Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yaa ben ordaydım ama sızden kımseyı tanımadıgım ıcın bırlıkte olamadık
    YeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............

Yorum

• abi doru düzgün adam almamışlaryaa hiç önm vermemişler baskete başdan sağma adamlar var takımda inş 2.lige cıkarızda doru bi kadro kurarlar
      TRABZONSPOR
      https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Baskette kazanan takim kac puan aliyor? Ve kac mac daha kaldi ligin bitmesine?
        Kusura bakmayin bu konularda biraz cahilimde
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Baskette kazanan takim kac puan aliyor? Ve kac mac daha kaldi ligin bitmesine?
          ağzımdan aldın lafı, bende değil cahil karacahilim malesef ama yenmişiz aferim bizimkilere

Yorum

• ikili avaraj ile 2. sıraya çıktık
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• Trabzonsporu sürekli takip eden biri olarak ilk kez bu kadar zevkli,heyecanlı ve keyifli bir maç izledik,salon ilk kez bu kadar doluydu ve özellikle resimde gördüğünüz gibi yönetimde salonda olunca buda oyunculara olumlu yansıdı birazcıkta heyecan olarak yansıyıp çok basit top kaybı yapsalarda genelde olumlu olarak yansıdı,tüm oyuncular canla başla mücadele ettiler,başta teknik heyet olmak üzere hepsini tebrik ediyoruz.
              Antep takımı pota altında yok gibiydi,genelde dış 3 lüklerle sonuca gitmeye çalıştılar hatta bir ara maçın son 4 dakikasında 12 sayı öndeyken 2 sayı geriye bile düştük ama çabuk toparlandı bizimkiler.
              İlk maçta 2 sayı farkla yenildiğimiz antep'i 7 sayıyla yenince 2 nciliğe oturduk,kalan iki maçımızıda kazanıp elemedeki rakibimizi bekliyeceğiz.
              Maçı,Başkan Yardımcısı Saner Ayar, Altyapı ve Amatör Branşlar Sorumlusu Celil Hekimoğlu ile yönetim kurulu üyesi Ali Rıza Egemen'de izledi.Kendilerine basket takımına verdikleri destekten dolayı teşekkür etmek gerek,takımın maçlarına gitmek oyuncular üzerinde çok olumlu etkiler yapabiliyor,yalnız olmadıklarını,arkalarında basketbolu seven insanların olduğunu bilmek ve en önemlisi geçmişte olduğu gibi "acaba ilerde ne olur,şubeyi kapatırlarmı" tedirginliğiyle maça çıkma fobisini üzerlerinden atmışlardır.
              Buda önümüzdeki zaman diliminde başarıyıda kendiliğinden getirecektir.
              Saner AYAR ve Celil HEKİMOĞLU gibi yöneticilerimiz olduğu müddetçe sanırım önümüzdeki yıllarda fırtına gibi esen bir Trabzonspor basketbol takımı izliyeceğiz.
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,
              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Baskette kazanan takim kac puan aliyor? Ve kac mac daha kaldi ligin bitmesine?
                İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ağzımdan aldın lafı, bende değil cahil karacahilim malesef ama yenmişiz aferim bizimkilere
                Kazanan 2 puan , kaybeden 1 puan alıyor.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• baskette kazanan takım 2 kaybeden de 1 puan alıyor bildiğime göre
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• yaa maca gelenler orda nerdeydı bı soyleyebılırmı acaba

Yorum

• İlk olarak nebiye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Güzel maçtı
                      Yendik ya ondan Yoksa çok çok iyi oynamıyorlardı.Az açınca arayı resmen şımarıyorlar. (Bence )
                      Neysem genelde kimseler olmuyo hade bizde gidelim destek olalım gazıyla her pazar olduğu gibi evdeki işleri bırakıp Serap'ı ve Ömürü sürükleyerekten gettik.
                      Ama salon doluydu bilem.
                      Kendi çapımızda tezahürat bilem yaptık,Burçağın koltuk şovuda iyiydi.
                      Neysem gittik,yendik geldik.
                      Bir dahakine kısmet artıkın.
                      NOT: Tstafi Burçağı tanısan bizi hemen bulurdun. ( Koltuğa vuratrak oyun havası tarzında ritim tutan bütün salonu gaza veren kızıl saçlı boylu poslu uşak )Aslında mutlaka görmüşündür deli gibi çığlık atan kızlar bizdik
                      Bende maç esnasında bir ara dönüp bu koltuklara kim vuruyor diye bakıyordum demekki sizdiniz
                      .
                      Evdeki işlerini bence sen nisandan sonraya ertele,finaller nisanda bitiyor
                      Bu arada maçta BMN den bayağı insanlar vardı ama kimsenin kimseden haberi yoktu,bir Flama tarzında birşey yaptırılıp trübünün bir tarafına aslılırsa maça gelen BMN üyeleri orada taplanırlar hemde güzel reklam olur,ayrıcada hoş olur diye düşünüyorum,
                      Yönetime duyurulur
                      Son ağaç kesildiğinde,
                      Son nehir kirlendiğinde,
                      Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Salona girişte sağ taraftaydık. Yedek oyuncuların karşı tribününde yani. Sahanın yaklaşık ortalarında oturuyorduk. Koltukla tempoyu Burçak başlatıyordu Ayrıca maça 10 dakika kala içeri girdik. Dışarıda bir gören olur tanıyan olur diye bekledik yarım saat.
                        En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 16.03.2008, 22:00.
                        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maçı 94-87 kazanarak rakibimize karşı ikili averajda üstünlük kurduk ve rakibimizin üzerinde yer aldık.

helal olsun basketçilerimize...
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Salona girişte sağ taraftaydık. Yedek oyuncuların karşı tribününde yani. Sahanın yaklaşık ortalarında oturuyorduk. Koltukla tempoyu Burçak başlatıyordu Ayrıca maça 10 dakika kala içeri girdik. Dışarıda bir gören olur tanıyan olur diye bekledik yarım saat.
                            resmende haburayaydık

Yorum

• hee dogru 3 bayan vardı...erkeklerde 5 6 kısıydı...bırının elınde trabzonspor poestı vardı
                              tamam ben sıızın arkanızdaydım:9

Yorum

• Ayrıca burada Volkan'ın sol kolunun hemen yanında Burçak ve Fatih görünmektedir

Burada da bizim 12 numaranın sol kolunun hemen yanında dizilmiş bulunmaktayız
                                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X