bir dahaki karsilasma ne zaman ve saat kacta?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Basketbol Ligleri
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir dahaki karsilasma ne zaman ve saat kacta?
Maça gelince öncelikle biletleri temin etmemizi sağlayan başta Nihal ve ablası Sevim'e çok teşekkür ediyorum.Savaş ve Sevimle tanıştığım için de ayrıca mutlu olduğumu söylemek istiyorum.
Maça Efes çok iyi, Fenerbahçe de çok kötü başladı gerçekten.Böylece fark 12 sayıya kadar çıktı.Daha sonra Fener toparlandı ve 3.periyotta öne bile geçti.Ama burada devreye Sinan Güler girdi.2 kritik üçlükle resmen maçı çevirdi.Son 5-6 dakikada Ergin hocanın Sinan'ı tercih etmeyişi de ayrıca sorgulanması gerek bence.Eğer maçı kaybetseydik bunun ilk sorumlusu Ergin hoca olacaktı.Neyse ki kazandık da Abdi İpekçi'ye şampiyonluk maçına gideceğiz.
Abdi İpekçi'de muhteşem bir atmosfer bizi bekliyor.Kan gövdeyi götürecek her halde.Ama biz deplasman taraftarıyız.İnönü,Sami Yen, Saraçoğlu deplasmanları yaşamışız Abdi İpekçi'den mi korkacağız!
Soın sözüm şerefsiz Mirsad ve Rasim'e.Basketbolumuzda sizin gibi adamlar!! olduğu sürece Avrupa'da bir yerlere gelemeyiz.Defolun gidin basketbolumuzdan.Colmandante
Yorum
-
Dün akşam köye gittim,dedim maçıda köyde seyrederim diye ama ne mümkün,bizim nalet olası uyduyu ne yaptıysam ayarlıyamadım
Seyredemedik ama maçı 2-0 dan seriyi 3-2 ye taşımak herkese nasip olmaz,üstelik fener gibi ezik bir takıma karşı
Anlaşılan maçta sıkıntılı analr olmuş,giden arkadaşların yorumlarından bunu anlıyorum,nede olsa çirkef bunlar,normaldir
Tebrikler efesim,tebrikler avrupanın aslanları,gönlümüzün kahramanları,tebriklerSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdi ipekçide efes taraftarı olmanın fiyatı:110 TL
Maça gitmeyelim diye ellerinden geleni yapiyorlar.
Yok devenin NaliGitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdi ipekçide efes taraftarı olmanın fiyatı:110 TL
Maça gitmeyelim diye ellerinden geleni yapiyorlar.
Arkadaşalrı biletsiz bırakmaSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNihal sen ayarlarsın bilet işini
Arkadaşalrı biletsiz bırakma
inşallah yaparlar.yoksa o kadar para verilmezEn son Nihal Ayvaz tarafından düzenlendi; 15.06.2009, 22:27.Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
Yorum
-
Bu arada,antuda ne güzel yorumlar yapıyordumsanırım anlamışlar ve banı yemişiz
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum