TBL de üç istanbul takımından sonra en sinir olduğum , antipati ile baktığım takım. Türk Takımını içki markası destekleyecekse Avrupada istemem öyle takımıda başarıyı da!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Basketbol Ligleri
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfes ne çok sevenin var ya
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBitim kadar sevmiyorum şampiyon ülker olacakk inşallah..hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
Mirsad ismini duydukça aklıma Marcus Haislip geliyor. Şu adamı sadece Fenerbahçe maçları için alıp getirmek lazım.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBitim kadar sevmiyorum şampiyon ülker olacakk inşallah..Trabzonsporlu olmak gurur veriyor
Yorum
-
İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdi ipekçide efes taraftarı olmanın fiyatı:110 TL
Maça gitmeyelim diye ellerinden geleni yapiyorlar.Colmandante
Yorum
-
İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerekirse Fener tribününden alıp yine gideriz oraya.Fener tarafından alıp efes tarafına geçicez.
Geçemezsek dayak yicez fener tribününde
Efes kulübüne bile 30bilet verilmiş.O da basketbolcu ailelerine.
Bu akşama kadar bilet almaya çalışcaklarmış olmazsa fnr tarafındayızYeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBitim kadar sevmiyorum şampiyon ülker olacakk inşallah..-1461 TRABZON-
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBitim kadar sevmiyorum şampiyon ülker olacakk inşallah..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum