Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• daha çok var inşallah geçeriz bu turu

Yorum

• Düşünmesi bile güzel; Beko Basketbol Lig'inde Trabzonspor'un olması. Hafta sonları futbolun yanında yeni bir heyecan yaşamış oluruz.

Yorum

• Trabzonsporumuza 1.lig yakışır...
        Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sanırım küçük bir değişiklik yapmamız gerekiyor,yanlış değilse I gurubunda Adana yerine Niğde Belediyesi var

I Gurubu :
          1-Gaziantep Bşb.
          2-Tarsus Çukurova
          3-Niğde Belediyesi
          ve
          J Gurubu :
          1-Tokat Emniyetspor
          2-Trabzonspor
          3-Zile Belediyesi
          R Gurubunu oluşturacaklar
          Doğrusun renktaş, yukarıdan kopyala-yapıştır yaptım da, dikkat etmemişim 3. takıma. Adanaspor, grubu Niğde Belediye'yle aynı puanda 4. bitirdi halbuki...
          Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

• İlk olarak Guerilla61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Doğrusun renktaş, yukarıdan kopyala-yapıştır yaptım da, dikkat etmemişim 3. takıma. Adanaspor, grubu Niğde Belediye'yle aynı puanda 4. bitirdi halbuki...
            Sende haklısın,asıl hatayı ben yapmışım farkında olmadan
            Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,
            Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Basketbol Takımımızı Final Maçlarında Yalnız Bırakmayalım

Arkadaşlar,
              Biliyorsunuz basketbol takımımız tüm zorluklara rağmen 2 nci lig yolunda finallerde mücadelesine başlıyor,
              Trabzondaki maçlarına genelde gitmeye çalışıyorum,ancak 19 mayısta toplasan 50 kişi olmuyor,insan üzülüyor,
              Sanırım takımdaki oyuncularda şöyle bir trübünlere baktıkları zaman onlarında hevesleri kırılıyor,
              BMN nin üye sayısı yaklaşık 21 bin,yahu 100 kişidemi olamıyacağız 19 mayıs kapalı salonunda takımımızın yanında,valla ayıp beyler.
              Şimdi,
              02 mart pazar günü saat 17.30'da Trabzonspor-Tarsus Çukurova maçı için bayraklarımızı,atkılarımızı alıp 19 mayıs kapalı spor salonunda buluşalım diyorum ve o salonu hınca hınç dolduralımda belki yeni yönetim uyanırda basketbola biraz yatırım yapar,çocuklara destek olurlar.
              Haydi beyler göreve
              En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 27.02.2008, 02:04.
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• bi 6-7 sene evveldi zannedersem , Leverkusende..Efes Pilsen - Leverkusen macina gitmistim ( 83:82 almisti efes) cok zevkliydi sahsen imkânim olsa gelirdim .

Yorum

• biletler pahalimiki 50 kisi geliyo maclara ?

imkanimiz olsa icerdeki maclara gelirdik.
                  burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    biletler pahalimiki 50 kisi geliyo maclara ?

imkanimiz olsa icerdeki maclara gelirdik.
                    Evet biraz pahalı
                    Yav ne pahalısı ne bileti,giriş ücretsiz,yolgeçen hanı
                    Ama buna rağmen yine kimse yok yine kimse yok
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• Ben Trabzondayım maçlara gelme isteğimiz var 4 arkadaş ama hep erteliyoruz..Artık bi gidelim ayagımız alışır tarih ve günü bilmemiz iyi oldu 1 mart 13.00'de ordayız..
                      En son Murat GENEL tarafından düzenlendi; 22.02.2008, 10:34.

Yorum

• macta ordayım ınsallah herkes gelır
                        YeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............

Yorum

• ben antepdeyim
                          ...yarınki maça gidicem inşallah kalabalık oluruz ...takımımız kendini yanlız hissetmemeli..

...büyük takımın heryerde taraftarı olur bunu hissettirmeliyiz.....
                          deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                          ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                          ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Futbola gösterilen ilginin Basketbola da gösterilmesinden yanayım. İyi bir basketbol taraftarı olabilmeliyiz.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• keşke başlık ''genel''de kalsaydı burası pek rağabet görmüyor..

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben antepdeyim
                                ...yarınki maça gidicem inşallah kalabalık oluruz ...takımımız kendini yanlız hissetmemeli..

...büyük takımın heryerde taraftarı olur bunu hissettirmeliyiz.....
                                Bir aksilik olmazsa orada olacağım ben de.
                                Her daim TRABZONSPOR!
                                Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                                "7"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X