Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nedim Yücel ve Muratcan Güler Telekom'la sözleşme imzaladı.Telekom bireysel olarak iyi adamlar aldı.Uyum olursa bu kadro iş yapar.

Yorum

• Orkun Çolakoğlu'nun Deron Williams yazısı:

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Dün Esteban Batista twitter hesabından Efes'le anlaştığı duyurmuştu. Onunla birlikte uzun rotasyonu mükemmel oldu. Bugün de Sahsa Vujacic ile 2 yıllık anlaştı. Geriye bir forvet kaldı. Keselj de gelirse tam olur
        33# DRAGO GABRIC
        61# IBRAHIMA YATTARA #11
        13# Steve Nash
        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Anadolu Efes iyi transferler yapıyor
          -1461 TRABZON-

Yorum

• Efes'im benim be çek bir Efes, al nefes...
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

• Ufuk Sarıca Vujacic'i 2 numarada düşünüyormuş. Bir oyun kurucu almayı planlıyorlarmış. 3 numara Thornton ve Cenk'e emanet.
              33# DRAGO GABRIC
              61# IBRAHIMA YATTARA #11
              13# Steve Nash
              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Abi nolmuş böyle ya , Türk basketbolu çıldırmış.

Yorum

• Sharapova'nın eşi değil mi bu Vujacic?
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sharapova'nın eşi değil mi bu Vujacic?
                    Evlendiler mi bilmiyorum ama Sharapova'nın sevgilisi olan Vujacic evet
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Öyleyse güzel Abdi İpekçi'de görebiliriz bazı maçlarda kendisini.

Gördüğüm kadarıyla Efes baya sağlam ve kaliteli oyuncular transfer etmiş.Geçen seneki savruk takım bile baya iyi işler yaptı.Bu sene Final Four oynama şansı nedir?
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Öyleyse güzel Abdi İpekçi'de görebiliriz bazı maçlarda kendisini.

Gördüğüm kadarıyla Efes baya sağlam ve kaliteli oyuncular transfer etmiş.Geçen seneki savruk takım bile baya iyi işler yaptı.Bu sene Final Four oynama şansı nedir?
                        Abdi İpekçi değil de Sinan Erdem de görebilirsin

Geçen seneden çok farklı bir yıl olacak anlaşılan Efes için
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• Anadolu Efes (benim gönlümde her zaman Efes Pilsen) bir tane üst seviye bir PG alırsa, Final Four adaylarından biri olur. Ancak ilk tur grubu çok zor.
                          Maccabi geçen sezon finalisti.
                          Real Madrid her zaman üst seviye takım oldu.
                          Partizan ne olursa olsun bir gelenek.
                          A. Milano bu sene çok büyük yatırım yaptı. CSKA Moskova ile birlikte sezonun en iyi transferlerini yapan takım diyebiliriz.
                          Eleme gruplarından da Rytas gelebilir...
                          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                          You'll Never Walk Alone...
                          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evlenip İstanbula yerleşeceklermiş

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evlenip İstanbula yerleşeceklermiş
                              Şu an nişanlıymış. Ülke için de iyi oldu ses getirecek bir transfer
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• Ligin kalitesi iyiden iyiye arttı.
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X