Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet onlar bizdik bekleriz organizasyonlarımıza,tanışmış oluruz madem öyle.

gökçeee sorsan diğer resimlerde de bizi aradım ama göremedimdi ççç

Yorum

• yaa ben anladım sızın oldugunuzu resımde cekıldınız de ne bılım soramadım...hatta resımdekı volkanın kolunun arasındakı beyaz gomleklı abı macın sonlarına dogru yanımda oturdu
      YeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............

Yorum

• Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
        • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• İlk olarak tstafi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yaa ben anladım sızın oldugunuzu resımde cekıldınız de ne bılım soramadım...hatta resımdekı volkanın kolunun arasındakı beyaz gomleklı abı macın sonlarına dogru yanımda oturdu
          O arkadaş bizden değildi ama fotoğrafa göre onun sol tarafındaki grup bizdik
          En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 16.03.2008, 22:23.
          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• hmm tamam anladım abıı...ama gelemedık ne bılım yaaınsallah baska maclara

Yorum

• MAçtan 2 kare.
              Fotoğraflardaki kalite düşüklüğü için kusura bakmayın.
              Sen ağlat biz severiz seni...
              Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
              ts_mania

Yorum

• Farları yanık olan benim

Yorum

• Dün maça gelen herkesin ayağına sağlık.
                  Salon maçlarının tadı bir başka güzel oluyor. İnsanlar bu maçların zevkini bi alsa , hele sahadaki takımın Trabzonspor olduğunu ve önemli bir mücadele içinde olduğunun bilincine varsa, o salon dolar ve dışarıdada insanlar kalır. salonun kapasitesi belli sonuçta.
                  dün biz BMN olarak 7 kişi idik. aramızda henüz tanışmadığımız arkadaşları saymadım. ileriki maçlarda diyelim.
                  maç oynandığı sırada gelerek süpriz yapan destek veren nebiş serap ve ömürede thanks ederiz

tstafi aslında seni aradım ama telefonuna ulaşamadım. kapalı yada servis dışı felan birşeyler diyordu ...
                  Murat_G listeye adını eklediğinden haberim yoktu. en azından özelden haberleşebilirdik. başka sefere diyelim.

Not: çok önemli bi maç oynanıyor, rakibimizi mutlak yenmeliyiz ... maçın sonları yaklaşıyor... rakip topu her aldığında bende dahil salondan çıkan yuuuuu seslerini duyan nebiş bizi susturmaya çalışıyo. dediği aynen şu. yaaa ayıp yapmayın öyle.
                  biz ne kadar onlar rakibimiz maç gidecek desekte dinlemedi.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• resimlerdeki uzun saçlı 9 numaraları süper oynadı (bizim 9 numaradan bahsetmek bile istemiyorum) altı numara da 3lük leri boş geçmedi , bu maç antepte olsaydı çok farklı yenilirdik , ama yinede kazanmak güzeldi , maç çıkışında arsin değirmendere maçı vardı biletlerin 10milyon oluşu ise hayli ilginçti
                    şampiyonluk gerçekti hayal oldu...

Yorum

• Kızların "burası mis gibi kebap kokuyor" tezahüratlarını da unutmadık ayrıca

Yorum

• abi o numaramı kullanmıyom ondandır yaa

Yorum

• yenmişiz...bakalım önümüzdeki maçlarda ne olacak...bu bölgesel ligin çok değişik bir statüsü var...

Yorum

• tebrikler....
                            "Meteorolojiden Uyarı : KARADENİZ FIRTINASI geliyor tedbirinizi alın..!
                            VİRA VİRA KOYDUK YOLA..."

Yorum

• Trabzonspor: 94-87 Gaziantep Bşb.
                              Basketbol takımımız eleme grubundaki rakiplerinden Gaziantep Bşb. takımını 94-87 mağlup etti.

Karşılaşmanın periyotları şu skorlarla tamamlandı.

I. Periyot: 26-22
                              II. Periyot: 21-23
                              III. Periyot: 22-17
                              IV. Periyot: 25-25

Skorerler

İbrahim: 24
                              Roman: 24
                              Cüneyt: 16
                              Mehmet: 15
                              Fahri: 11
                              Arda: 3

Amatör Branşlar Koordinatörümüz Abdulkadir Esat zorlu bir müsabakadan galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "İlk maçta rakibimize 2 sayı farkla mağlup olmuştuk. Şimdi 7 sayı farkla galip geldik. Eleme grubunda son iki maçımız kaldı. Bunlarıda kazanarak yarı finale yükselmek istiyoruz" dedi.

Müsabakayı Başkan Yardımcımız Saner Ayar, Altyapı ve Amatör Branşlar Sorumlumuz Celil Hekimoğlu ile yönetim kurulu üyemiz Ali Rıza Egemen izledi.

tebrikler basketbol takımı inşallah bu turu ve diğer turları geçip ikinci lige çıkacaz

Yorum

• giden arkadaşların ayaklarına sağlık bütün maçlarda o stadın aslında full dolması gerekir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X