ve Beykoz’u yenerek şampiyon olan Bordo-Mavililer, 17 Ekim’de başlayacak lig için son hazırlık kampını Antalya’da yapacak.
                              Kaynak : http://www.karadenizgazete.net/haber_ayrinti.php?h_id=57480
                              Son ağaç kesildiğinde,
                              Son nehir kirlendiğinde,
                              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Basketbol Şubesi’nde Trabzonspor’un sadece adı var
                                23 Eylül 2009 / 11:56
                                Potayı yalnız bıraktılar!

Trabzonspor’da yönetimden geçen dönem istifa ederek ayrılan Celil Hekimoğlu ve Muammer Saka ile birlikte Cenker Üstün, Saner Ayar, eski yöneticiler Metin Akbaşoğlu gibi önemli isimlerin yer aldığı basketbol yönetimine, mevcut yönetimin hiçbir destek vermediği ortaya çıktı.

Geçen sezon bütün maliyeti Saner Ayar’ın sponsor desteğiyle karşılayıp, malzeme ve deplasman masraflarını üstlenen Trabzonspor, bu kez ayrılan yöneticilerin bulunduğu ekibin yer aldığı basketbol takımına hiçbir destek vermediği belirtildi. Bu durumun ayrılan yöneticileri inceden cezalandırma olarak yorumlanırken, bu tavır nedeniyle Ayar ve eski yöneticilerin oldukça gergin oldukları ancak bu yükün altından kalkma konusunda kararlı oldukları belirtildi. Trabzonspor, basketbolda sadece adı var ama yönetim bu şubeyi hiçbir katkı yapmaması eleştirildi.
                                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X