Maç bu akşam 20.00'da mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Basketbol Ligleri
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSınırlı sayıda bedava bilet için yardımcı olabilirim arkadaşlar.
Ama tek şartları var Trabzon atkısı, forması olmasın diyorlar,futbol seyircisine karşıymışlar.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilet işlerine de mi girdik efendimYeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç bu akşam 20.00'da mı?-1461 TRABZON-
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın akşam 20:00'da''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
futbolda trabzonsporum basketbolda efes pilsenim.trabzonspor yıllardır fiyasko...efes pilsen ise son 3 yıldır en nefret ettiğim takımın basketbol kulubüne kaybediyor finalde...
ben bu aksamkı macı alacagımızı dusunuyorum..
ah ah granger olsaydı ya da drew nıcholas.
Yorum
-
İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfes eşliğinde Efes maçı.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum