daha çok var inşallah geçeriz bu turu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
Doğrusun renktaş, yukarıdan kopyala-yapıştır yaptım da, dikkat etmemişim 3. takıma. Adanaspor, grubu Niğde Belediye'yle aynı puanda 4. bitirdi halbuki...İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım küçük bir değişiklik yapmamız gerekiyor,yanlış değilse I gurubunda Adana yerine Niğde Belediyesi var
I Gurubu :
1-Gaziantep Bşb.
2-Tarsus Çukurova
3-Niğde Belediyesi
ve
J Gurubu :
1-Tokat Emniyetspor
2-Trabzonspor
3-Zile Belediyesi
R Gurubunu oluşturacaklarAcıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...
Yorum
-
Sende haklısın,asıl hatayı ben yapmışım farkında olmadanİlk olarak Guerilla61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğrusun renktaş, yukarıdan kopyala-yapıştır yaptım da, dikkat etmemişim 3. takıma. Adanaspor, grubu Niğde Belediye'yle aynı puanda 4. bitirdi halbuki...
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Basketbol Takımımızı Final Maçlarında Yalnız Bırakmayalım
Arkadaşlar,
Biliyorsunuz basketbol takımımız tüm zorluklara rağmen 2 nci lig yolunda finallerde mücadelesine başlıyor,
Trabzondaki maçlarına genelde gitmeye çalışıyorum,ancak 19 mayısta toplasan 50 kişi olmuyor,insan üzülüyor,
Sanırım takımdaki oyuncularda şöyle bir trübünlere baktıkları zaman onlarında hevesleri kırılıyor,
BMN nin üye sayısı yaklaşık 21 bin,yahu 100 kişidemi olamıyacağız 19 mayıs kapalı salonunda takımımızın yanında,valla ayıp beyler.
Şimdi,
02 mart pazar günü saat 17.30'da Trabzonspor-Tarsus Çukurova maçı için bayraklarımızı,atkılarımızı alıp 19 mayıs kapalı spor salonunda buluşalım diyorum ve o salonu hınca hınç dolduralımda belki yeni yönetim uyanırda basketbola biraz yatırım yapar,çocuklara destek olurlar.
Haydi beyler göreve

En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 27.02.2008, 02:04.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Evet biraz pahalıİlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiletler pahalimiki 50 kisi geliyo maclara ?
imkanimiz olsa icerdeki maclara gelirdik.
Yav ne pahalısı ne bileti,giriş ücretsiz,yolgeçen hanı
Ama buna rağmen yine kimse yok yine kimse yokSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Yorum
-
Ben Trabzondayım maçlara gelme isteğimiz var 4 arkadaş ama hep erteliyoruz..Artık bi gidelim ayagımız alışır
tarih ve günü bilmemiz iyi oldu 1 mart 13.00'de ordayız..
En son Murat GENEL tarafından düzenlendi; 22.02.2008, 10:34.
Yorum
-
ben antepdeyim
...yarınki maça gidicem inşallah kalabalık oluruz ...takımımız kendini yanlız hissetmemeli..
...büyük takımın heryerde taraftarı olur bunu hissettirmeliyiz.....deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
Futbola gösterilen ilginin Basketbola da gösterilmesinden yanayım. İyi bir basketbol taraftarı olabilmeliyiz.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Bir aksilik olmazsa orada olacağım ben de.İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben antepdeyim
...yarınki maça gidicem inşallah kalabalık oluruz ...takımımız kendini yanlız hissetmemeli..
...büyük takımın heryerde taraftarı olur bunu hissettirmeliyiz.....Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı
"7"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

.

Yorum