Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yanlış başlığa yazmışım yalnız

Yorum

• Spormax'te Efes - fb Ülker maçı var. İlk çeyrek 26-27 bitti. Güzel maç oluyor. Fener çok ballı başladı ama daha çeyrek bitmeden geri dönmeyi başardık.
      33# DRAGO GABRIC
      61# IBRAHIMA YATTARA #11
      13# Steve Nash
      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Spormax'te Efes - fb Ülker maçı var. İlk çeyrek 26-27 bitti. Güzel maç oluyor. Fener çok ballı başladı ama daha çeyrek bitmeden geri dönmeyi başardık.
        Biz Efeslemi birlestik?Part time Efeslimiyiz?Nasil geri donduk anlamadim?

Yorum

• İlk olarak mancester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biz Efeslemi birlestik?Part time Efeslimiyiz?Nasil geri donduk anlamadim?
          Yoo ben kendim Efes'liyim. Trabzonspor basket takımı yokken Efesliydim hala da öyleyim. Hatta basketbolda Trabzonspor neyse benim için Efes de o'dur. Part time da değil. Full time Efes'liyim.

Bu arada malesef maçı ve seriyi fener kazandı. Çok stresli oynadık bir türlü kontrolü alamadık elimize. Sürekli farklı geriye düşüp yakaldık ama kritik anlarda hep hata yaptık. Bu şekilde bitmesi benim açımdan çok üzücü oldu. Seneye çok daha iyi bir takım kurulacağını umuyorum. Vujosevic ismi geçiyordu önümüzdeki sezon için. Bakalım kim gelecek?
          En son Mustafa Yılmaz.20 tarafından düzenlendi; 28.05.2011, 00:20.
          33# DRAGO GABRIC
          61# IBRAHIMA YATTARA #11
          13# Steve Nash
          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• BEKO Basketbol Ligi'nde play-off yarı finalinde Fenerbahçe Ülker karşısında aldığı yenilgi ile sezonu kapayan Efes Pilsen'de coach Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu.

Sarıca, "İyi oynayan taraftık ama yaptıklarınız her zaman yeterli olmuyor. Fenerbahçe Ülker bizden daha az oyuncuyla oynadı. Biz daha avantajlıydık ama az sayıda oyuncuyla oynamanın da avantajları vardır. Ben oyunculuğumda da bunu yaşadım. Özelikle ortaya koyduğumuz mücadele Efes Pilsen'e yakışacak cinstendi ama aklımızı daha iyi kullanmalıydık, daha sakin kalabilmeliydik. Son anlarda acele ettiğimiz birkaç atışımız var. Bunları atabilseydik daha farklı olabilirdi. Geldiğimiz seviyede daha iyisi olabilirdi diye düşünüyorum ama bazı alışkanlıkları kolay bırakamıyorsunuz" dedi.

Basın toplantısına katılan Kerem Tunçeri ise, "Özellikle Real Madrid'den geldiğimden bu yana özellikle hakemler konusunda dikkat ediyorum ama maalesef en ufak bir saygı göremiyoruz. Bize olan tavırlarından özellikle de bana olan tavırlarından dolayı çok rahatsızım. İtirazlarda çok ön plana çıkmış olabilirim ama yaptığım görüntüler incelenirse yüzde 80-90 yaptığım itirazların hepsinde de haklıyım'' açıklamasını yaptı

Kerem Tunçeri'ye katılıyorum. Hakemlerin tavırları gerçekten çok rahatsız edici. Ne futbolda ne basketbolda malesef doğru dürüst hakem yetiştiremiyoruz. Kötü hakem olmalarının yanında bazılarının karakter problemleri de var sanırım.
            33# DRAGO GABRIC
            61# IBRAHIMA YATTARA #11
            13# Steve Nash
            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Ümit Sonkol - Aliağa kesinleşti. Ayırca Sırp gard Ratkovica'yı almışlar. Erkan Veyseloğlu'yla da görüşüyorlar.

*

Soner Şentürk, Erdemir'e gitti. Hakan Demirel ayrılacak büyük ihtimalle...
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Oğuz herhalde seninle konuştuğumuz gelişme kaydedemeyen pertevniyal oyuncularına kalacağız bu gidişle!!

Yorum

• Cengiz Abi, önemli değil.

Şu an bazı internet sitelerinde aleyhimizde yazmakla görevli tiplere konsantre olmuş durumdayım. Kim gelmiş, kim gitmiş inanın umrumda değil.

*

Doğan Hakyemez, Altar Tunçkol olayı için niçin susuyor? salsabasket'de çıkan haberlerin arkasında kim var? Bugüne kadar herkesin konuştuğu borçlar neden Altar Hoca olumsuzluğundan sonra döküldü ortaya?

Doğan Hakyemez kendisine olan azıcık güveni de bitirmek için uğraşıyor.
                  En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 30.05.2011, 18:16.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Cevabımı aldım Cengiz Abi

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yoo ben kendim Efes'liyim. Trabzonspor basket takımı yokken Efesliydim hala da öyleyim. Hatta basketbolda Trabzonspor neyse benim için Efes de o'dur. Part time da değil. Full time Efes'liyim.

Bu arada malesef maçı ve seriyi fener kazandı. Çok stresli oynadık bir türlü kontrolü alamadık elimize. Sürekli farklı geriye düşüp yakaldık ama kritik anlarda hep hata yaptık. Bu şekilde bitmesi benim açımdan çok üzücü oldu. Seneye çok daha iyi bir takım kurulacağını umuyorum. Vujosevic ismi geçiyordu önümüzdeki sezon için. Bakalım kim gelecek?
                      bende akşamları efesli oluyorum renktaş:d
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Euroleague`de müthiş bir performans sergileyip TOP 8 oynama başarısı gösteren Power Electronics Valencia`da Koç Svetislav Pesic İspanyol ekibinden ayrıldı.

Bugün Valencialı yöneticiler ile masaya oturan Pesic İspanyol ekibinin yaptığı yeni sezon teklifini reddetti ve takımdann ayrılmak istediğini açıkladı.Geçtiğimiz sezon adı Efes Pilsen ile anılan ancak gerçekleşmeyen Sırp Koçun Efes Pilsen`in yarı finalde elenmesi sonrasında Efes Pilsen`e geleceğine İspanyol basını tarafından kesin gözle bakılıyor.

Kaynak : MEGABASKET
                        Tarih : 28.05.2011 22:51:00
                        Haberin Fotoğrafı :

Süper olur
                        33# DRAGO GABRIC
                        61# IBRAHIMA YATTARA #11
                        13# Steve Nash
                        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Efes'te koç Ufuk Sarıca'yla yeni kontrat imzalandı. Genel menajerliğe de Çetin Yılmaz getirildi. Ne yalan söyleyeyim Pesic'i bekliyordum ama bu hamle gelecek yıllar için doğru bir tercih bence..
                          33# DRAGO GABRIC
                          61# IBRAHIMA YATTARA #11
                          13# Steve Nash
                          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Valencia'dan Pesic gelmedi ama Dusko Savanovic geliyor. 3 yıllık anlaşmışlar. Mutsuz olan ve özellikle bu yıl hiç katkı vermeyen Nachbar'ın yerine çok iyi bir tansfer . Çetin Yılmaz'dan sonra zaten umutluydum şu ana kadar ki gelişmeler beni daha da umutlandııyor.

Bu arada Ender Arslan'da geçtiğimiz günlerde gscc ile anlaşmıştı. Flip Murray, Nachbar, Roberts'la yollar ayrıldı.

Thornton'un da önümüzdeki sezon yerli statüsünde oynama ihtimali var.

Trabzonsporumuzun basketbol takımından da bir an önce güzel haberler gelse. Şu sponsor işini halletsekde biraz rahatlasak. Malesef şu an da Trabzonspor Kulübü yönetimine basketbol konusunda hiç güvenemiyorum.
                            33# DRAGO GABRIC
                            61# IBRAHIMA YATTARA #11
                            13# Steve Nash
                            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Ender arslan Gs,
                              Serkan Erdoğan,Erkan veyseloğlu Banvit,
                              Ogün Sevinç Olin Edirne ile anlaşmış.Yerli oyuncular takımlarını bulmaya başladı.Bizim akıbetimiz belli değil.Sessiz sedasız klübe kilitmi vuruldu? Bilgisi olan yok mu? Oğuz arkadaş nerelerde?

Yorum

• İlk olarak exuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ender arslan Gs,
                                Serkan Erdoğan,Erkan veyseloğlu Banvit,
                                Ogün Sevinç Olin Edirne ile anlaşmış.Yerli oyuncular takımlarını bulmaya başladı.Bizim akıbetimiz belli değil.Sessiz sedasız klübe kilitmi vuruldu? Bilgisi olan yok mu? Oğuz arkadaş nerelerde?
                                Oğuz seçim dolayısıyla Trabzona gitti ...en kısa sürede aramızda olacak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim