Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Selamlar Arkadaşlar
    2.ligde normal sezonun sonuna doğru geldik ve gerek bizim grupta gerekse de diğer grupta ilginç sonuçlar alınmaya başlandı.Diğer grupta neler olup bittiği şimdilik bizi ilgilendirmese de bizim grupta çoğu arkadaşca çirkef diye tabir edilen Bornova'nın son iki maçını kaybetmesi bana oldukça manidar geldi.Yukarıdaki iletileri okuduğumuzda liderliğe elbetteki sevineceğiniz ama aslında herkes hakça oynasa (bizim gibi) 2.bitirmek bana daha kabul edilebilir gibi geliyordu.
    Karşı grupta Beykoz'un 4.bitireceğini düşünüyorum ve bu demek oluyor ki ilk turu geçtiğimiz zaman karşımıza Beykoz gelecek.Bazı arkadaşlarımızın da Beykoz'u küçümsediğini ve Gelişim Koleji'nin daha tehlikeli bir rakip olduğu fikri var.
    Benim düşüncem de 1.lig tecrübesi olan (geçen sene Beko Basketbol Ligindeydi bu takım) ve oldukça tecrübeli ve kaliteli oyunculardan kurulu Beykoz her ne kadar kalitesinin çok altında maçlar çıkarsa da play off lar işler hiç öyle kağıt üzerindeki kadar rahat hesap edilemiyor ve 2X2=4 etmiyor.Üstelik başlarında ki antrenör de çalıştırdığı her takımı mutlaka 2.lige yükseltmeyi başarabilen bir kariyere sahip (Hakan Yavuz).
    Gelişim Koleji için ise aynı şeyleri söyleyemeceğim.Bu sene kendilerinin bile beklemediği kadar iyi maçlar çıkartıp normal sezonu hedeflerinin çok üstünde bitirecekler. 1.lige çıkma gibi bir hedefleri de olmadığı için Tofaş,İtü,Beykoz veya bizim aramızdan sıyrılıp gideceklerini sanmıyorum..hatta hiç ihtimal vermiyorum...olası bir bornova-gelişim eşleşmesinden galip ayrılmaları muhtemeldir ama ondan sonrası ne yazık ki onlar için biraz flu.Aynı şeyleri Bornova içinde söylemek mümkün Beykoz'la eşleşmemek için tuhaf mağlubiyetler almaları bakalim kendilerine ne avantajlar sağlayacak göreceğiz.Ben yine de 4 lü finaller öncesi Beykoz'la eşleşmesek gayet iyi olurdu diyenlerdenim.

Madalyonun diğer yüzüne gelirsek.Beykoz'u,Tofaş'ı,İtü'yü ya da herhangi bir takımı elemelerde geride bırakıp 1.lige çıkabilecek hem oyuncu hem de teknik ekip kapasitemiz var.Her takımda olan dişlilerin aksaması bazen durması bizim takımımızda da oluyor ancak bu bütünü bozmadığı için ne şartta olursa olsun Trabzonspor 1.lig için ciddi aday gösterilmeye devam ediyor,edecektir de.
    Ancak gördüğüm ve izlediğim kadarıyla altyapı çalışmalarında bir arpa boyu kadar yol alınanamış,İstanbul'dan gelen ekibimiz elini ayağını tamamen aşağıdan çekmiş durumda , bununla ilgili söyleyecek bizim de bir çift lafımız olacak elbette ama şu an değil başka bir başlıkta "teknik ekibin ne yaptığını bizim ne yağacağımızı" düşünür tartışırız.Bununla beraber ne takımımız ne de kentimiz taşıma su ile değirmen döndürecek kadar varlıklı,bir üyemizin daha önce söylediği gibi bu anlayışla biz 1.lige çıksak bile geldiğimiz gibi gideriz ve bu da basketbolun geleceğinin kaybolmasına bile yol açabilir.

Yorum

• Diğer grupta Çanakkale Belediyesi'nin 4.lük şansı daha fazla.Aynı puan ile Beykoz'un gerisindeler.Beykoz'un bu hafta İTÜ , sonraki hafta ise Çanakkale Belediyesi maçları var.
      ....................Celliac ..................

Yorum

• İlk olarak Seyit Hoca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Diğer grupta Çanakkale Belediyesi'nin 4.lük şansı daha fazla.Aynı puan ile Beykoz'un gerisindeler.Beykoz'un bu hafta İTÜ , sonraki hafta ise Çanakkale Belediyesi maçları var.
        Seyit,
        karşı grubun 5 ncisi le bizim grubun 4 ncüsü ilk elemede eşleşecek,her ikisinin galibide sonuçta elenecekçünkü 2 nci elemede karşılarına Tofaş çıkıyor
        Hal böyle olunca karşı gurupa 5 nci olmak demek havlu atmak demektir,haliyle kimse 5 nci olmak istemez,

Gerçi basket topuda futbol topu gibi yuvarlaktır ama Ben Beykozun 4 ncülüğü Çanakkaleye bırakıp intihar edeceğini sanmıyorum,

Hoca sen şimdiden Beykoz maçı için yerini ayırt,beraber gideceğiz ona göre

@bench
        Ellerine sağlık,son bölümünle ilgili ,"basketbolun dünü bugünü ve yarını" adlı başlıkta 4 ncü bölüm olarak benimde ilave edeceğim şeyler olacak ama şimdi değil,
        Bu arada çok ara veriyorsun,böyle olmaz
        En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 05.03.2009, 20:03. Sebep: ilave
        Son ağaç kesildiğinde,
        Son nehir kirlendiğinde,
        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• basketbol yazılarına olan açlığım hiçbir zaman bitmeyecek gibi... Yerel basından bir nane olacağı yok, sağolasın İsmail Abi sayende heşeyden haberdar oluyoruz..önümüzdeki seneler inşallah bu başlıkta yazdıklarımız dakikada eskiyecek bench arkadaşım, sizlerin yazılarınızı daha sık görmek bence de çok güzel olur....

Yorum

• Yarın ki Işık maçına gelemeyecek arkadaslar icin "Trabzonspor'u sevmekten daha büyük ibadet olur mu" diye başlayayım yazıma.Oyle görülüyor ki maç saatinin handikaplığı yüzünden ilk defa taraftar desteğinden yoksun bir maça çıkacağız hem de İstanbul'da...
            Yarın ki maç için oldukça zor geçeceğini söylemek falcılık olmaz.Trabzon'daki maçta (ted yenilgisinin ardından oynanan) Işıkspor'a bu sezonki en sert basketbolumuzu oynamiştik,ve kuralların izin verdiği ölçü de biraz hırpalamıştık.Yarın bunun rövanşını almak için Işıkspor'un şartları sonuna kadar zorlayacağını düşünebiliriz.Üstelik taraftar desteğinden yoksun olursak da yenilgi çok uzak bir ihtimal değil bizim için,hatta süpriz de sayılmamalı (hele dünkü Beykoz'la hazırlık maçında Umut'un halini görünce eyvah dedim)bununla beraber Işıkspor'un zaten kaliteli bir kadrosu olduğunu biliyoruz.Fakat şu da var ki yarın ki maçta olası bir yenilgi durumunda ben eminim ki Bornova'da işini şansa bırakmayıp Pazartesi Vestel'e bilemedim en geç haftaya Akçakoca'ya kaybedebilir.Dedik ya ligin sonu yaklaştıkça ne katakulliler dönüyor...

Yorum

• Şu ana kadar Umut Tınay küçük maçların büyük oyuncusu gibi oynadı , ben öyle olduğunu düşünüyorum ..inşallah playyoffda bizi yanıltır ....

Bench arkadaşım, yazdıklarından sonra yarınki maçın sonucunu nasıl merak ediyorum analatamam...
              En son Cengiz Çubukcu tarafından düzenlendi; 05.03.2009, 21:30.

Yorum

• İlk olarak bench tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yarın ki Işık maçına gelemeyecek arkadaslar icin "Trabzonspor'u sevmekten daha büyük ibadet olur mu" diye başlayayım yazıma.Oyle görülüyor ki maç saatinin handikaplığı yüzünden ilk defa taraftar desteğinden yoksun bir maça çıkacağız hem de İstanbul'da...
                Yarın ki maç için oldukça zor geçeceğini söylemek falcılık olmaz.Trabzon'daki maçta (ted yenilgisinin ardından oynanan) Işıkspor'a bu sezonki en sert basketbolumuzu oynamiştik,ve kuralların izin verdiği ölçü de biraz hırpalamıştık.Yarın bunun rövanşını almak için Işıkspor'un şartları sonuna kadar zorlayacağını düşünebiliriz.Üstelik taraftar desteğinden yoksun olursak da yenilgi çok uzak bir ihtimal değil bizim için,hatta süpriz de sayılmamalı (hele dünkü Beykoz'la hazırlık maçında Umut'un halini görünce eyvah dedim)bununla beraber Işıkspor'un zaten kaliteli bir kadrosu olduğunu biliyoruz.Fakat şu da var ki yarın ki maçta olası bir yenilgi durumunda ben eminim ki Bornova'da işini şansa bırakmayıp Pazartesi Vestel'e bilemedim en geç haftaya Akçakoca'ya kaybedebilir.Dedik ya ligin sonu yaklaştıkça ne katakulliler dönüyor...
                Maç öyle bir gün ve saate konulmuşki çalışan veya okuyan insanların bu maça gidebilmeleri çok zor,haliyle bizde istanbuldaki arkadaşlara "kendinizi zorlayın ve illede gidin" diyemiyoruz,eğer Beykola eşleşirsek o maça bende geleceğim,taraftar desteğini o zaman harekete geçireceğiz,

Şimdilik İlk 2 belli olduğundan kendimizi elemelere hazırlıyoruz

Benim son 3 maçtan korkum filan yok, Bornova bu saatten sonra 2 nciliği bize bırakmaz

Bu arada sanırım Beykoz maçını izlemişsiniz,bir kaç yorum yazında takımımızın son durumu hakkında bilgimiz olsun.
                Son ağaç kesildiğinde,
                Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Beykoz maçı ne oldu?

Yorum

• beykoz kazandı 4 sayıyla ogün biraz iyi oynadı umut tınay hakmelerke ve ege taşpınarla didişmekten top oynamaya pek zaman bulamadı

Yorum

• Umut TED maçında çok iyyidi,sanırım kendini finallere hazırlıyor
                      Son ağaç kesildiğinde,
                      Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çok nadiren bir şeyler talep eden İsmail Abi'ye ve Basketbol Takımımız'a sevgilerle...

..........
                        Son ağaç kesildiğinde,
                        Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

...............
                          Son ağaç kesildiğinde,
                          Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

Bizleri kırmıyarak emek sarfedip yaptığı bu güzel avatarlar için Tunga kardeşimize teşekkürler

Forumda artık bu avatarlardanda görmek hakkımız olsa gerek
                            Son ağaç kesildiğinde,
                            Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• habu avatarimdaki kimdir ? Tesekkürler avatarlar icin, güzel bir düsünce olmus.
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                habu avatarimdaki kimdir ? Tesekkürler avatarlar icin, güzel bir düsünce olmus.
                                Birkan Batuk ,
                                Benim takımdaki gözbebeğimdir o,
                                Son ağaç kesildiğinde,
                                Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X