Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fener-Ülker şer ittifakı fena transfer yapmadı ama hepsi saatli bomba, Solomon ve Mrsic aynı takımda vaya anam vay, Kambala ve Mirsad bir yandan İboş, topu kim potaya sallayacak bakalım nasıl paylaşacaklar bu topu büyük kavga var izleyip görelim.Allah Aydın Örs'ün yardımcısı olsun.Bu arada biz de 4 numara konusunda ince eleyip sık dokumaya başladık.efesliler.com'da çıkan Manchinelli haberi umarım doğru değildir. Çok işimize yarayacak bir adam olduğu fikrinde değilim.

Yorum

• ülker mülker yok artık efes var.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Haislip Efes Pilsen'de..

Efes Pilsen, Ülkerspor'dan geçtiğimiz sezon ortasında olaylı bir şekilde ayrılan Marcus Haislip'i renklerine kattı..

Lacivert-beyazlı kulübün as başkanı Çetin Çeki, Haislip'in gelecek sezon Efes Pilsen formasını giyeceğini açıklarken, 26 yaşında ve 2.08 metre boyundaki pivot, İnternational Hospital'da tepeden tırnağa kontrolden geçirildi.

ajansspor.com

@selcukabi

Efes'e yararlı olurmu, görüşün nedir
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Haislip!benim idolum sırf onun için gecen sene Euroligde Ulker maclarını izliyodum muthiş bir transfer Ülkerinde fener olmasıyla artık Efesi tutcam

Yorum

• Bence çok iyi bir transfer.Ülker Fener (isme bak isminde bile hayır yok) e karşı iyi bir kadro olmalı.bu sene şampiyon Efes.
            bordomavi.net
            Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• @gerçekefsane
              Tam yerinde bir transfer diyorum. Orta mesafe şutu olan, rebound ortalaması yüksek, savunmada blok tehtidi olan, son derece atletik bir oyuncu.Tek negatif görüntüsü Ülkerden ayrılma şekli ile sanki biraz problemli bir oyuncu izlenimi vermesi.Maccabi'nin de Haislip'i istemiş olmasından da ne kadar yerinde bir transfer yapmış olduğumuz belli oluyor heralde. Şer ittifakın pota altı yabancılarından ( Clark+Kambala ) daha iyi olduğunu da net söylebilirim. Bu arada ilk beş şöyle şekillendi; Jenkins-Nicholas-Granger-Haislip-Prkacin...Ben burada Prkacin hariç hucumda top paylaşımının çok zor olacağını düşünüyorum. Özellikle kısalarımız çok şut denemeyi seven oyunculardan oluşuyor pek de savunma sevdikleri söylenemez.Bakalım Oktay Hoca bu problemi nasıl çözecek. F4 şansımızı bence Cenk-Barış-Emre gibi genç oyuncularımızın bu sene göstereceği performans belirleyecek.Kerem-Ermal-Cüneyt'i saymıyorum çünkü onların ne vereceği yaşlarından ve geçen seneki performanslarından zaten aşağı yukarı belli.

Yorum

• [quote=selçukabi;420453. Bu arada ilk beş şöyle şekillendi; Jenkins-Nicholas-Granger-Haislip-Prkacin[/quote]

4+1 kuralına göre bir yabancıyı çıkartmak gerekiyor. Hangi yabancı oyuncuyu çıkartırsın
                Cenk'in NBA durumu var, kalıyormu?
                En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 16.08.2006, 13:15.

Yorum

• Bu ne biçim 5.Bi tane Türk adam yok..
                  "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• eylül veya ekim aylarında nba takımlarının ikisiyle maç yapacağımızı okumuştum gazetenin birinde, hatırlayan veya bilen var mı bu maçlar ne zaman ve kimlerle, sanırım biri denver ileydi ama diğerini hatırlayamıyorum ?
                    bir lafa bakarım laf mı diye,
                    bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• 10 Ekim'de Denver, 12 Ekim'de G.State Warrriors'la oynayacak,

Yorum

• İlk beş Euroleague için yapılmıştır arkadaşlar, TBL'de muhtemelen Horace Jenkins +1 olacaktır. İlk 52in tamamen yabancı olması yerli oyuncularımızın son sezonlardaki başarısızlıklarından kaynaklanmaktadır.BKN: Milli takımın son turnuvalarda aldığı başarısız sonuçlar....

Yorum

• Ben ülkeri tutuyordum ama artık takım tutmayacam. BASKETBOL LİGİ BENİM İÇİN BİTTİ NE ZAMAN TRABZONSPOR ÇIKAR 1. LİGE O ZAMAN BASKETBOL SEVDAMI YENİDEN CANLANDIRIRIM.
                          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Efesten bir şey olmaz bu sene.
                            İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• Euroleague`de 2006-2007 grup kuralari dun cekildi. Efes A grubunda yer aldi.

GROUP A
                              Tau Ceramica
                              Olympiacos
                              Efes Pilsen
                              Climamio Bologna
                              Prokom Trefl
                              Dynamo Moscow
                              Le Mans Sarthe
                              RheinEnergie

GROUP B
                              Maccabi Elite
                              Panathinaikos
                              Unicaja
                              Cibona
                              Union Olimpija
                              Partizan
                              Lottomatica Roma
                              DKV Joventut

GROUP C
                              CSKA Moscow
                              Winterthur FCB
                              Benetton Treviso
                              Fenerbahce Ulker
                              Zalgiris
                              Pau-Orthez
                              Aris TT Bank
                              Eldo B. Napoli

Kura cekiminin Efes acisindan en kayda deger 2 neticesi, Cibona`dan nihayet kurtulmamiz (!) ve 6. torbadan Dinamo Moskova`yi cekmemiz. Kura cekimi oncesinde Olympiakos`un tartismali bir sekilde-Panathinaikos`la birlikte-2. torbada yer almasi komplo teorileri uretilmesine sebep olsa da cok onemli degil aslinda. Efes`le Olympiakos torbalarda yer degistirse bile eslesme olasiliklari ayniydi. Acikcasi, kadrosuna yaptigi onemli takviyelere ragmen ben Pana yerine onlarin cikmasina sevindim. Cunku Pire`lilere karsi onceki yillardan kalma psikolojik bir ustunlugumuz var. Tau`nun da genis kadrosundan elde edecegi verim soru isareti. Rakocevic`in performansi belirleyici olur. Benim guvencem Efes`in Ispanyollara karsi olan istatistiksel ustunlugu. Hersey bir yana, bence ilk 3 torbadaki takimlar arasinda bir guc dengesi mevcut. Asil onemli olan diger torbalardan kimleri cektiginiz.

Netice olarak, Efes`in grubu ilk 3 icinde bitirmesi makul sonuc. Kadronun erken uyum saglamasi ve grup maclarina iyi baslamamiza bagli olarak ilk 3 icindeki siralamamiz sekillenir. Gonulden gecen her zamanki gibi birincilik ya da en iyi ikincilik.

Fener ise 5. olup Top 16`ya kalabilmeyi hedefleyecek.

Basarilar Efes!
                              "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                              Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• efesin grupdan ya 1. yada 2. olarak çıkacağını düşünüyorum.. grubun zor yada kolay olması bu geleneği yıllardır değiştirmiyor. bu senede eski yıllara nisbeten daha kolay bir grubda olduğumuz ortada, sanırım oynayacağımız ilk 3 maç grubun en kolay takımları. tau ile zirve mücadelesi yaparız büyük ihtimalle bu maçlarda bize karşı kaya ve serkanın da oynayacak olması ilginç bir mücadelenin olacağını şimdiden gösteriyor. 30. yılımızda final four gelsin artık!
                                75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X