Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aslında lige iyi başlangıç yaptılar... Bu sene şu problemleri halledip kabul etmediğimiz lige geri dönsek...

Yorum

• Potada sezonun ilk sınavı cumartesi günü
      Basketbol takımımız Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 2006/07 sezonunun ilk maçında bu cumartesi günü saat 13.00'te Ordu İdman Yurdu ile karşılaşacak.

Antrenör Osman Arz, Medya Merkezimize yaptığı açıklamada amaçlarının geçen yıl olduğu gibi grubu lider bitirmek olduğunu ifade ederek, "Hedefimiz ikinci lige ulaşmak" diye konuştu.

Yorum

• iyi iyi basket maçını izleyelim haftasonu.

Yorum

• Umarım bu yıl bu hedefi tuttururuz.
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• yönetim hedefi tutturmak istiyor mu sizce?

basketbol takım kaptanına geçen sene tarsustaki eleme maçlarından sonra basketbol şube sorumlusu ne dedi sizce

annelerinin ligine döndükleri için tebrik etmiş olabilir mi..hem de o baskebol şube sorumlusu yonetici eleme maçlarına gitmemişti..

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yönetim hedefi tutturmak istiyor mu sizce?

basketbol takım kaptanına geçen sene tarsustaki eleme maçlarından sonra basketbol şube sorumlusu ne dedi sizce

annelerinin ligine döndükleri için tebrik etmiş olabilir mi..hem de o baskebol şube sorumlusu yonetici eleme maçlarına gitmemişti..
              tabiki hayır geçen sene 2 .lige davet edilmemize rağmen bunu hazır değiliz diye kabul etmememiz yeterli değilmi sizce!!!
              BMN I TRABZON
              7 geliyor 7

Yorum

• ANKARAdaki tüm maçlara warım yeterki haberimiz olsun..trabzonlu olmak bi ayrıcalıktır bu ayrıcalıgı sonuna kadar yaşamaya hazırız....

Yorum

• Geçen yıl neden hazır değildik hala anlamış değilim; 2. lige daveti kabul etmeyen bu basketbol şubesinin amacı nedir onu da bilmiyorum; eğer basket takımının masraflarını !!! karşılayamamaksa yazıklar olsun ne diyeyim...

Yorum

• başkan fatih gitmak istiyordu demiş haber 61 de bunu fathin kendi ağzından yalanladığını okuyabilirsiniz
                    bu arada basket takımının başındaki çamur hoca giderse trabzon coşar bunlar bilinen gerçekler
                    başkan hakkında son olarak kesnlikle şampiyonluk veya başarı için değil kendisi için o koltukta tayyip abisi ne derse onu yapıyo
                    bakınız papila olayı

Yorum

• bugun saat 1.de ordu ile oynuyoruz trabzonda.
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak sweetrose tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçen yıl neden hazır değildik hala anlamış değilim; 2. lige daveti kabul etmeyen bu basketbol şubesinin amacı nedir onu da bilmiyorum; eğer basket takımının masraflarını !!! karşılayamamaksa yazıklar olsun ne diyeyim...
                        basktebol takımının amacı gençlik spor genel müdürlğünün bazı branşlarda faaliyet gösterilmesi durumda o branşlarla ilgili tesisleri futbol kluplerine devredecek olması olabilir mi basketbol şubesinin kuruş amacı?2.ligde oynayacak takımın en fazla 100 milyar masrafı olur,bunu karşılayacak kaynak yaratamayan yonetim kurulunu napmak lazım

Yorum

• Bir başka deyişle o takım geçen sene neden 2. lig mücadelesi verdi? Baştan daha yeniyiz diyordum ama umarım açtığımız branşta ilerleyip kalitemizi ortaya koyarız
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Maçımızdan haberi olan var mı acaba?
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• 98-36 kazandık.

İlk periyotta dengedeydi oyun,14-14 bitti.Bizimkiler biraz asılınca oyuna fark giderek açıldı.Ordu 2.yarıda toplam 10 sayı mı ne attı.İyi yani rakip de zayıftı ama farklı kazanmak güzel.

Yorum

• bu ne yaaa biri basketbol biri de voleybol takımımı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X