Yalnız Efes Fenerbahçe'den çok daha disiplinli takım, bu kadar aciz duruma düşmeyecektir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Basketbol Ligleri
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız Efes Fenerbahçe'den çok daha disiplinli takım, bu kadar aciz duruma düşmeyecektir.
Efes Ufuk Sarıca'lı Karşıyaka'ya da hep zor maçlar oynadı.Birçok oyuncu çok formda Karşıyaka'da.Bench katkısı da iyi alıyorlar,rotasyonları oldukça genişledi.
Yine de Efes bir adım önde.Ama saha avantajı çok ama çok önemli.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefb'de 20 gün önce f4 oynadı aynı takımla ama bilmeyen birisine bunu desen inanmazdı.
Efes Ufuk Sarıca'lı Karşıyaka'ya da hep zor maçlar oynadı.Birçok oyuncu çok formda Karşıyaka'da.Bench katkısı da iyi alıyorlar,rotasyonları oldukça genişledi.
Yine de Efes bir adım önde.Ama saha avantajı çok ama çok önemli.
O değil de Obradovic dün beklediğim tepkiyi vermedi, hakemlerle ilgili bir açıklama yaptığını duymadım.
Gerçi Aziz Yıldırım en kısa zamanda bir basın toptlantısı yapar.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfes'in dolmayan salonu bu sefer bir şekilde dolacaktır diye tahmin ediyorum ancak Karşıyaka Arena'daki gibi bir atmosferin oluşması olanaksız. Olur da Karşıyaka deplasmanda bir galibiyet almayı başarırsa şampiyonluk neden olmasın.
O değil de Obradovic dün beklediğim tepkiyi vermedi, hakemlerle ilgili bir açıklama yaptığını duymadım.
Gerçi Aziz Yıldırım en kısa zamanda bir basın toptlantısı yapar.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle ksk seyircisi daha fazla olacaktır...ama ben istanbuldan galibiyet çıkarqbileceklerini sanmıyorum
Ksk seyircisi kendine ayrılan sayı kadar olur ama salonda sesleri daha fazla çıkar.
Efes'in sağı solu belli değil çok ortada maçlar geçecektir.
Eurocup,TBL normal sezon ve play off'ta çok zor iki seriden sonra Boby Dixon'un bu uzun seriyi kaldırıp kaldıramayacağı Ksk'nın kaderini belirleyecek.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
O gun bizim basketbol maci vardi, seyredemedim. Fener uzunlari yine dokulmus ve haliyle fark yemisler.
Bu sezon F4'a giderken Bjelica ve Vesely ile onlara eklenen ucuncu uzunun etkisi bas roldeydi. Fakat bu seride ikinci macta Oguz'un katkisi disinda digerleri sonuk kaldi. Obradovic'in Zoric'i Palacios'a karsi kullanmasini bekliyordum. Gecmis olsun.
Ksk'nin koc ve bazi oyuncularini itici bulsam da son iki yilda iyi is cikardilar. Tebrikler. Forumda yazan Since1912 adli bir arkadas vardi, okuyorsa ona da selamlar.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
@TanerUykuceken: KSK beklediğim gibi,müthiş bir Hücum takımı oldular çokiyi şutörler var.Imkan olsada her Maçlarını seyretsek keyif verenbasketbol oynuyorlar
.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum