Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Karşıyaka taraftarının yaptığı hareketin asla bir savunması olamaz bence. Krstic'in yaptığı aynı şekilde çirkin bir hareket. Ama burada ortamı ince ince geren kişinin Ufuk Sarıca olduğunu düşünüyorum özellikle geçen seneden beri Efes maçlarında bu adama birşeyler oluyor. Oyunculuk zamanında hayranıydım Teamsystem maçını asla unutamıyorum mesela. Kendisi yeni Ergin Ataman filan olmak istiyor benim anladığım kadarıyla. Kendi takım taraftarı dışında seveni kalmayacak bu gidişle. Ergin Ataman'ı seven vardır muhakkak ancak ben hiç sevmiyorum açık söyleyeyim. Şampiyon kim olur bilmiyorum ama insanların aklında çok şey kalacak bu senenin sonunda. Mesela Harun Erdenay'ın yerli koç vurgusunu asla unutmayacağım.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Karşıyaka taraftarının yaptığı hareketin asla bir savunması olamaz bence. Krstic'in yaptığı aynı şekilde çirkin bir hareket.
      Krstiç tecrübeli bir oyuncu o an anlamıştır bağlarını kopardığını,bu durumda sedyeyle giderken Ksk taraftarının yaptığı iğrençliğe karşı ben de aynı hareketi yapardım.
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mesela Harun Erdenay'ın yerli koç vurgusunu asla unutmayacağım.
        Bunu daha da ileri taşıyıp, bedava sirke baldan tatlıdır diyeyim.(boby dixon)

Ergin Ataman'ın çok istediği Goudelock milli takımı kabul etseydi karşıyaka final bile göremiyordu.

5 haziran 2015 harun erdenay röportajından bir bölüm:

"Biz de Ergin Ataman'ın direktifleri doğrultusunda iki oyuncuyla temas kurduk.Biri Fenerbahçe Ülker'den Andrew Goudelock, diğeri ise Pınar Karşıyaka'dan Boby Dixon'dı. Goudelock oynamayı kabul etmedi. Preldzic'in yerine milli takım için Bobby Dixon'la görüşüyoruz. Arkadaşlarımız Dixon'la görüşmeleri yürütüyor. Bir problem olduğunu sanmıyorum."

DIXON'A ÜCRET YOK

Milli takımda oynaması için Dixon'a herhangi bir ücret ödenmeyeceğini vurgulayan Erdenay, "Diğer oyuncular gibi gelip, kampa katılacak ve maçlarını oynayacak. Ben zaten ödeme yapma taraftarı da değilim. Milli takıma oyuncular gelecek ve hizmet edecekler. Yurt dışında ücret ödeyen ülkeler de var ancak bizim fikrimiz bu şekilde. Sonuçta burası milli takım ve herkes hangi şartlarda oynuyorsa, o şartlarda devam edilecek. Bir ödeme yapmayacağız" ifadelerini kullandı."

Milli takımda bedava oynayan Amerikalı var mı? 32 yaşında kariyer hedefi olmayan Dixon'un bu fedakarlığı!!! niye...Vatan,millet,bayrak sevgisi mi...
        En son winner tarafından düzenlendi; 16.06.2015, 15:05.

Yorum

• winner amma ağlamışsın bırak efesi aslan gibi trabzonsporun var ona zaman ayır... şimdi sizle final oynuyor olabilirdik. hangi yazdığına cevap vereyim bilemedim en iyisi boşver tartışılcak bişey yok, sonuna kadar hakedilmiş şampiyonluk büyük konuşmak istemem ama inşallah cuma günü istanbulda abdi ipekçinin yarısını doldurucaz kupayı kaldırıcaz senide bekleriz.
          En son Since1912KsK tarafından düzenlendi; 16.06.2015, 15:14.

Yorum

• Bilemezsin tabii çünkü verecek cevabın yok. Bobby'nin niye milli takımda bedava oynayacağını açıklayamazsın mesela.

Ben 25 yıldır Efes Pilsen'liyim,Trabzonspor basketbol takımı kuruldu diye takım değiştirmedim, değiştirmem.

Yorum

• nasıl yani dixon bedavaya oynuyor diye bizi şampiyon mu yapıcaklar bunumu demek istiyosun ciddi ciddi

Yorum

• Ksk şampiyon olursa başarıdır,tebrik ederim.

Efes son yıllarda çok final kaybetti bir tane daha kaybetse ne olur.

Boby Dixon'un milli takımda bedava oynamayı kabul etmesi normaldir,bunun final serisi başlamadan önce TBF başkanı tarafından açıklanması da bir o kadar normaldir bunun arkasında bir şey aramamak lazım diyene de saygı duyarım.

Yorum

• İlk olarak Since1912KsK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  winner amma ağlamışsın bırak efesi aslan gibi trabzonsporun var ona zaman ayır... şimdi sizle final oynuyor olabilirdik. hangi yazdığına cevap vereyim bilemedim en iyisi boşver tartışılcak bişey yok, sonuna kadar hakedilmiş şampiyonluk büyük konuşmak istemem ama inşallah cuma günü istanbulda abdi ipekçinin yarısını doldurucaz kupayı kaldırıcaz senide bekleriz.
                  İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bilemezsin tabii çünkü verecek cevabın yok. Bobby'nin niye milli takımda bedava oynayacağını açıklayamazsın mesela.

Ben 25 yıldır Efes Pilsen'liyim,Trabzonspor basketbol takımı kuruldu diye takım değiştirmedim, değiştirmem.
                  ikinizinde bu forumda yazmasi yanlis, cünkü burasi sadece trabzonsporun forumu

ayrica trabzonporlulugun bransi yoktur
                  trabzonspor bir hayat felsefesidir ya tam yasanir yada kendini yasiyorsun diye avutursun

hepimiz ist. takimlarina karsi efese sempati duyduk ve yasadik ama ben efesligim diyen benim icin yanlis adreste bulunuyordur

50 bransda olsa biz her zaman 1 camia olacagiz
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.06.2015, 15:53.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Söylediklerim gayet açık.

Bütün Amerikalı'lar milli takımlardan para isterken,Dixon neden istemiyor onun mantıklı bir cevabını arıyorum sadece.Varsa bir fikrin paylaş belki de hemfikir oluruz.

Yorum

• Abi 200-300 bin dolar için mi Karşıyaka'yı şampiyon yapacaklar, aklıma yatmıyor bu.

Maçların hepsini izleyemediğim için de hakem hakkında falan yorum yapmak istemiyorum.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi 200-300 bin dolar için mi Karşıyaka'yı şampiyon yapacaklar, aklıma yatmıyor bu.

Maçların hepsini izleyemediğim için de hakem hakkında falan yorum yapmak istemiyorum.
                        Murat anlamak istemiyorsun galiba.

Neden bedava oynamayı kabul etti onu soruyorum.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ikinizinde bu forumda yazmasi yanlis, cünkü burasi sadece trabzonsporun forumu

ayrica trabzonporlulugun bransi yoktur
                          trabzonspor bir hayat felsefesidir ya tam yasanir yada kendini yasiyorsun diye avutursun

hepimiz ist. takimlarina karsi efese sempati duyduk ve yasadik ama ben efesligim diyen benim icin yanlis adreste bulunuyordur

50 bransda olsa biz her zaman 1 camiya olacagiz
                          Cümlelerin çok anlaşılır değil ama kimin nerede yazacağı senin boyunu aşar.

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bilmiyorum abi, belki milli takımda oynama hissini yaşamak istemiştir, hiçbir fikrim yok.

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

maas almamalari prim almadiklari anlamina gelmiyor
                              aynisi futboldada var
                              milli takimda maas almiyorlar ama bi ton primler aliyorlar
                              ayrica reklamida vs var
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• merdiven boşluklarını bilerek doldurduk rakip psikolojik olarak dağılsında basket oynayamasın, krstic in sakatlandığı pozisyonu dikkatle izle orada öyle bir hareket yapacağını uzun çalışmalar sonucu tespit etmiştik ve ayağının kayması için gerekli maddeler parkeye sürüldü, çemberlerle her zaman oynuyoruz yeni bir olay değil. dixon konusunda milli takımla uzun görüşmeler sonucu anlaşmaya vardık bu çok gizli bir anlaşmaydı lakin seni hesaba katmamışız. burda yazan trabzonlu arkadaşlara ciddi ciddi soruyorum karşıyakanın hakemler ve federasyon tarafından şampiyon yapılmak istendiğini düşünüyormusunuz? ben bu lafları duyduğuma inanamıyorumda.

@selcuk

bir daha yazmam olur biter haklısın, kolay gelsin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X