aslında lige iyi başlangıç yaptılar... Bu sene şu problemleri halledip kabul etmediğimiz lige geri dönsek...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
Potada sezonun ilk sınavı cumartesi günü
Basketbol takımımız Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 2006/07 sezonunun ilk maçında bu cumartesi günü saat 13.00'te Ordu İdman Yurdu ile karşılaşacak.
Antrenör Osman Arz, Medya Merkezimize yaptığı açıklamada amaçlarının geçen yıl olduğu gibi grubu lider bitirmek olduğunu ifade ederek, "Hedefimiz ikinci lige ulaşmak" diye konuştu.
Yorum
-
yönetim hedefi tutturmak istiyor mu sizce?
basketbol takım kaptanına geçen sene tarsustaki eleme maçlarından sonra basketbol şube sorumlusu ne dedi sizce
annelerinin ligine döndükleri için tebrik etmiş olabilir mi..hem de o baskebol şube sorumlusu yonetici eleme maçlarına gitmemişti..
Yorum
-
tabiki hayır geçen sene 2 .lige davet edilmemize rağmen bunu hazır değiliz diye kabul etmememiz yeterli değilmi sizce!!!İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim hedefi tutturmak istiyor mu sizce?
basketbol takım kaptanına geçen sene tarsustaki eleme maçlarından sonra basketbol şube sorumlusu ne dedi sizce
annelerinin ligine döndükleri için tebrik etmiş olabilir mi..hem de o baskebol şube sorumlusu yonetici eleme maçlarına gitmemişti..BMN I TRABZON7 geliyor 7
Yorum
-
başkan fatih gitmak istiyordu demiş haber 61 de bunu fathin kendi ağzından yalanladığını okuyabilirsiniz
bu arada basket takımının başındaki çamur hoca giderse trabzon coşar bunlar bilinen gerçekler
başkan hakkında son olarak kesnlikle şampiyonluk veya başarı için değil kendisi için o koltukta tayyip abisi ne derse onu yapıyo
bakınız papila olayı
Yorum
-
bugun saat 1.de ordu ile oynuyoruz trabzonda.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
basktebol takımının amacı gençlik spor genel müdürlğünün bazı branşlarda faaliyet gösterilmesi durumda o branşlarla ilgili tesisleri futbol kluplerine devredecek olması olabilir mi basketbol şubesinin kuruş amacı?2.ligde oynayacak takımın en fazla 100 milyar masrafı olur,bunu karşılayacak kaynak yaratamayan yonetim kurulunu napmak lazımİlk olarak sweetrose tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen yıl neden hazır değildik hala anlamış değilim; 2. lige daveti kabul etmeyen bu basketbol şubesinin amacı nedir onu da bilmiyorum; eğer basket takımının masraflarını !!! karşılayamamaksa yazıklar olsun ne diyeyim...
Yorum
-
Bir başka deyişle o takım geçen sene neden 2. lig mücadelesi verdi? Baştan daha yeniyiz diyordum ama umarım açtığımız branşta ilerleyip kalitemizi ortaya koyarızTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum