maç içinden de foto varmı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Basketbol Ligleri
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak trabzonsevdamız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaç içinden de foto varmı-1461 TRABZON-
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Ayağınıza sağlık Özge ve arkadaşın. Resimler için teşekkürler, ayrıca atkıyla orada olmanız da bizi çok mutlu etti.
Efes'i tebrik ediyorum. Başarılar, umarım kupayı alırlar. İmkanım olsa efesi desteklemek isterdim açıkçası.
Bu arada, febeliler mağlubiyetten sonra kudurmuşlar galiba. Sahaya yabancı madde atan mı dersiniz, basketçilere laf atanlar mı dersiniz... Hazımsızlık sorunu yani. Ah, Trabzonum olsa görürüdüm ben .avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
Maça gidicez dedik sözümüzü tuttuk.Çocuklar da bizi sevindirdiler sağolsunlar.Geçen de yazmıştım adamın lakabı boşuna seri katil değil diye.
Yine işini yaptı son periyot tam 13 sayı attı.Kerem Gönlüm ve Thorton da görevlerini yaptılar.Artık avantaj bizde.Bu moralle emin olun şampiyon oluruz.
Bu arada atkıyla çok pis kızdırdım Fenerlileri.El kol hareketi yapmaktan bir şey yapamadılar.Umarım 5. maçı da alıp şampiyonluk maçına Abdi İpekçi'de olurum yine.
Bu arada İhsan ben Özge'nin arkadaşı değil abisiyim.Colmandante
Yorum
-
İhsan öncelikle Fenerbahçe'nin çirkef taraftarından bahsedeyim.Sinirden köpürdüler hele ben atkıyı açınca daha bi galeyana geldiler.
2. olarak siz Tv başından seyrettiğiniz için sevimsiz Fb yöneticilerini sık sık gördünüz.Ben de az önce seyrettim gerçekten nasıl tahammül ettiniz bilmiyorum.
Efes Pilsen taraftarını ilk defa bu kadar coşkulu gördüm.Onlarca Euroleague maçına gittim en son Asvel maçında bundan iyi bir seyirci vardı.Herkes boğazı patlayana kadar bağırdı.Bayanlar da dahil.Bizim taraftara örnek olacak şekilde.
Son sözüm de Shumpert için olacak.Hedo'yu görüyoruz ne kadar sakin değil mi?Preston da aynen öyle.Çok soğukkanlı bir yıldız.Tam bir final oyuncusu.Efes şampiyon olursa ki inşallah olacak MVP Shumperttır.Seri katilim benim.Colmandante
Yorum
-
Maç sonunda Kaya pekere sataşanları gördüm, keyiflendim; yani bilirsiniz işte, birilerinin öfkelenmesi bizim için komedi halini alıyor ya , o misal.
Şampiyon oluruz gibime geliyor, az kaldı, az.avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİhsan öncelikle Fenerbahçe'nin çirkef taraftarından bahsedeyim.Sinirden köpürdüler hele ben atkıyı açınca daha bi galeyana geldiler.
2. olarak siz Tv başından seyrettiğiniz için sevimsiz Fb yöneticilerini sık sık gördünüz.Ben de az önce seyrettim gerçekten nasıl tahammül ettiniz bilmiyorum.
Efes Pilsen taraftarını ilk defa bu kadar coşkulu gördüm.Onlarca Euroleague maçına gittim en son Asvel maçında bundan iyi bir seyirci vardı.Herkes boğazı patlayana kadar bağırdı.Bayanlar da dahil.Bizim taraftara örnek olacak şekilde.
Son sözüm de Shumpert için olacak.Hedo'yu görüyoruz ne kadar sakin değil mi?Preston da aynen öyle.Çok soğukkanlı bir yıldız.Tam bir final oyuncusu.Efes şampiyon olursa ki inşallah olacak MVP Shumperttır.Seri katilim benim.:d
kuşları sarhoş ettik
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum