Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fener tarafı biletleri bitmiş.

Ya 110 milyon vericez,ya da evde oturup skyturkten izlicez.
    Yeterki ONUR'suz
    olmasın
    aŞk
    !

Yorum

• Son iki maça git şampiyonluk maçına gideme olacak iş değil ya
      -1461 TRABZON-

Yorum

• olasi bi 7. mac Ayhan Sahenk'de dimi.

Bilet fiyatini en az 250 tl yapmali efes yönetimi!
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• evet ama iş oraya kalmaz ya dağıldılar..

Yorum

• fener her yerde kendini antipatik göstermek için elinden geleni yapıyor 100 milyona bir Türkiye ligi final maç bileti mi olur sanki euroluage finali oynuyolar efes sanki feneri taraftarı olmadan yenemez

Yorum

• efes yıllardır alışmış taraftarsız oynamaya

bu araada yönetim de bu güne kadar tarftarsız bir kulübe bukadar paralar döktü helal olsun

Yorum

• Efes içicilerinin hepsi Efes taraftarıdır, aksi nankörlüktür

Yorum

• Keşke Ülker fb ile birleşmeselerdi. TBL'de en sevdiğim ve desteklediğim takım önceden ÜLKER'di. febeyle birleşince benim için ÜLKER bitti. Neden destekleyim? Oraya maça gidip destekleyenlerin hepsi fenerli. Ona bakarsan bjkde ÜLKER KOLA TURKA diye geçiyor. Sonuçta onlar sponsor olmuşlar bir nedi. Tek marka kaldı o da EFES. Bira sevmem ve içmem ama basketbol takımı olarak şuanda tek sevdiğim ve desteklediğim takım EFES'dir. Efesi seviyoruz diye birayıda sevecek halimiz yok

Yorum

• bira yla basket takımı arasında bağlantıyı nasıl kuruyorsunuz

Yorum

• Batug com.da bir arkadaşın yazınsından bir bölüm...çok güzel yazmış...

efendim efes kaybederse kapanacakmış. efes ülkere süpürüldü kapanmadı. onu süpüüren ülker kapandı. fenere süpürülü kapanmadı. fenere bir daha süpürüldü kapanmadı. niye kapansın. en azından kapanması ile ligde aldığı sonuç arasında bence bir ilişki olmaz. hatta işi geyiği vuralım fenerbahçe taraftarı daha çok fenerin şampiyonluığunu tercih bile ederler. şampiyonluğu kutlayan fenerli taraftarlar efesi yenip üzerine bir de efes içmezler mi?

mesele futboldaki başarısızlığı bir nebze de olsa giderecek bişr başarı arayışı. en önmli ikinci sporda şampiyo olduk demek. ne fark eder ki kimin şampiyon olduğu? şöyle bakalım. sene başında zaten bu iki takımın final oynayacağı bekleniyordu. rakip denebilecek adamlar murat özyerli gs ve ercümentli tt. o koçlarla final oynamak zor. efes döküldüğünde tt finale çıkabildi. geriye iki takım kalıyor. fener ve efes. yani %50 fener %50 efes şamp...
                      ligi efes lider bitirdi. ne oldu? oalsılık değişti. %51 efes %49 fener. ee. yani şu olasılığı gerçekleştirmek o akdar büyük bir başarı mı? efes buna dayanarak mı 33 yıllık basketbol şubesini kapatır? yalnız iktisadi krize ya da şu kirlenen ortama dayanarak kapatırsa onu bilemem.

eczaşıbaşalar, paşabahçeler, çukurovalar, tofaşlar, ülkerler hepsi bir bir gidiyor. efes gitse ne olur diyen basketbol idarecilerinin türk basketbolunu düşünmediklerini düşünüyorum. içimizdeki basketbol "düşman"larını şiddetle kınıyorum...

taraftarlar arasında şöyle bir beklenti var. efes beşiktaşla, telekom da galatasarayla evlensin. niye evlensinler ki? ortalığı futbola çevirelim. 3 büyükler, gerisi yalan. al gülüm ver gülüm. birine avrupa da top 16 yetecek öteki ligi alacak bir ötekisi de şampiyon oalcak. herkes mutlu. basketbol bir adım ilerlemeyecek. topuz vakalarının farklı varyasyonlarını yaşayacağız. vs.. offf!!!!

Yorum

• süper yazı basketbolumuz kirlenmesinn

Yorum

• nezman Bu mac izelyim bari
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Efes Pilsen kapanacak diye birşey atmışlar ortaya herkes inanmış,öyle birşey yok.

Murat Murathanoğlu efes benim için bitmiştir demiş buna inanarak bizde çok üzüldük
                            Yeterki ONUR'suz
                            olmasın
                            aŞk
                            !

Yorum

• maç yarın sekizde

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                maç yarın sekizde
                                Bende Maci bigin zannediyordum

Saat kacta yine Sky türk vercek mi?
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X