Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Efes'le işimiz bitti ne halleri varsa görsünler.

Şampiyon Trabzonspor.
    Bordomavi.net

Yorum

• 15 sayıdan maç verilir mi anlamış değilim efes ne yapmaya çalışıyor

Yorum

• Sanki olağanüstü birşey efes'in kaybı... Tüm oyuncular sezon boyunca sergilediklerinden farksızdı. lk 3 çeyrek Fb kötüydü, yoksa ekstra bir durum yoktu.

Bu saçma rotasyon, Ataman kompleksleri, bir yerde tıkanacaktı.

Gerçi Ayhan Şahenk'te hemen pes etmezler (umarım)...

Ayrıca 4 yerli oyuncunun yetmediğini anlarlar inşallah...
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ergin Ataman sene başında : "Hedef Euroleague'de final 4"...

Zar zor Top 16...

Ergin Ataman dün akşam: " Seriyi 4-3 kazanacağız"...

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sanki olağanüstü birşey efes'in kaybı... Tüm oyuncular sezon boyunca sergilediklerinden farksızdı. lk 3 çeyrek Fb kötüydü, yoksa ekstra bir durum yoktu.

Bu saçma rotasyon, Ataman kompleksleri, bir yerde tıkanacaktı.

Gerçi Ayhan Şahenk'te hemen pes etmezler (umarım)...

Ayrıca 4 yerli oyuncunun yetmediğini anlarlar inşallah...
            son paragraf işin özeti...koskoca takımda 4 yerli oyuncu bulunuyor...

Yorum

• Kerem T. sezonu kapattı...

Fotomaç manşetleri gibi olacak: "FB Ülker Şampi..."

Yorum

• Kerem de sakatlandı artık burdan dönmez seri.Ergin Ataman sayesinde seri erken bitti.
                -1461 TRABZON-

Yorum

• basiretsiz Ergin Ataman !
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kerem de sakatlandı artık burdan dönmez seri.Ergin Ataman sayesinde seri erken bitti.
                    Benim hala bir umudum var Özge ....Fenere 2. bir darbe de basketboldan olmalı ...Kerem'in yerine rakocevic 1 numarada süre alır ve umarım bu sefer bir işe yarar!!!

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim hala bir umudum var Özge ....Fenere 2. bir darbe de basketboldan olmalı ...Kerem'in yerine rakocevic 1 numarada süre alır ve umarım bu sefer bir işe yarar!!!
                      Thornton ve Kerem'in sakatlıklarından sonra çok zor Cengiz abiErgin Ataman tam kadroyken zor kazanıyor şimdi imkansız
                      -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rako bence bu seride çok iyi oynuyor.Daha fazla süre alınca daha iyi oynar.Hem Ender gibi tecrübeli bir guard var.Yabana atmayalım Ender'i.Thornton'ın yokluğu daha önemliydi Efes için.Şimdi 3-1 biz önde olabilirdik seride.Ama içimden bir ses 3-1'den seriyi alacağımızı söylüyor.3-2'den sonraki maçlara gitmeyi planlıyorum.
                        Colmandante

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rako bence bu seride çok iyi oynuyor.Daha fazla süre alınca daha iyi oynar.Hem Ender gibi tecrübeli bir guard var.Yabana atmayalım Ender'i.Thornton'ın yokluğu daha önemliydi Efes için.Şimdi 3-1 biz önde olabilirdik seride.Ama içimden bir ses 3-1'den seriyi alacağımızı söylüyor.3-2'den sonraki maçlara gitmeyi planlıyorum.
                          Thornton'un olmaması şu son maçta iyice kendini gösterdi.....fb'den o kadar 3'lük yenmesi dış savunmacılardan kaynaklandı....

Yorum

• Kasun oyundayken Efes'in bariz üstünlüğü ortaya çıkıyor.

Ancak Kaya, Fener uzunlarına savunmada direnemiyor.
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 30.05.2010, 18:35.

Yorum

• Efes bu maçı alır diyorum ben.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X