Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ÇEYREK FİNAL

Efes
    2 - 0 Gaziantep

Fb 2 - 0 Darüşşafaka

KSK 2 - 1 Türk Telekom

Tofaş 0 - 2 Bjk

YARI FİNAL

Efes 3 - 0 Bjk

Fb 2 - 1 KSK (SERİ DEVAM EDİYOR)
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Final serisi başladı. Ilk yarısı 43-40 biten maçta Efes, Fener'i 111-71 yendi.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Sertaç Komsuoğlu'nun maç sonu açıklamaları tam bir komedi ya. Maçı izlemeyen biri ciddi ciddi hakemlerin maçı Efes'e falan verdiğini düşünür. Be utanmaz arlanmaz daha geçen gün rakibinden 40 sayı fark yedin. Birde takımı sahadan mı çekseydik diyor.

Melih Mahmutoğlu, sen de futboldaki abilerine çok özenme. Yıllardır bu seviyede oynayıp kendini bir adım öne çıkartamıyorsan bunun dışa yansıması olarak saha dışında oynamaya çalışma. Herif utanmadan ben ne yaptım diyor alayı mikrop bunların.

Biz sizin Haldun Alagaş salonunda oynadığınız zamanları da biliriz. Şimdi mi ülkeye basketbol'u getiren kulüp oldunuz??

Anadolu Efes'i tebrik etmek lazım. İki maçta da hem fiziksel hem psikolojik müthiş bir istekle kazandılar. Umarım hak ettikleri şampiyonluğu yenilgisiz bir şekilde alırlar.
        İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
        Karl Marx
        анархія-мама

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sertaç Komsuoğlu'nun maç sonu açıklamaları tam bir komedi ya. Maçı izlemeyen biri ciddi ciddi hakemlerin maçı Efes'e falan verdiğini düşünür. Be utanmaz arlanmaz daha geçen gün rakibinden 40 sayı fark yedin. Birde takımı sahadan mı çekseydik diyor.

Melih Mahmutoğlu, sen de futboldaki abilerine çok özenme. Yıllardır bu seviyede oynayıp kendini bir adım öne çıkartamıyorsan bunun dışa yansıması olarak saha dışında oynamaya çalışma. Herif utanmadan ben ne yaptım diyor alayı mikrop bunların.

Biz sizin Haldun Alagaş salonunda oynadığınız zamanları da biliriz. Şimdi mi ülkeye basketbol'u getiren kulüp oldunuz??

Anadolu Efes'i tebrik etmek lazım. İki maçta da hem fiziksel hem psikolojik müthiş bir istekle kazandılar. Umarım hak ettikleri şampiyonluğu yenilgisiz bir şekilde alırlar.
          Kabahat, Efes EL şampiyonu olduğunda Ali Koç, Aziz Yıldırım ve Obradovic'i övenlerde. Konuyu futbola getirmek istemiyorum ama Altay'ı övmeden Uğurcan'ı konuşamayan bir basın var.

Obekpa-Vesely olayında Alem Abi atılmamış mıydı? Vesely tahrik etti, bizimkilerde tongaya düştü. Onde olduğumuz maci verdik. O gün sanırım tek başıma teoki göstermiştim. Şimdi roller değişti, Vesely ve Melih'in soğukkanlı kalamayışı onlara kaybettirdi.

Kokoskov, Pierre'i arıyor resmen. Singleton, Barthel karşısında fark yarattı. Simon'un sakatlığında (Dört hafta yokmuş) üç garddan biri düşse diğeri patlatıyor. Bu arada Buğrahan'ın kaçırdığı üç turnike neydi öyle...

Yalnız Efes kısalan takımlara karşı zorlanıyor. Bunu Madrid, CSKA ve Barcelona maçında gördük. Tempo sorunu yaşıyor. Fener'in takıldığı iki nokta oldu: O tempoyu yapacak gardı yok. Ikincisi de Pierre'in olmayışı.

Yorum

• Şampiyon Anadolu Efes

Tebrikler

Şikecileri seri boyunca farka boğarak süpürdü
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Anadolu Efes normal sezonu sadece 1 yenilgi ile kapatarak şampiyon oldu. Ligimizin kalitesinin ciddi anlamda düştüğü düşünürsek bu tablo bana çok sürpriz gibi gelmiyor ancak Efes bu süreçte konsantrasyonunu da gerçekten hep üst düzeyde tuttu.

1 hafta içinde hem çok zorlu bir F4'dan şampiyon çıkıp, üstüne en ciddi rakibini adeta madara etmek kolay iş değil. Tüm spor branşları düşünüldüğünde Avrupa'da yılın takımı alabilecek bir performanstı bu.
              Karl Marx
              анархія-мама

Yorum

• Melih Mahmutoğlu ise yine iğrenç bir hareketle maç önüne geçecekti az kalsın. Buğrahan'a yaptığı hareket çok çirkindi. Bu arada Buğrahan demişken dün gerçekten çok özgüvenli oynadı. Fenerbahçe'li oyuncuların sahada silinen özgüvenleri ona yüklenmişti sanki.
                Karl Marx
                анархія-мама

Yorum

• Efes bu ligin çok üstünde bir basketbol kulübü
                  Yatırımı yaptı ve ligde de şampiyon oldu

3 maçın da temposunu efes belirledi ve şikecileri tokatladı
                  3-0 çok net bir sonuç

Yorum

• Bahçeşehir Koleji Pao'dan ayrılan Ben Bentil ile anlaşma aşamasındaymış. Konuşulan ücret, iki yıl için 1.4 milyon dolar sanırım.

Bahçeşehir Koleji geçen yıl Eurocup MVP'si seçilen Jamar Smith ile de anlaştı.
                    En son adiloş bebe tarafından düzenlendi; 23.06.2021, 19:09.
                    Karl Marx
                    анархія-мама

Yorum

• Bu yıl ekstrem bir performans gösteren Afyon maddi imkansızlıklar sebebi ile kulübü kapatma noktasında, lige katılım hakkı için Samsunspor'dan 1.5 M TL istiyorlar. Miktarda anlaşılırsa Samsunspor Basketbol önümüzdeki yıl BSL'de olacak.

Yorum

• Trabzonspor'un hala basketbol kulübü kurmak için bir adım atmaması kabul edilebilir gibi değil. Eskiden yine yalan da olsa birkaç haber çıkardı, artık o da yok
                        Karl Marx
                        анархія-мама

Yorum

• Yeni sezon hayırlı olsun.

İlk haftaya, maçın kritik noktasında Yalova'nın hücum süresinin yirmi dört yerine on dörtten başlatılması damga vurdu. Klişe olacak ancak doğruluğuna şüphe yok, bu hakemler ve federasyon ile ligin kalitesi düşmeye devam ediyor.

Büyükçekmece lige yeni ve zayıf bir kadroyla giriyor. Yine şuta dayalı ve tek oyuncu üzerine kurdular takımı. Afyon'dan bildiğimiz Crawford'ın eline baktılar. O da elinden geleni yaptı ama yetmedi. P. Green gelince aşama kaydederler mi?

Yalova'da koç Hakan Yavuz yıllar sonra BSL'de görev alıyor. Onları takip edeceğim. Dört numaraları Chassang henüz ilk haftada takımdan ayrılmış.

Efes, Merkezefendi karşısında zorlandı. Gerçi ilk gün maçlarının enredeyse hepsi son ana kadar başa baş gitti.

Çok övülen Bjk projesinin (!) aslında olmadığı nihayet görüldü. Menajer oyunları açığa çıktı. Alperen'i NBA'i gönderme etiketini, önceyi yok sayarak bir yılla üstlerine yapıştırdılar. Ş. Hazer kapağı Euroleage'e attı. Sadık Gs'ye gitti. İki genç çocuk menajerleri tarafından dışarı götürüldü.

Geçen seneki Isaiah Blackmon yerine James Blackmon değişikliği gibi bu sene de Isaiah Whitehead geitirlip oynatılmadı. R. Hollis-Jefferson'ı aldılar. Kandemir daha ilk yarıda atıldı. Furkan Haltalı eline geçen fırsatı kullanırsa, o da seneye gider. E. Osmani'yi hazır görmedim.

Telekom bildiğimiz gibi... Berbat bir koçla yine yatırımı heba edecekler gibi...

Genel olarak daha düşük profilli oyunculara yöneldi takımlar. Genç koçların sayısı arttı. Rekabet bundan nasıl etkilenir, göreceğiz. Hakemler Yalova maçındaki gibi saçmalamaya devam etmez inşallah. Gerçi Bursa'da masa görevlileri bunu hep yapıyor.

2013'te Bursa'daki Tofaş maçına gitmiştik. Cengiz Abi, Taner Abi, Ankara'dan Murat gelmişti. Batu bizi ağırlamıştı sağ olsun.

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yenilgiyi direkt hakemlere baglayamam, yanlis fikir vermek istemem. Ama kotuyduler.

Bir ornek: Basket atip mola aldik. Mola donusu topu bizim pota altindan oyuna sokuyorlardi.

Tofas itiraz etti, top onlara gecti. Ama Ahmet Caki masaya ADAM OLUN diyerek parmak salladi.

Masa da mac sonunda hatasini telafi etti. Sureyi durdurmadi, 3,7 varken yapilan faulu 2,3 de verdiler. Sonra itiraz ettigimizde 3,0a tamamladilar.

Ince isler ;-)

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor'un hala basketbol kulübü kurmak için bir adım atmaması kabul edilebilir gibi değil. Eskiden yine yalan da olsa birkaç haber çıkardı, artık o da yok
                            umarım gelecek sezon kurdurulabiliriz inşallah

Yorum

• İkinci haftayı iyi takip edemedim.

BJK, Efes'den okkalı bir şamar yedi. Efes'in form yakalaması için iyi bir fırsat oldu bu maç.

KSK'de eski Daçkalı Bonzie Colson şovu vardı.

Gs'yi bizim son takıma benzetiyorum. Savunma yap(a)mıyorlar. Yapacak gibi de durmuyorlar.

Bursa Andrews'i almış.

Aliağa, Fb'yi zorladı.

Üç yabancıyla oynayan Yalova, yine kaybetti. Şimdi bir uzun forvet eklemişler. Umarım toparlar takım.

Yorum

• Üçüncü haftanın ilk gününde Bursa'da berbat görüntüler vardı. Koçu, menajeri, idarecisi, holiganı... Biz buyuz, hiç münferit değil. Kuru bir açıklamayla geçiştirilecek. Bilmem kaç yıllık canialar denilecek ve utanmadan yola devam edecekler.

Diğer maçta FBB, yine zorlandı. Üstelik rakip bir yabancısını kullanamıyor.

Gs bu maçta da 90'ın üstüne çıkarak kazandı.

Simmons yokluğunda Tofaş kaybetti.

Bugünkü maçlarda Yalova, Afyon'u ağırlayacak. Ligde kalabilmek için artık bu tarz maçları kazanmaları gerek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X