Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anaa ayti gelmiş
    Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
    Komünar..

Yorum

• Taraftar elini uzattı, buyrun maçı alın dedi resmen takıma. Böyle ortam görmedim. Harika.
      MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anaa ayti gelmiş
        Merhaba Bandırma'lı reis

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Akyazı spor kompleksi olacaksa oraya bir salon şart, 19 Mayıs yıkılacak, onun yerine yapılmalı.
          Hayri Gür yeterli diye düşünüyorum, İdman Ocağı için bir voleybol salonu yapılabilir.

Yorum

• İlk olarak ayti35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hayri Gür yeterli diye düşünüyorum, İdman Ocağı için bir voleybol salonu yapılabilir.
            İnan bana salon dolu bile olsa istenilen atmosfer oluşmuyor orda, iki katlı olması büyük handikap.

Yorum

trabzon spor şehri ve neredeyse tüm salon sporlarında takımları var.. 19 mayıs yıkılacak mı şuan belirsiz ancak akyazıya en az 3 binlik güzel bir salon şart.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                trabzon spor şehri ve neredeyse tüm salon sporlarında takımları var.. 19 mayıs yıkılacak mı şuan belirsiz ancak akyazıya en az 3 binlik güzel bir salon şart.
                19 Mayıs yıkılacak.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnan bana salon dolu bile olsa istenilen atmosfer oluşmuyor orda, iki katlı olması büyük handikap.
                  Biliyorum 2 sefer gittim ambiyans iyi değil gerçekten fakat Bursa'daki salondan çok çok daha iyi en azından

Yorum

Biliyorum 2 sefer gittim ambiyans iyi değil gerçekten fakat Bursa'daki salondan çok çok daha iyi en azından

Kesinlikle, oraya da bir salon şart.

Yorum

• Yav ne 3 bini. Yap 15 binlik modern salon. Nba'deki salon stilinde.
                      MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yav ne 3 bini. Yap 15 binlik modern salon. Nba'deki salon stilinde.
                        Yok artık

Bize 5 bin yeterli Türkiye'de hiç bir takım 15 binlik salonları 1-2 maç dışında dolduramaz.

Yorum

• Hahahahaha beter ol şbü.

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Palacios ve orta mesafe şutlarını izlemeye devam ediyoruz
                            Adamın şut sitili çok ilginç, neredeyse hiç bombe vermiyor ama yüzdesi de beklenmedik şekilde yüksek??
                            Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Karşıyaka'ya bravo.

4 maçın 3'ünde fb'ye sahayı dar ederek finale yükseldi.

Bu saatten sonra EL wild card'ını alırlar.

fb'ye gelirsek orada büyük sorunlar var.ülker'in sponsorluktan ayrılması sonucunda yönetimde panik var.Deniz bitti bo para artık yok.Bu oyunculara yansıdı.Tüm seride suratlar yerlerdeydi,agresiflik had safhada.
                              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Final serisine gelirsek Efes belki çok az önde olsa da her maç çok çekişmeli geçecek.

Efes'in saha avantajını kesinlikle vermemesi lazım.Oradan maç çıkarması çok zor.Eğer 2-0 ile İzmir'e giderse oradan da 1 galibiyet çıkarır.

Boby Dixon savuması çok kritik olacak.Doğuş iyi süre almaya başladı muhtemelen savunmasını ona verecek.Draper'in sakatlığı dezavantaj oldu.Doğuş'un bıraktığı yerden devam edecek oyuncu olabilirdi.

Efes finale çok kolay geldi,yıpranmadı Ksk ise tam tersi.Bakalım bu seriyi nasıl etkileyecek
                                En son winner tarafından düzenlendi; 07.06.2015, 08:30.
                                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X