Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonlu olmamak ban sebebi değil ama düşüncelerini daha derli toplu yazarsan daha iyi anlaşırız. Oyun sisteminden kastın nedir mesela?Set oyunu mu, sıkı savunma mı, hızlı hücum mu? Bizim niye sistemimiz yok da mesela Antepin var?
    kurallari okuman gerek

sadece bir spor forumunda degiliz, taraftar forumu
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak social tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hocam sence banvit maçında 31 sayı farkın nedeni ne ? daçka,büyükçekmece,banvit,karşıyaka maçlarında kötü oyunun nedeni nedir ? Antep set hücumlarını doğru oynamaya başladı antepte alan eskinden direk 3 lük sallardı.. şimdi biraz daha top dönüyor jefferrson rahatlattı takımı.. Ama trabzon da set yok gibi. hızlı hücumlar boş dönünce direk sayı oluyor..
      Daçka maçına kadar olan kısım gerçekten çok kötüydü ona katılıyorum. Ana suçlu GM Mala efendi. Takım çok geç ve eksik kuruldu, haliyle ilk 4 haftadaki berbat oyun bekleniliyordu. Daçka maçının bazı bölümlerinde takımın ileri doğru ivme kazandığını düşünüyorum zaten arka arkaya 3 tane galibiyet geldi. Genel sorunumuz pg'lerin oyunu doğru yönderimemesi ayrıca çok kötü dış şut atıyoruz. Oynadığımız oyunun temel öğesi 3 saylık atışlar, Banvit maçında kaç atmışız 4/20. Şut atamayacında gömülen savunmaya da çare yok. Bu hücum tarafı, savunma tarafında 3 ve 5 numara eksikliği bariz.

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Daçka maçına kadar olan kısım gerçekten çok kötüydü ona katılıyorum. Ana suçlu GM Mala efendi. Takım çok geç ve eksik kuruldu, haliyle ilk 4 haftadaki berbat oyun bekleniliyordu. Daçka maçının bazı bölümlerinde takımın ileri doğru ivme kazandığını düşünüyorum zaten arka arkaya 3 tane galibiyet geldi. Genel sorunumuz pg'lerin oyunu doğru yönderimemesi ayrıca çok kötü dış şut atıyoruz. Oynadığımız oyunun temel öğesi 3 saylık atışlar, Banvit maçında kaç atmışız 4/20. Şut atamayacında gömülen savunmaya da çare yok. Bu hücum tarafı, savunma tarafında 3 ve 5 numara eksikliği bariz.
        misal hocam büyükçekmece de tofaş da banvit ile deplasman da yaptı böyle farklar oluşmadı.. ikisi de 11-14 sayı geriye düştü ama geri dönüp maçı uzattılar. sistem yok dememin ana sebebi bu işte trabzonbasket aynı farklara düşünce reaksiyon gelmedi farklı bir set hücum yada kaos basketbolu olabilir hiçbir şey yapamadan farkın açılmasını izlediler. Antep de biraz böyle idi sona doğru toparladı doğru transfer ve bolca maç ile. Trabzonbasketin şuan bu halde olmasın ana sebebi de hafta içi maç yapmaması.. Antep oynaya oynaya takımı oturttu. Tofaş da yapmıyor ama onlarda geçen seneden bir oturmuş yapı var. Bizim takım avrupa da olsa idi şu durumdan çok daha iyi yerlerde olabilirdi.

Yorum

• giresun da yapmıyor haftaiçi ama giresun geçen seneki takımı tanıyan koçun kaymağını yiyor.. iyi gençleri hemen kaptı pertevniyal efesden ayrılınca potansiyelli yabancılarla iyi bir karışım yaptı takım baya baya işledi.

Yorum

• Ogle arasinda cok yogundum, detayli yazamadim. Oncelikle BMN'ye hoşgeldiniz.

Bilmenizi isterim ki, didismek gibi bir amacim yok. Ayni tarafta olup olmamaktan kastim Trabzonsporluluk. Cunku mesajinizda "yenildiniz" ve "yakaladiniz" gibi ikinci sahislari kullandiktan sonra "Antep, Tofas tarifesi uygular bize" seklinde bitirmissiniz. Buna takildim.

Trabzonspor'un oyun gelişimini diger takimlar (En azindan Antep) kadar incelememis olabilirsiniz. Gutierrez katildiktan sonra ikili oyun sayimiz ve penetrelerden urettigimiz skor artti. Takimin yapisal eksikleri var, kimse kusursuz bir kadro ve oyuna sahip oldugumuz iddiasinda degil. Benim sahsi dusuncem, Usak ve Gaziantep boylesine ovulurken Trabzonspor'a haksizlik edildigidir. Mesela Fener karsisinda ovdugunuz Tofas, bir hafta once Trabzon'da oyuna dogru durust giremedi. İBB daginik dediniz, bizim mactan farkli olarak sadece Varnado yerine Markota varken KSK'yi yendiler. Buyukcekmece ve Banvit maclarinda kotuyduk. Ksk maci ikinci yarisi kotuyduk. Bunlari soyluyoruz biz de. Hatta belki de kendi takimini en cok elestiren taraftariz. Ama Gs ile İstanbul'da mac boyu basabas gittik. Darussafaka macinda ikinci yari direnc gosterdik, farki cift hanelerden dorde cektik.

Kume düşer denilen takimdik, bu yuzden bardagin dolu tarafinda da bunlar var bence.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Neden uzaklaştırıldı?

Yorum

• Anadolu Efes Bryce Cotton yerine Brandon Paul'u getirmiş.

Yorum

• Mike Green Karşıyaka ile imzalamış.
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Can Maxim Mutaf Efesle imzalayacakmis. Furkan da Karsiyaka veya Banvite kiralanabilirmis. Cocuk icin Ideal olan Takim TRabzonspor. Tam onun stiline uygun oynuyoruz.
                    Gidecegi yerde Ligde ve Avrupada en azindan 15-20 dakika süre bulmali. Bence cok büyük bir yetenek. Furkan kaybolmamali!

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Can Maxim Mutaf Efesle imzalayacakmis. Furkan da Karsiyaka veya Banvite kiralanabilirmis. Cocuk icin Ideal olan Takim TRabzonspor. Tam onun stiline uygun oynuyoruz.
                      Gidecegi yerde Ligde ve Avrupada en azindan 15-20 dakika süre bulmali. Bence cok büyük bir yetenek. Furkan kaybolmamali!
                      Furkan ve Efes icin cok iyi, Banvit icin normal bir anlasma olur.
                      Furkan yarim sezon iyi oynama suresi bulur.
                      Efes gelecek sezon yuksek ihtimalle gidecek Furkan ve Cedi yerine iyi seviyede Turk oyuncu katmis olur.
                      Banvit cebinden tek kurus cikmadan ve Can'in kontratindan cikarak Furkan'dan yarim sezon faydalanir.
                      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                      You'll Never Walk Alone...
                      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Uşak'ta Kairys, son dört maçta ortalama 22 dk. oynayıp maç başına 3,5 blok yaptı.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• http://www.bsl.org.tr/bsl/all-star/oylama?s=2 all star oylaması başlamış.
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Kadınlar basketbol liginde Tosyalı Toyo Osmaniye oyuncusu Riquna Unneik Williams Adana ASKİ'ye 90-86 mağlup oldukları maçta 49 sayı attı.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çekmece gard Jerry Johnson'ı almış. Hannah'ı mı gönderecekler?
                              Rytas'a gitmiş Hannah.

Hem Mike Green hem de Hannah, Moody'den en az iki üç gömlek üstün gardlar. Kıyaslamak dahi yanlış.

Yorum

• Bütün maç kendisine küfür eden Beşiktaş taraftarına güzel bir ders verdi Dixon. Böyle ortamları seviyor kendisi fazla uğraşmamak lazım.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X