Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir dahaki karsilasma ne zaman ve saat kacta?

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bir dahaki karsilasma ne zaman ve saat kacta?
      17 Haziran saat 20:00'de Abdi İpekçi spor salonunda.Allah izin verirse yine oradayız.

Maça gelince öncelikle biletleri temin etmemizi sağlayan başta Nihal ve ablası Sevim'e çok teşekkür ediyorum.Savaş ve Sevimle tanıştığım için de ayrıca mutlu olduğumu söylemek istiyorum.

Maça Efes çok iyi, Fenerbahçe de çok kötü başladı gerçekten.Böylece fark 12 sayıya kadar çıktı.Daha sonra Fener toparlandı ve 3.periyotta öne bile geçti.Ama burada devreye Sinan Güler girdi.2 kritik üçlükle resmen maçı çevirdi.Son 5-6 dakikada Ergin hocanın Sinan'ı tercih etmeyişi de ayrıca sorgulanması gerek bence.Eğer maçı kaybetseydik bunun ilk sorumlusu Ergin hoca olacaktı.Neyse ki kazandık da Abdi İpekçi'ye şampiyonluk maçına gideceğiz.

Abdi İpekçi'de muhteşem bir atmosfer bizi bekliyor.Kan gövdeyi götürecek her halde.Ama biz deplasman taraftarıyız.İnönü,Sami Yen, Saraçoğlu deplasmanları yaşamışız Abdi İpekçi'den mi korkacağız!

Soın sözüm şerefsiz Mirsad ve Rasim'e.Basketbolumuzda sizin gibi adamlar!! olduğu sürece Avrupa'da bir yerlere gelemeyiz.Defolun gidin basketbolumuzdan.
      Colmandante

Yorum

• -1461 TRABZON-

Yorum

• Türkiye'de basketbol federasyonu varsa. Rasim ve Mirsad bir daha bu liglerde basketbol oynamaması lazım.
          Trabzonspor √
          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
          İki Renk ve Asalet √
          BordoMavi.Net √

Yorum

• Türkiye Basketbol Federasyonu Tam bir ticaret pazarı be bu şerefsizler benim Amasya da nasıl hakkımı yediler maç sonu yüzlerine ana avrat sövdük tek laf edemedi satılmışlar....Bak Mirsad 3 kere sövüyo 3. de çalabiliyo...Komikler komik FORZA ÜLKER....
            Twitter Adresim

Yorum

• Dün akşam köye gittim,dedim maçıda köyde seyrederim diye ama ne mümkün,bizim nalet olası uyduyu ne yaptıysam ayarlıyamadım

Seyredemedik ama maçı 2-0 dan seriyi 3-2 ye taşımak herkese nasip olmaz,üstelik fener gibi ezik bir takıma karşı

Anlaşılan maçta sıkıntılı analr olmuş,giden arkadaşların yorumlarından bunu anlıyorum,nede olsa çirkef bunlar,normaldir

Tebrikler efesim,tebrikler avrupanın aslanları,gönlümüzün kahramanları,tebrikler
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,
              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Abdi ipekçide efes taraftarı olmanın fiyatı:110 TL

Maça gitmeyelim diye ellerinden geleni yapiyorlar.
                Yeterki ONUR'suz
                olmasın
                aŞk
                !

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abdi ipekçide efes taraftarı olmanın fiyatı:110 TL

Yuhhhhhhhhhh

Yok devenin Nali
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abdi ipekçide efes taraftarı olmanın fiyatı:110 TL

Nihal sen ayarlarsın bilet işini
                    Arkadaşalrı biletsiz bırakma
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nihal sen ayarlarsın bilet işini
                      Arkadaşalrı biletsiz bırakma
                      Kulüp parasına kıyıp bilet ayarlarsa bize,tabiki ayarlarım arkadaşlara da
                      inşallah yaparlar.yoksa o kadar para verilmez
                      En son Nihal Ayvaz tarafından düzenlendi; 15.06.2009, 22:27.
                      Yeterki ONUR'suz
                      olmasın
                      aŞk
                      !

Yorum

• Bu arada,antuda ne güzel yorumlar yapıyordum sanırım anlamışlar ve banı yemişiz
                        Son ağaç kesildiğinde,
                        Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• bu kadar şmarık bir camia olamazya

Yorum

• Şu fenerin basketbol takımı çok uyuz bi takım. Tokat gibi oldu 2-0'dan 2-3'e getirmek. Şu maçı da alsın Efes kapansın lanet çeneleri.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Belliydi böyle bir şey yapacakları.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• ilk dileğim oldu lakersim şampiyon benden mutlusu yok .şimdi de efes fenere biip lerse yemede yanında yat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X