Nedim Yücel ve Muratcan Güler Telekom'la sözleşme imzaladı.Telekom bireysel olarak iyi adamlar aldı.Uyum olursa bu kadro iş yapar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Basketbol Ligleri
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Dün Esteban Batista twitter hesabından Efes'le anlaştığı duyurmuştu. Onunla birlikte uzun rotasyonu mükemmel oldu. Bugün de Sahsa Vujacic ile 2 yıllık anlaştı. Geriye bir forvet kaldı. Keselj de gelirse tam olur33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSharapova'nın eşi değil mi bu Vujacic?-1461 TRABZON-
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvlendiler mi bilmiyorum ama Sharapova'nın sevgilisi olan Vujacic evet
Gördüğüm kadarıyla Efes baya sağlam ve kaliteli oyuncular transfer etmiş.Geçen seneki savruk takım bile baya iyi işler yaptı.Bu sene Final Four oynama şansı nedir?''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyleyse güzel Abdi İpekçi'de görebiliriz bazı maçlarda kendisini.
Gördüğüm kadarıyla Efes baya sağlam ve kaliteli oyuncular transfer etmiş.Geçen seneki savruk takım bile baya iyi işler yaptı.Bu sene Final Four oynama şansı nedir?
Geçen seneden çok farklı bir yıl olacak anlaşılan Efes için-1461 TRABZON-
Yorum
-
Anadolu Efes (benim gönlümde her zaman Efes Pilsen) bir tane üst seviye bir PG alırsa, Final Four adaylarından biri olur. Ancak ilk tur grubu çok zor.
Maccabi geçen sezon finalisti.
Real Madrid her zaman üst seviye takım oldu.
Partizan ne olursa olsun bir gelenek.
A. Milano bu sene çok büyük yatırım yaptı. CSKA Moskova ile birlikte sezonun en iyi transferlerini yapan takım diyebiliriz.
Eleme gruplarından da Rytas gelebilir...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvlendiler mi bilmiyorum ama Sharapova'nın sevgilisi olan Vujacic evet
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvlenip İstanbula yerleşeceklermişÜlke için de iyi oldu ses getirecek bir transfer
-1461 TRABZON-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum