Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yanılmıyorsam Efes seride durumu 3-2 yaptı.

Bu sene Fener bütün dallarda sırıtıyor.
    Evet evet 2-0 da 3-2 yapti
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Efes çatır çatır 2-0'dan 3-2 yaptı. İnşallah şampiyon da olacak
      www.twitter.com/SDanismaz
      Gugudali..
      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• En son Özge tarafından düzenlendi; 15.06.2009, 00:47.
        -1461 TRABZON-

Yorum

• GS'li Tufan'da fotoğrafa girmiş

Bize Her Yer Efes Pilsen oldu bu maç
          En son Özge tarafından düzenlendi; 15.06.2009, 01:33.
          -1461 TRABZON-

Yorum

• Yine güzel bir maç oldu.Heyecan oldukça fazlaydı.Sinan ,Kaya ,Katil(Shumpert) iyiydi.Özellikle Sinan çok iyiydi.Smith ve Kasun çok kötüydü.Smith'in yine bir iki olumlu hareketi vardı ama Kasun'da hiçbir şey yoktu.Sinan'ın kardeşi maçtaydı.Dikkat ettim Efes Pilsen basket attığında alkışladı ama Sinan attığında hiç alkışlamadı kıskandı mı ne acabaUmarım Abdi İpekçi'de güzel bir oyunla şampiyon oluruz.Son söz Fenerbahçe'ye.Bu kadar çirkef,sevimsiz bir takım görmedim.Mirsad'ın çok önceden teknik faulü alması gerekiyordu ama hakemler göz yumdu buna her zamanki gibi.Bunların seyircileri de yenileceklerini anladıklarında sahaya şişeler atmaya başlıyorlar.bdi İpekçi çok zor geçecek.Yolda gelirken Fenerliler Abdi İpekçi'de gördüğüm Efesliye saldıracağım diyordu hele bir de şampiyon olursak çıkarmazlar oradan.
            En son Özge tarafından düzenlendi; 15.06.2009, 01:53.
            -1461 TRABZON-

Yorum

• evet mirsad falan rasim ,hakettiler destekleriniziçin çok saolun fotolar içide

Yorum

• seri katil çok iyiydi bugün yine adamım ya

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yine güzel bir maç oldu.Heyecan oldukça fazlaydı.Sinan ,Kaya ,Katil(Shumbert) iyiydi.Özellikle Sinan çok iyiydi.Smith ve Kasun çok kötüydü.Smith'in yine bir iki olumlu hareketi vardı ama Kasun'da hiçbir şey yoktu.Sinan'ın kardeşi maçtaydı.Dikkat ettim Efes Pilsen basket attığında alkışladı ama Sinan attığında hiç alkışlamadı kıskandı mı ne acabaUmarım Abdi İpekçi'de güzel bir oyunla şampiyon oluruz.Son söz Fenerbahçe'ye.Bu kadar çirkef,sevimsiz bir takım görmedim.Mirsad'ın çok önceden teknik faulü alması gerekiyordu ama hakemler göz yumdu buna her zamanki gibi.Bunların seyircileri de yenileceklerini anladıklarında sahaya şişeler atmaya başlıyorlar.bdi İpekçi çok zor geçecek.Yolda gelirken Fenerliler Abdi İpekçi'de gördüğüm Efesliye saldıracağım diyordu hele bir de şampiyon olursak çıkarmazlar oradan.
                  meraketme onlar bişey yapamz

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    meraketme onlar bişey yapamz
                    Yok yapamazlar yenilirlerse yine şişe atarlar ,küfür ederler çeker giderler sonraÇarşamba'da Abdi İpekçi'deyiz hadi bakalım
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• hazımsızlık sorunları var . soda alın gidin giderken sevaptır

Yorum

• Efes ezikleri kızdırmaya devam ediyor 2-0 dan öne geçmek büyük moral oldu. Abdi İpekçide Ezikleri seyircilerinin önünde yenip şampiyon olmak çok güzel olacak
                        BMN|KOCAELİ

Yorum

• BMN'yi bu zavallının fotosu ile kirletmek istemezdim ama, dün gece bu lameryusla karşı karşıya olsaydım, çiğ çiğ yerdim elemanı. Çirkefliğin de bir raconu var.

hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Ne has oldu fener... bütün arkadaşlar herşeyi güzelce özetlemiş....ben Rasim Başak denen adamın daha bir maçta olay çıkarmadığını görmedim....mirsat ve ömer onandan da nefret ediyorum...Rasim Başak denen herife 10 maç ceza gelmezse ayıp olur...

Yorum

• Öncelikle maça giden dört BMN üyesinden biri olmak çok keyifli idi...

BMN içindeki ilk organizasyona katılışımın bordo mavi renkler için olmaması iç burkucu olsada, dün gece çok güzel bir maç izledik...

Sahaya yakışmayan tek şey FB taraftarı ve Mirsad ve Rasim idi, hadi taraftarın taraf olmak gibi bir ayrıcalığı olsun.

Bu oyuncalar aynı mesleği yaptıkları arkadaşlarına karşı ne kadar saygısızlar.

Kaybedeceklerini anladıkları maçta sadece seyirciye şirin görünmek adına yaptıkları bu tutum basket sahalarına hiç yakışmıyor, onca tecrübesine saygı duyduğumu Mirsada hele hiç yakışmıyor...
                              En son İskender tarafından düzenlendi; 17.06.2009, 10:54.
                              Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• Maç içinde çektiğim video
                                -1461 TRABZON-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X