Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar size bu yerel medyanın ne kadar Basketbol cahili olduğunu ufak bir olay ile anlatmak istiyorum....Bahsi geçen kişi Kuzey Tv Spor müdürü Turgay Beşyıldız'dır..Geçen sene takım bölgesel ligde iken kardeşim takımın bir maçına gitmiş...Yanında da Turgay Beşyıldız oturuyormuş...Turgay Beşyıldız başlamış sorular sormaya...Aynen şu soruları sormuş:''Basketbol iki devre oynanmıyor mu?.Hücum süresi 30 saniye değil mi ve bir sürü daha saçma sapan soru..

Onun için bence bu adamların değenlendirmelerini pek dikkatae almayalım...Öyle saçma sapan şeyler yazmış ki...

Kendisi en kısa sürede bir basketbol maçına gelsin..

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar size bu yerel medyanın ne kadar Basketbol cahili olduğunu ufak bir olay ile anlatmak istiyorum....Bahsi geçen kişi Kuzey Tv Spor müdürü Turgay Beşyıldız'dır..Geçen sene takım bölgesel ligde iken kardeşim takımın bir maçına gitmiş...Yanında da Turgay Beşyıldız oturuyormuş...Turgay Beşyıldız başlamış sorular sormaya...Aynen şu soruları sormuş:''Basketbol iki devre oynanmıyor mu?.Hücum süresi 30 saniye değil mi ve bir sürü daha saçma sapan soru..

Onun için bence bu adamların değenlendirmelerini pek dikkatae almayalım...Öyle saçma sapan şeyler yazmış ki...

Kendisi en kısa sürede bir basketbol maçına gelsin..
      Basketbol bilgisi olmaması farklı birşey,bilgisi olmadan körü körüne eleştirmek farklı bir şey,
      Bu noktada Turgay Beşyıldıza biraz haksızlık yapıyorsun murat,neden dersen,bilgisi olmadığını varsaysak bile körü körüne eleştirmeden destek olan,Trabzonda basketbol takımımıza en çok süre veren ve haber yapan kuzey tv dolayısıyle Turgay Beşyıldızdır.
      Son ağaç kesildiğinde,
      Son nehir kirlendiğinde,
      Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İsmail abi aslında haklısın..Turgay Beşyıldız'ın o haliyle bile maça gelmesi çok güzel bişeydi..

Ben burda aslında Turgay Beşyıldız'ı eleştirmek istememiştim...Sadece yerel basının basketbola ne kadar uzak olduğunu belirtmek istedim..

Yorum

• formamız çok güzelmiş neden ts clubta satılmıyor

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İsmail abi aslında haklısın..Turgay Beşyıldız'ın o haliyle bile maça gelmesi çok güzel bişeydi..

Ben burda aslında Turgay Beşyıldız'ı eleştirmek istememiştim...Sadece yerel basının basketbola ne kadar uzak olduğunu belirtmek istedim..
            Eleştirin Turgay Beşyıldıza gibi algılandı,direkt kendisini eleştirmediğini tahmin ettiğimden düzeltmek zorunda kaldım,seninde bahsettiğin gibi keşke yerel basınımızın güzide üyeleride Turgay Beşyıldız gibi basketbol maçlarına gelip takip etselerde abuk sabuk eleştiriler yapmasalar.
            Unutulmamalıki,forumumuzda bile basketbol bilgisi olmadığını dürüstçe söyleyip bilgi edinen ve basketbol takımımızı ve maçlarımızı heyecanla takip eden bir sürü arkadaşımız var.
            Turgay Beşyıldız tekrar ediyorum ,basketbol takımımıza haber ve maçların gösterimi noktasında en çok süre ayıran, maçlara sürekli kameraman gönderen ve yerel kanallar içerisinde basketbol takımımıza en çok destek veren kuzey tv nin genel müdürü ve karambol adlı spor programının yapımcısıdır.
            Bir farklı örnek daha vermek gerekirse,Halil Şanlı diye bir arkadaşımız var kendi programında basketbol takımımızı eleştirip 8 trilyonluk abuk sabuk bütçelerden bahsederken,Turgay Beşyıldız ise bornova maçından önceki karambol programında Serdar Bali ve Can Karyağdıyla beraber tüm taraftartarımızı bayraklarımızla 19 mayısta basketbol takımımızı desteklemeye davet etti,üstelik üzerine basa basa.
            Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• trabzon taraftarı her alanda takımlarının yanındadır. basketbol takımımızıda gidişatından dolayı tebrik ediyorum . bbligine çıkmalarını sabırsızlıkla bekliyoruz.
              YA SEV YA TERKET

Yorum

• GRUBU

S Takım O G M A Y Puan
                1. Bornova Belediye 5 5 0 397 339 10
                2. Trabzonspor 5 4 1 375 331 9
                3. Olin Gençlik 5 4 1 380 360 9
                4. Vestel 5 3 2 405 383 8
                5. Akçakoca Poyraz 5 3 2 358 351 8
                6. Fmv Işikspor 5 2 3 377 374 7
                7. Pamukkale Üniv. 5 2 3 380 398 7
                8. Bursa Basketbol 5 2 3 344 373 7
                9. Genç Telekom 5 2 3 368 353 7
                10. Orman 5 2 3 337 344 7
                11. Eyüp 5 1 4 335 414 6
                12. Tenis Eskrim Dağcilik 5 0 5 358 394 5
                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak bench tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İsmail kardeş eline sağlık doğru tespitler yapmışsın,özellikle hakeme karşı agresif davranışlarda bulunmanın ,basketbolu yavaş yavaş filizlenen bir şehirde gençlere kötü örnek olabileceği yaklaşımını çok yerinde buldum.
                  "biz iyi ve kaliteli takımız,yeneriz merak etmeyin" demekle maç kazanılmıyormuş bunuda öğrenmiş olduk...
                  bu sözün de nereye gittiğini tahmin ediyorum.demek ki kendimizi dev aynasında görmemek lazımmış.Demek ki her ne olursa olsun yabancısı olmayan bir ilçe takımı kendi evimizde bizle kafa kafaya oynayabiliyormuş.
                  Bursa maçını ben de senin gibi ölçü kabul etmiyorum ama ilk yarıdaki acemice oyunumuzu eğer ilerde İtü-Tofaş-Beykoz vs gibi üst seviyede takımlara karşıda sergilersek maç bizim için daha ilk yarıda biter.Ancak benim de şöyle bir tahminim var yeri gelmişken sizinle de paylaşayım; öncelikle Alaeddin Hoca buraya kahvede okey oynarken gelmedi.Gerçekten bizim takım ve şehir için önemli bir fırsat hem bilgi birikimi hem insanlığı hem de kendisiyle barışık olması ve eleştirileri kabul etmesi Trabzon'da geliştirlmesi düşünülen basketbol kültürü için çok çok önemli bir isim.
                  Fakat takımın kurulma aşamasında yanlışlıklar yapıldığı da gözden kaçmıyor.Bunun bir kaç nedeni var öncelikle kısa zamanda aceleci seçimler,menejerlerin yanlış yönlendirmeleri,yakın çevrenin tavsiyeleriyle alınan oyuncular,2.ligde tecrübeli olmamış teknik ekibin oyuncu tercihlerine gözü kapalı evet demek ve bence en önemlilerinden bir tanesi bütçe sıkıntımız olmaması ve dolayısıyla paramızı harcarken özen göstermememiz.
                  Ne demektir bu "özen"?..
                  şöyle ifade edeyim daha doğrusu ismini vermeyeceğim şu an 1.ligde antrenörlük yapan bir abimizin söylemi:"eğer 2 lig de bir yerli oyuncuya yılda 180-200 milyar para veriliyorsa bu oyuncunun o takımı alıp götürmesi lazım ya da o paraya çok ciddi bir Amerikalı getirtilir ve her maç sana 40 atar"

Burada geride kalan 5 haftada takımımızın oyuncu tercihlerinde hatalar yaptığını görüyoruz ama dediğim gibi Alaeddin hoca bu hataları farketmiştir/ferkedecektir ve ben kadroya ciddi revizyonlar/takviyeler bekliyorum.Mesele Bornova'yı yenmek değildir çünkü 2.ligde bir tane Bornova yok...daha ne çirkeflikler ne haksızlıklar ne yüzsüzlükler ne rezillikler göreceğiz durun bakalım.Bir Edirne deplasmanı bir Eyüpspor'un gecekondu salonu ve çirkef antrenör ve seyircisi,Play off larda eşleşebilme ihtimalimiz olan Banvit ve Beykoz'da olması büyük ihtimal hakem kıyımlarına uğradığımız zaman Bornova maçı hatırlanmaz bile.
                  O yüzden bizim takımımız da giren oyuncu çıkan oyuncudan daha iyi oynamadığı sürece yada bu kapasite de oyuncumuz olmadığı sürece biz daha çok Bornova maçları görürüz.
                  Ve bu yukarıda konu ettiklerimizden bile daha önemli bir nokta varkı o da altyapıdır.
                  Bizim yaptığımız öyle görünüyor ki temeli sağlam kurmadan bir gökdelen inşa etmeye çalışıyoruz. 1.lige çıkma yolunda ciddi adımlar atan ve hedefine ulaştığı zaman da orada zirveye oynayacak gibi gözüken bir yapılanma da eğer altyapımız yoksa o özenle kurduğumuz gökdelen orta şiddetli bir deprem de ya da bir fırtına da yerle bir olması kuvvetle muhtemel.
                  Saner Bey'in ya da Alaeddin Hoca'nın Banvit'in Bandırma'da kurduğu altyapı sistemini ciddi şekilde analiz etmelerini bekliyorum.
                  100 bin nüfuslu bir ilçede şu an a takımında oynayan 4 tane oyuncuyu kendi altyapısından çıkartabiliyorsa genç-yıldız milli takımlarına ilk 5 başlayabilecek oyuncular yetiştirebiliyorsa kendi adında yine 2.ligde bir pilot takımı varsa ve a takımına burdan da oyuncu yetiştirebiliyorsa bizim (yönetimimizin) Amerikayı yeniden keşfetmeye gereğimiz yok.
                  Yazacağınızı zaten yazmışsınız,ilave edecek birşey yok,

Ancak yazınızın son bölümü enteresan,benim hayal ettiğim geleceğin Trabzon basketbolunu anlatıyor sanki..
                  İnşallah hayalde kalmaz,gerçeğe dönüşürde bizlerde o günleri görürüz.
                  Futbol ve futbolcu ihraç eden bir şehirden,basketbol ve basketbolcu ihraç eden bir bölgeye..Heyecan verici..
                  Son ağaç kesildiğinde,
                  Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• Bence basketbol tam trabzon ruhuna uyuyor sürekli ataklar seyircinin katılımıyla değişen sonuçlar çekirdekçi seyicinin bile taraftara dönüştüğü bir ortam daha ne olsun
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• bench eline sağlık süper tespitler olmuş
                      teşekkürler
                      oyuncu tercihlerinin yanlış olduğuna katılıyorum.özellikle tecrübeli oyuncular maaş için gelmişler.maç kazanma hırsı , genç oyuncuları motive etme,oyunun gerektiği yerlerinde tansiyonu düşürme, oyun temposunu ayarlama gibi özellikleri tecrübeli diye aldığımız oyuncu veya oyuncular yapmamaktadır.alaaddin hocam lütfen bu duruma acil müdahale edin
                      tribünden net bir şekilde bu eksiklikler belli oluyor.

Yorum

• Bugün akşam basketbol idmanını izlemek üzere salondaydım,birkaç haftadır diklkatimi çeken birşey var,idmanlarda salon ışıklarının potaya yakın olan kısımları yanmıyor.Oyuncularda burada şut atmaya çalışıyorlar,enteresan...

Sanırım küresel kriz bizide vurduki salonumuzda 3-5 lamba daha az yakıp memlekete katkıta bulunuyorlar !!! kendilerini tebrik ediyorum bu duyarlı tasarruf önlemlerini aldıkları için !!!

Buradan salon müdürüne sesleniyorum,ya södüreceğiniz lambaları potalara yakın bölümden değil,tüm salona eşit olarak yayıp söndürün,yada o lambaları yakında adamlar doğru dürüst şut atsınlar...

NOT : Bu arada bornova maçını katleden "gudubet hakemler" terfi ederek bölgesel lige !!! yükseltilmişler,kendilerini tebrik ediyorum !!!
                        En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 22.11.2008, 01:50. Sebep: düzenleme
                        Son ağaç kesildiğinde,
                        Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• sevgili kardeşim ben zannediyorum ki oğlunu da antrenmanlarını da salona gidip izliyorsundur eger gecen yıldan
                          bu tarafa salonda ışıklarda bir değişiklik görmüşsen bu senin hatan öncelikle bir gözlerini baktır çünkü bu salonda
                          97 den beri konulmuş bir kural vardır antrenmanlarda 5 grup ışık yanar bu ışıklar hentbol basketbol ve volaeybol
                          antrenmanlarında grupların yerleri değiştirilerek yakılır fakat ts basket takımı 2.lige girdikten sonra antrenmanlarda tüm
                          lambaların yakılmasını talep etmiştir.Fakat bir müddet sonra bunlrın yakılmaması gerektiğini uyarısı yapıldığını ve bu nedenlerden
                          eski sisteme tekrar dönüldüğünü söyleyebilirim.Trabzonda sadece basketbol takımı yok eğer duyarlı bir sporseversen önce iğneyi kendine sonra
                          çuvaldızı başkasına batıracaksın 19 mayıs spor salonu trabzonsporun malı değildir tüm amatörlerin malıdır bence ts çok büyk hata yapmıştır
                          istanbuldan kurduğu takımı istanbulda konuçlandırmalıydı.Çünkü ben bu filmin siyah beyazını defalarca seyrettim kovanda bal bitti mi arılar uçar gider.
                          ne sen bir daha görebilirsin onları ne bir daha ben Kısacası dere akar kumu kalır.Eğer gerçek ts lu isen şunu bilmelisin ki trabzonda yaşayan trabzonluların
                          hepsi en az senin kadar trabzonsporlu başkaları için bu yazıları yazana kadar ts un masa tenisi vb. amatör branşlarıniye kapattığını neden yazmıyosun.
                          FAIR PLAY'li günler diliyorum

Yorum

• İlk olarak 24-2424 tarafından gönderildi
                            sevgili kardeşim ben zannediyorum ki oğlunu da antrenmanlarını da salona gidip izliyorsundur eger gecen yıldan
                            bu tarafa salonda ışıklarda bir değişiklik görmüşsen bu senin hatan öncelikle bir gözlerini baktır çünkü bu salonda
                            97 den beri konulmuş bir kural vardır antrenmanlarda 5 grup ışık yanar bu ışıklar hentbol basketbol ve volaeybol
                            antrenmanlarında grupların yerleri değiştirilerek yakılır fakat ts basket takımı 2.lige girdikten sonra antrenmanlarda tüm
                            lambaların yakılmasını talep etmiştir.Fakat bir müddet sonra bunlrın yakılmaması gerektiğini uyarısı yapıldığını ve bu nedenlerden
                            eski sisteme tekrar dönüldüğünü söyleyebilirim.Trabzonda sadece basketbol takımı yok eğer duyarlı bir sporseversen önce iğneyi kendine sonra
                            çuvaldızı başkasına batıracaksın 19 mayıs spor salonu trabzonsporun malı değildir tüm amatörlerin malıdır bence ts çok büyk hata yapmıştır
                            istanbuldan kurduğu takımı istanbulda konuçlandırmalıydı.Çünkü ben bu filmin siyah beyazını defalarca seyrettim kovanda bal bitti mi arılar uçar gider.
                            ne sen bir daha görebilirsin onları ne bir daha ben Kısacası dere akar kumu kalır.Eğer gerçek ts lu isen şunu bilmelisin ki trabzonda yaşayan trabzonluların
                            hepsi en az senin kadar trabzonsporlu başkaları için bu yazıları yazana kadar ts un masa tenisi vb. amatör branşlarıniye kapattığını neden yazmıyosun.
                            FAIR PLAY'li günler diliyorum
                            Osman Arz geldi sanırım

Ahmet Hocaymış
                            En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 23.11.2008, 11:10.
                            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Aklınız sıra iğnelemeye, nifak sokmaya, herkesin kafasını karıştırmaya çalışmışsınız....bu yazdıklarınızı bilmeyen mi var? birçok kişi en az sizin kadar biliyor bu konuları...ne yapalım yani kovanda bal var diye oturup dizimizi mi dövelim, belki iki üç sene sonra o dediğin olacak ve para bitecek ...peki o zamana kadar halk basketbolu sevip kucaklarsa fena mı olur !!!

Yorum

• trabzonspor camiasiyla bir markadir trabzonspor isminin bir degeri vardir taraftar potansiyeli ile her zaman sponsorlarin ilgisini cekecekdir ve basketbol takimimizda trabzonspor markasinin degerine ulasacakdir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim