Shumpert'in son 5 dakikadaki kritik atışlarıyla Efes maçı bitirdi.Dönmez dediğim seri dönecek gibi.Artık Efes'e güvenim sonsuz, başaracaklarına inanıyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Basketbol Ligleri
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İddiam odur ki, Fener bu seride daha maç kazanamayacaktır.
Maçın en güzel bloğunu, maç bitiminde grup olarak sevinen Efes'li basketçilerin üzerine gelen su şişesine Kerem Gönlüm yaptı. Şişeyi bir vuruşta grubun üzerinden yolladı. (Bu arada su şişesi dediysek, su şişesi. 1lt'lik bir şişeden bahsediyorum). Onu atan akli dengesiz fenerliler, adamların kafasına gelse ne halt edecekti merak ediyorum.
Atalarımız boşuna "İstanbul Takımları'nın ahlaklı taraftarı yoktur" dememiş. "Her stadyumda bana küfrediyorlar ya, ben oynamıyorum" diyen Aziz de önünde bunca rezillik olurken, mağlubiyetin üzerine kaçarcasına çıkışı ile bir kere daha namert pozisyonuna düşürmüştür kendini. Bir yanına Mahmut Uslu, bir yanda Özaydınlı ile oturursan, olacağı budur.
Fener bu "KAPAĞIN" altında ezilmiştir.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
Fenerli basketbolcuların üzerinde inanılmaz bir stres var şu anda.Bunu çok rahat gözlemliyebiliyoruz.Bu stresin oluşmasındaki en büyük etken 15 sayıdan yenilmeleridir.O ana kadar çok rahatlardı, biz bu Efes'i her maç yeneriz diyorlardı.Bunu olmayacağını çok şükür oyuncularımız gösterdi.Şimdi biraz Charles Smith hareketlenmeye başladı.Şutlarını da sokmaya başlarsa çok rahatlar takımımız. Zaten Bootsy ve Shumpert'a nazar değmesin.Sürüklüyorlar Efes'i.
Bir de Kerem Gönlüm'e değinmek istiyorum.KIsıtlı yeteneklerine rağmen kendini sürekli geliştiriyor.Mükemmel mücadele ediyor.Helal olsun ona.Keşke basketbola küçükken başlama şansı olsaydı.İnanın şu ana Nba'in en iyi 4 numaralarından biri olmuştu.Tebnrikler Kerem Gönlüm.
Gönlümüz seninle.
Colmandante
Yorum
-
Bu sezon euroligden elenmemize sebeb olduğunu hala düşündüğüm ergin ataman final serisinde bana göre görevini hakkıyla yapıyor. İlk iki yenilgiden sonra ilgiyi oyunculardan çok kendi üstüne ve farklı yönlere çekti. Ve oyuncularını eleştiriden uzak tuttu. Euroligde hiç düşünmediği sinanı birden bire final serisinde aklına getirdi ve serinin kaderi değişti. Charles smith biraz rutinine dönerse efes daha maç vermez ve özlenen ve hakedilen şampiyonluğu kutlarız. Tebrikler Ergin Ataman !!!sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı
Yorum
-
Özge ve Osman kardeşlere kocaman bir alkış
Atkılı fotolarda güzel çıkmış,arka fonu özellikle seçmişsiniz belli
Şu Trabzonsporumun Efesle yapacağı maçları ne zaman göreceğiz acaba,şimdiden heyecanlanmaya başladımSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Arkadaşlar serinin bu maçına gitmeyi düşünüyordum, ki biletix te efes tarafının bileti fiyatının 45 olduğunu görünceye dek...
Bilgisi olan var mı ?
Efesin biletleri normalde bu kadar pahalı olmaz dı,
bilet konusunda farklı bir gelişme bordo mavi formamla maça gitmek istiyorum...Eskiden Sungu61 idi ....
Yorum
-
İlk olarak İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar serinin bu maçına gitmeyi düşünüyordum, ki biletix te efes tarafının bileti fiyatının 45 olduğunu görünceye dek...
Bilgisi olan var mı ?
Efesin biletleri normalde bu kadar pahalı olmaz dı,
bilet konusunda farklı bir gelişme bordo mavi formamla maça gitmek istiyorum...-1461 TRABZON-
Yorum
-
İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSınırlı sayıda bedava bilet için yardımcı olabilirim arkadaşlar.
Ama tek şartları var Trabzon atkısı, forması olmasın diyorlar,futbol seyircisine karşıymışlar.Eskiden Sungu61 idi ....
Yorum
-
İlk olarak İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületüm şartlara sahibim, dolayısıyla bilete talibimEn son Nihal Ayvaz tarafından düzenlendi; 13.06.2009, 13:33.Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum